Nimda075 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Απολύτως λογικό. Ποιος θα προτιμήσει ένα iphone που είναι εξωτερικά ίδιο με το 5s και όχι το ίδιο το 5s που είναι και φθηνότερο; με λιγα λογια οι δυνατοτητες και τα specs της συσκευης δεν ειναι κριτηριο ,κριτηριο ειναι η εμφανιση ,ωραια νοοτροπια εχετε ορισμενοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Aυτο που του την πεφτεται ολοι επειδη ανεβασε μια αρνητικη ειδηση για την αγαπημενη σας εταιρια ενω αφηνετε το bot να δρα ελευθερα postarontas απανωτα ειδησεις σε ρυθμο πολυβολου με ξεπερναει. Κοινή λογική είναι όχι "πέσιμο". Πρώτα να μας λέτε μετοχους και να είστε υπεράνω και μετά ξαφνικά να αναλύετε και σεις τις μετοχές, είναι λίγο ...κάπως! Που και πάλι αν θέλατε να ασχοληθείτε σοβαρά και με αυτό το θέμα, θα ήταν πολύ εύκολο να δείτε πως η πορεία της μετοχής δεν ακολουθεί πάντα τις πωλήσεις ή την κατάσταση της εταιρείας. Θα βλεπατε ας πούμε πως ακόμη και σε περίοδο παρουσίασης νέων μοντέλων, η μετοχή μπορεί να έπεφτε και στα 90 ή όταν έβγαζε ένα "αδιάφορο" προϊόν να έφτανε στα 120 (btw x7 πάει η αξία σε σχέση με την εποχή πριν το split για να έχουμε και μια τάξη μεγέθους). Επί της ουσίας πάντως, το SE δεν το έβγαλε για να ξεπεράσει τις πωλήσεις των 6 προφανώς, αλλά για να καλύψει ένα κομμάτι της αγοράς που έψαχνε μικρή συσκευή με καλά specs. Και όπως φαίνεται το πέτυχε μιας και πούλησε όσα έφτιαξε. Ταυτόχρονα είμαστε σε περίοδο που η αγορά είναι σχετικά "κορεσμένη", ο ανταγωνισμός "χοντραίνει" και πιθανόν να ξεκίνησε ήδη η παραγωγή του νέου μοντέλου για τον Σεπτέμβρη. Οπότε σας φαίνεται παράλογο να έχει μειώσει την τρέχουσα παραγωγή ε? 2
suffocater Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κοινή λογική είναι όχι "πέσιμο". Πρώτα να μας λέτε μετοχους και να είστε υπεράνω και μετά ξαφνικά να αναλύετε και σεις τις μετοχές, είναι λίγο ...κάπως! Που και πάλι αν θέλατε να ασχοληθείτε σοβαρά και με αυτό το θέμα, θα ήταν πολύ εύκολο να δείτε πως η πορεία της μετοχής δεν ακολουθεί πάντα τις πωλήσεις ή την κατάσταση της εταιρείας. Θα βλεπατε ας πούμε πως ακόμη και σε περίοδο παρουσίασης νέων μοντέλων, η μετοχή μπορεί να έπεφτε και στα 90 ή όταν έβγαζε ένα "αδιάφορο" προϊόν να έφτανε στα 120 (btw x7 πάει η αξία σε σχέση με την εποχή πριν το split για να έχουμε και μια τάξη μεγέθους). Επί της ουσίας πάντως, το SE δεν το έβγαλε για να ξεπεράσει τις πωλήσεις των 6 προφανώς, αλλά για να καλύψει ένα κομμάτι της αγοράς που έψαχνε μικρή συσκευή με καλά specs. Και όπως φαίνεται το πέτυχε μιας και πούλησε όσα έφτιαξε. Ταυτόχρονα είμαστε σε περίοδο που η αγορά είναι σχετικά "κορεσμένη", ο ανταγωνισμός "χοντραίνει" και πιθανόν να ξεκίνησε ήδη η παραγωγή του νέου μοντέλου για τον Σεπτέμβρη. Οπότε σας φαίνεται παράλογο να έχει μειώσει την τρέχουσα παραγωγή ε? Ο τιτλος του αρθρου που πόσταρα,οπως και το μεγεθος της γραμματοσειράς στην σειρά που ήθελα να επικεντρώσω,δειχνουν που εστίασα εγώ. Μετά ακολούθησαν γνωστα δικηγοριστικα τρικς επιλεκτικής ανάγνωσης και αποπειρες υποβάθμισης,σε κάτι που ούτως ή άλλως ειναι υποκειμενικό(το μεγεθος της βουτιάς)και φυσικα αφου χρειάστηκαν διεκρινησεις για να εμπεδώσει ,αρχικά ότι το σχόλιο μου εμπεριείχε επιπλέον πληροφορίες,και,δευτερον,ότι εμπλεξε τον πάτο της πρώτης βουτιάς με το σημειο εκκινησης. Και αντι να καταλαβει οτι εκτεθηκε 2 φορες,"εγώ επιμένω να εκτιθομαι". Whatever.Περιστέρι-σκάκι. Kανείς δεν ειπε οτι το έκανε για να περάσει σε πωλήσεις το 6. Ήθελε να πάρει μερίδιο αγοράς,που απέτυχε παταγωδώς,κατα κοινή ομολογία. Το "πουλησε οσα εφτιαξε",το ειπαμε και πιο πάνω. Εφτιαξε μονο μια ντουζίνα. Τώρα αν θες να πεισεις οποιονδηποτε πως όταν μειώνεις την παραγωγή σου κατα ενα τρίτο,όλα πάνε καλά, παρακαλώ,μην διστάσεις να επιχειρηματολογήσεις υπερ αυτού.
atheatos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ο τιτλος του αρθρου που πόσταρα,οπως και το μεγεθος της γραμματοσειράς στην σειρά που ήθελα να επικεντρώσω,δειχνουν που εστίασα εγώ. Μετά ακολούθησαν γνωστα δικηγοριστικα τρικς επιλεκτικής ανάγνωσης και αποπειρες υποβάθμισης,σε κάτι που ούτως ή άλλως ειναι υποκειμενικό(το μεγεθος της βουτιάς)και φυσικα αφου χρειάστηκαν διεκρινησεις για να εμπεδώσει ,αρχικά ότι το σχόλιο μου εμπεριείχε επιπλέον πληροφορίες,και,δευτερον,ότι εμπλεξε τον πάτο της πρώτης βουτιάς με το σημειο εκκινησης. Και αντι να καταλαβει οτι εκτεθηκε 2 φορες,"εγώ επιμένω να εκτιθομαι". Whatever.Περιστέρι-σκάκι. Kανείς δεν ειπε οτι το έκανε για να περάσει σε πωλήσεις το 6. Ήθελε να πάρει μερίδιο αγοράς,που απέτυχε παταγωδώς,κατα κοινή ομολογία. Το "πουλησε οσα εφτιαξε",το ειπαμε και πιο πάνω. Εφτιαξε μονο μια ντουζίνα. Τώρα αν θες να πεισεις οποιονδηποτε πως όταν μειώνεις την παραγωγή σου κατα ενα τρίτο,όλα πάνε καλά, παρακαλώ,μην διστάσεις να επιχειρηματολογήσεις υπερ αυτού. Πάντως να χρησιμοποιείς την τιμή της μετοχής ,της Apple,για να υποστηρίξεις την αποτυχία του iPhone se , σε κάνει πιο γραφικό και απο τον djtaurus.... 1
DJTaurus Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ο σκοπός του "φθηνού" iPhone επετευχθη! iPhone SE is Squeezing Market Share from China's Local Brands Huawei and Xiaomi 2
suffocater Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Πάντως να χρησιμοποιείς την τιμή της μετοχής ,της Apple,για να υποστηρίξεις την αποτυχία του iPhone se , σε κάνει πιο γραφικό και απο τον djtaurus.... Δεν το έκανα. Το αντίστροφο όμως,λογικά συνέβη,σε συνδυασμο με την μείωση παραγωγής.
κβαντικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κοινή λογική είναι όχι "πέσιμο". Πρώτα να μας λέτε μετοχους και να είστε υπεράνω και μετά ξαφνικά να αναλύετε και σεις τις μετοχές, είναι λίγο ...κάπως! Δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι με τον πληθυντικο σου, ποιοι ειμαστε εμεις? Σε μενα μιλας προσωπικα, οχι στους εμεις. Δεν ειναι θεμα κοινης λογιηκς οταν η κοινη λογικη σου δουλευει μονοπλευρα. Οσο για τις μετοχες που αναλυουμε, παλι στον πληθυντικο μιλας και παλι με ξεπερναει. Εγω δεν αναλυω καμια μετοχη, χαζη μου φαινεται η κινηση ειτε την κανεις υπερ της μιας πλευρας ειτε της αλλης. Εσενα απο την αλλη σε "ποναει" μονο οταν γινεται κατα της πολυαγαπημενης σου εταιριας, για τον αλλον που 24/7 απλα spammari ακαταπαυστα trollposts για το ποσο γαμαου ειναι η apple και ποσο κακια η samsung / google / android δεν ιδρωσε το αυτι σου. Οποτε ασε την κοινη λογικη, δεν την εχεις 3
suffocater Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγω δεν αναλυω καμια μετοχη, χαζη μου φαινεται η κινηση ειτε την κανεις υπερ της μιας πλευρας ειτε της αλλης. Εσενα απο την αλλη σε "ποναει" μονο οταν γινεται κατα της πολυαγαπημενης σου εταιριας, για τον αλλον που 24/7 απλα spammari ακαταπαυστα trollposts για το ποσο γαμαου ειναι η apple και ποσο κακια η samsung / google / android δεν ιδρωσε το αυτι σου. Οποτε ασε την κοινη λογικη, δεν την εχεις Είναι όντως.Και πολύ.Και δεν σκόπευα να το ξανακάνω,νομίζω μία ειναι αρκετή. Δυστυχώς μόνο εσύ έπιασες το νόημα αυτής της πανηλίθιας και ενοχλητικής ανάλυσης όμως.
mdr21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 DJTaurous μοιρασε κι αλλο πονο και ασε τους να λενε για μετοχες να γελαμε 2
Belisarius Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Aυτο που του την πεφτεται ολοι επειδη ανεβασε μια αρνητικη ειδηση για την αγαπημενη σας εταιρια ενω αφηνετε το bot να δρα ελευθερα postarontas απανωτα ειδησεις σε ρυθμο πολυβολου με ξεπερναει. Πες τα.
DJTaurus Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και αφήστε τους αναλυτές να γράφουν ότι τους κατέβει... Apple increases chip orders for iPhone SE in 2Q16!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα