Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, ακουστε πως εχουν τα προαγματα.

ενας φιλος μου εφερε το φορητο του και αμεσως ειδα οτι ειχε σκασει ο δισκος.

καναμε αγορα καινουριου, τον τοποθετησα, εκανα κανονηκα εγκαταστηση λειτουργικου (win 7) και καθως αρχισα να περναω τα προγραμματα, να κανω τα update, ξαφνικα εσβυσε. το θεωρησα τυχαιο και ανάβοντας το συνέχισα τις εργασιες. Δυστυχώς ομως το εκανε συνεχεια. μετα την 4-5 φορα και αφου ειχα καταλαβει οτι σιγουρα δεν παει κατι καλα, ειπα να τα παρω ολα απο την αρχη.

- αρχικα ξαναπερασα το λειτουργικο μπας και ειχε παει κατι στραβα στην εγκατασταση. αλλα οταν εφτασα στο ιδιο σημειο της εγκαταστασης των προγραμματων παλι εκανε τα ιδια.

- στην συνεχεια μπηκα και εκανα απο το BIOS και εκανα μεσω των diagnostic tools στο διαγνωση στο hardware. τα quick τεστ των μνημων τα περασε ολα χωρις προβλημα, αλλα ενω εκκρεμούσε το αποτελεσμα του (νεου) δισκου, καποια στιγμη και παλι εσβησε. το επανελαβα συτο 3-4 φορες και καποια στιγμη περασε και ο δισκος το τεστ.

- περασα ξανα σε προσπαθεια εγκαταστασης του λειτουργικου και μετα το πρωτο restart που ζηταει η εγκατασταση εβγαζε μπελ οθονη με μηνυμα να κοιταξω το hardware κλπ. αυτο το επανελαβα αρκετες φορες και συνεχεια και συνεχεια ακριβως στο ιδιο σημειο παντα το μηχανημα εσβηνε.

- επειδη πια ειχα αγανακτήσει οχι μονο απο την ταλαιπωρία αλλα και απο το οτι δεν μπορυσα να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει, βρηκα εναν αλλα HDD 2,5 που ειχα και τον εβαλα επανω για να δω εαν με αυτον θα προχωρησει η ολη ιστορια. ξανα και ξανα τα ιδια συνεχεια. μετα το σημειο οπου το λειτουργικο μας ζηταει την πρωτη επανεκκίνηση το μηχανημα ετσι απλα σβυνει (οχι restart, απλα σβήνει).

αρχικα πίστευα οτι το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο και αυτο εφταιγε που κάηκε ο αρχικος δισκος. αλλα μετα απο ολα αυτα δεν ξερω τη συμβαινει και εαν τελικα ειναι το τροφοδοτικο μιας και το πλεον περιεργο ειναι οτι το σβησιμω το κανει παντα μα παντα σε ενα πολυ συγκεκριμένο σημειο.

και βεβαια το τελευταιο παράδοξο ειναι, γιατι ενω εκανα 2-3 εγκαταστασης λειτουργικου, τωρα δεν μπορει εστω να ολοκληρωθει η εγκατασταση.

εχει κανει καμια ιδια για το τι μπορει να φταιει ?? 

Δημοσ.

για αρχη ριξε του ενα φυσιμα για σκονες, για θερμοκρασιες κτλ μηπως την στιγμη εκεινη ζοριζεται περισσοτερο και ψηνεται επεξεργαστης η΄ τσιπακι γραφικων και σβηνει..

Δημοσ.

ακομα και ετσι να ειναι, πως γινεται ενα φορητο να δουλευει χωρις προβλημα τοσα χρονια και ξαφνικα να συμβαινουν ολα αυτα.

η θερμοκρασια του ειναι υψιλη η αληθεια ειναι αλλα απο οτι μου ειπε ο φιλος πατα το εκανε για αυτο και του ειχε παρει βαση.

με της σκονες, μιας και το ανοιξα για να βαλω τον καινουριο δισκο, το φύσηξα κιολας. τι να κανω. δεν εχει και κρυο τωρα να βγω να κανω την εγκατασταση στο μπαλκονι .......

Δημοσ.

κοιτα οταν δουλευει για καιρο σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες καποια στιγμη θα ερθει και η ωρα της πληρωμης..ολα μεχρι πριν να χαλασουν, μια χαρα δουλευαν.. παντως παιζεται κι αυτο που σου λεω,δεν ειναι στανταρ απλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε..κανε κατι αλλο αν κανεις εγκατασταση απο dvd, κοιτα νατην κανεις απο usb κι επεισης βαλε εναν δισκο με μια  live διανομη και εφοσων φορτωσει κανονικα, παιξε λιγο να δεις συμπεριφορα. ακομα καλυτερα η διανομη αυτη να ειναι το ιδιο λειτουργικο που προσπαθεις να εγκαταστησεις..

Δημοσ.

δες στο  bios το οριο ασφαλειας θερμοκρασιας μηπως ειναι χαμηλο η οντος το μηχανημα μετατρεπεται σε καλοριφερ;

Δημοσ.

την εγκατασταση την κανω με  USB.

αυτο με την διανομη ειναι αρκετα καλο, αλλα τι ακριβως μπορει να βγει απο αυτο. εαν δηλαδη παιξει τι μπορει να συμαινει. παλι θα δουλευει ολο το hardware του μηχανηματος. που θα καταλυγουμε, στο λειτουργικο !

το θεμα θερμοκρασιας παντως με προβληματιζει πολυ μιας και οπως του εχω ανοιχτο τα καπακι απο κατω (που εβγαζα και εβαζα τους δισκους) καποια στιγμη ακουμπησα τς μνημες και ζεματίστηκα ....

Δημοσ.

την εγκατασταση την κανω με  USB.

αυτο με την διανομη ειναι αρκετα καλο, αλλα τι ακριβως μπορει να βγει απο αυτο. εαν δηλαδη παιξει τι μπορει να συμαινει. παλι θα δουλευει ολο το hardware του μηχανηματος. που θα καταλυγουμε, στο λειτουργικο !

το θεμα θερμοκρασιας παντως με προβληματιζει πολυ μιας και οπως του εχω ανοιχτο τα καπακι απο κατω (που εβγαζα και εβαζα τους δισκους) καποια στιγμη ακουμπησα τς μνημες και ζεματίστηκα ....

οταν θα βαλεις την διανομη, πρωτον αφου φορτωσει και δεν σβησει μετα απο λιγο αρα δεν θα φταινε οι θερμοκρασιες και παμε γι αλλα! κι επεισης θα κατεβασεις ενα speedfan για να σιγουρεψεις τις θερμοκρασιες!

Δημοσ.

επισης, πως εξηγηται οτι παντα σβηνει στο ιδιο σημειο της εγκαταστασης ??

Υ.Γ. τωρα που εχει κρυωσει θα προσπαθησω να κανω απο την αρχη εγκατασταση λειτουργικου. εαμ με αφησει και προχωρισω περισσοτερο απο το πρωτο restart τοτε η περιπτωση των θερμοκρασιων θα ειναι που πιθανών να ειναι προβλημα

οταν θα βαλεις την διανομη, πρωτον αφου φορτωσει και δεν σβησει μετα απο λιγο αρα δεν θα φταινε οι θερμοκρασιες και παμε γι αλλα! κι επεισης θα κατεβασεις ενα speedfan για να σιγουρεψεις τις θερμοκρασιες!

και παμε λοιπον τωρα για τα πιο παράδοξα και μυστήρια. εβαλα μια δινομη Linux και δουλευει κανονικα εδω και 10 λεπτα και μαλιστα παιζοντας μουσικη-video απο το youtube. ουτε εχει κολυσει ουτε τιποτα. και νομιζω οτι 10 λεπτα video ειναι αρκετα για να μας αποδειξουν οτι η θερμοκρασια δεν ειναι το προβλημα.

εαν συμφωνείτε και εσεις τοτε ας προσπαθησουμε να παμε παρακατω.

αρχικα θα προσθαησω να βαλω τα WIN 8. πριν το κανω ομως να ρωτησω, μπας και παιζει κανα κολπο με drivers και τον δισκο !!!

Υ.Γ. εκανα εγκατασταση των WIN 7 και απο DVD αλλα και εκει μου εκανε τα ιδια ακριβως ....

αλλα θα μου πειτε δεν ειναι ενας ο δισκος που εχει παρουσιασει το προβλημα !!!!

καμια ιδεα !!

Δημοσ.

Υ.Γ. τωρα που εχει κρυωσει θα προσπαθησω να κανω απο την αρχη εγκατασταση λειτουργικου. εαμ με αφησει και προχωρισω περισσοτερο απο το πρωτο restart τοτε η περιπτωση των θερμοκρασιων θα ειναι που πιθανών να ειναι προβλημα

και παμε λοιπον τωρα για τα πιο παράδοξα και μυστήρια. εβαλα μια δινομη Linux και δουλευει κανονικα εδω και 10 λεπτα και μαλιστα παιζοντας μουσικη-video απο το youtube. ουτε εχει κολυσει ουτε τιποτα. και νομιζω οτι 10 λεπτα video ειναι αρκετα για να μας αποδειξουν οτι η θερμοκρασια δεν ειναι το προβλημα.

αρχικα θα προσθαησω να βαλω τα WIN 8. πριν το κανω ομως να ρωτησω, μπας και παιζει κανα κολπο με drivers και τον δισκο !!!

Υ.Γ. εκανα εγκατασταση των WIN 7 και απο DVD αλλα και εκει μου εκανε τα ιδια ακριβως ....

καμια ιδεα !!

Προβληματική έκδοση windows για μένα,δοκίμασε να κατεβάσεις το επίσημο iso από το site της microsoft.

Δημοσ.

Προβληματική έκδοση windows για μένα,δοκίμασε να κατεβάσεις το επίσημο iso από το site της microsoft.

η συγκεκριμενη κοπια ουτε που ξερω ποσες και ποσες φορες την εχω χρησιμοποιησει σε εγκαταστασεις ......και μαλιστα πριν 10 ημερες ηταν η τελευταια φορα

Δημοσ.

καμια ιδεα !!

ωραια, αρα οπως σου ειπα αποκλεισαμε τις θερμοκρασιες.με το usb και με το dvd εβαλες ακριβως την ιδια διανομη? αν ναι δοκιμασε με καποια αλλη του ιδιου η΄αλλου λειτουργικου και πες μας

Δημοσ.

ναι ηταν η ιδια κοπια windows απλα η μια ηταν σε DVD και η αλλη ηταν σε USB.

τωρα περναω τα win 8 και φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα. ειμαι στο τελευταιο σταδιο της εγκαταστασης (να μην το ματιασω)

αλλα πως μπορουμε να πουμε οτι φταινε η κοπια των win 7 οχι μονο το οτι ηταν απο διαφοερετικες πηγες, αλλα ειναι πολλες φορες χρησιμοποιημενες χωρις κανενα προβλημα !!!!

Δημοσ.

ναι ηταν η ιδια κοπια windows απλα η μια ηταν σε DVD και η αλλη ηταν σε USB.

τωρα περναω τα win 8 και φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα. ειμαι στο τελευταιο σταδιο της εγκαταστασης (να μην το ματιασω)

αλλα πως μπορουμε να πουμε οτι φταινε η κοπια των win 7 οχι μονο το οτι ηταν απο διαφοερετικες πηγες, αλλα ειναι πολλες φορες χρησιμοποιημενες χωρις κανενα προβλημα !!!!

αγνωσται αι βουλαι  του λαπτοπ... ελπιζω να παει ως τελος και ενημερωσε..

Δημοσ.

αγνωσται αι βουλαι  του λαπτοπ... ελπιζω να παει ως τελος και ενημερωσε..

ε τι να πω ρε παιδια. και νομιζα οτι τα ειχα δει ολα. η εαν οχι ολα, πανω κατω τα περισσοτερα. αλλα ετσι επειδή δεν του αρεσει σε ενα μηχανημα να μην δεχεται μια συγκεκριμενη κοπια λειτουργικου που εχει κανει 10αδες εγκαταστασεις στο παρελθον, δεν το περιμενα. πραγματικα αμα μου το λεγαν θα ελεγα οτι με κοροιδευουν.

για την ωρα τα Windows 8 εχουν ανεβει κανονικα και ηδη εχω προχωρισει στα updates.....

σας ευχαριστω πολυ οπως και να εχει και ευχομαι να μην χρειαστει κατι αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...