geioannou Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 αυτο ειπα στον φιλο μιας και οταν του ειπα "θα πρεπει να τα συνηθησεις τα 8αρια"
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 αυτο ειπα στον φιλο μιας και οταν του ειπα "θα πρεπει να τα συνηθησεις τα 8αρια" μα δεν εχει και καμια ιδιαιτεροτητα!μονο στο start αντι για αριστερο κλικ για τερματισμο κτλ θα παταει δεξι. αν δεν του βαλεις το προγραματακι classicshell κ.α ωστε κι αυτο να ειναι σαν τα 7ρια!
geioannou Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 και αυτο που λες για εμενα ειναι μια εξερετικα μικρη διαφορα. η πιο ουσιαστηκη διαφορα που μπορει να δει ενας χρηστης ειναι το μενυ των προγραμματων. εκει που πατουσε το κουμπι, κατω αριστερα των windows και του εβγαινε η μπαρα (παραθυρο) με ολα τα προγραμματα, τωρα θα πρεπει να μεταφερθει απο την επιφανια εργασιας και ενα αλλο περιββαλον κλπ κλπ. για εμενα ειναι αστεια πραγματα αυτα και οπως λεω σε αυτους που τα βλεπουν για πρωτη φορα " ε ! και ποση ωρα θες για να το μαθεις αυτο το καινουριο" απλως μερικοι ανθρωποι εμπιστεύονται μονο αυτο που εχουν βολευτει .... προσωπικα την πρωτη φορα που τα ειδα, μου αρεσαν και τα εβαλα σε ολα τα προσωπικα μου μηχανηματα
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 και αυτο που λες για εμενα ειναι μια εξερετικα μικρη διαφορα. η πιο ουσιαστηκη διαφορα που μπορει να δει ενας χρηστης ειναι το μενυ των προγραμματων. εκει που πατουσε το κουμπι, κατω αριστερα των windows και του εβγαινε η μπαρα (παραθυρο) με ολα τα προγραμματα, τωρα θα πρεπει να μεταφερθει απο την επιφανια εργασιας και ενα αλλο περιββαλον κλπ κλπ. για εμενα ειναι αστεια πραγματα αυτα και οπως λεω σε αυτους που τα βλεπουν για πρωτη φορα " ε ! και ποση ωρα θες για να το μαθεις αυτο το καινουριο" απλως μερικοι ανθρωποι εμπιστεύονται μονο αυτο που εχουν βολευτει .... προσωπικα την πρωτη φορα που τα ειδα, μου αρεσαν και τα εβαλα σε ολα τα προσωπικα μου μηχανηματα ουτε καν αυτο χρειαζεται ρε συ, βαλε του ο,τι χρησιμοποιει στην επιφανεια και τελος να μην παει ποτε καν σε αυτη την βλακεια με τα tiles
Grim Ripper Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βάλε και το classic shell αν θες για να κάνεις την έναρξη να είναι σαν τα Windows 7.
geioannou Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 δεν τα συμπαθησα ποτε αυτα μιας και σου τρωνε τσαμπα πορους του μηχανηματος. σιγα, ποσο χρειαζεται να μαθει καποιος αυτες τις μικρες αλλαγες στο λειτουργικο ....
alkis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 toshiba satelite το laptop? (από περιέργια ρωτάω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα