ploumouris Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Με κάλυψες. Στα επόμενα 20,γκρεμισε τον τοιχο,γιατι δεν θα χωραει η 900'άρα. Κ ας παθαινεις αυχενικα επειδη θα ειναι σαν να παρακολουθεις αγωνα τενις απ την πρωτη σειρα. Αφου "πρεπει" να παμε σε μεγαλύτερο. long-->short: πάρε ο,τι θες,νοικιασε και την απεναντι πολυκατοικια για να βαλεις προτζεκτορα και να βλεπεις απεναντι με κυαλι. Οταν το επιχείρημα ειναι ομως"Είχαμε 5 ίντσες πριν 10 χρόνια (htc Advantage) και θα πάρω 4 τώρα;" θα πεταγονται πονηροι για να γελάσουν με το f.logic. Πράγματι μου έριξες τάπα με τα επιχειρήματά σου. Άφωνος. Θα φροντίσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Χάρηκα που τα είπαμε, ένιωσα πάλι παιδί. Εντ οφ τόπικ από εμένα. Φιλάκια. 2
exor Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 η apploumpa επεσε θυμα της πρημιουμ-ιασης της.. σου λεει θα το παιξω samsoung θα βγαλω κιαλλα μοντελακια να πουλαω παντου και σε ολους ..μονο που ξεχασε το καινουργιο χρεπι να το βγαλει και σε.. τιμη χρεπιου .. εγω θα επαιρνα το c σε θαλασσι (ςςςς) κανα 200αρι για δευτερο ..τωρα αυτο να το κανεις τι sta 500 kai 600 !! δε πανε καλα , αμα τους παρει γραμμη ο τζομπς θα γινει ζομπι
jazzu4ia Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ...ξαναανεβάζω το πόστ μου, που χάθηκε μυστηριωδώς(?), από την πρώτη σελίδα : [ ...δεν είναι θέμα τιμής... ...έχει αποδειχθεί ότι οι φανατικοί δεν κολλάνε εκεί... ...είναι ότι δείχνει παλιό... ...το design αυτό έχει φθαρεί... ...έχουμε κουραστεί να το βλέπουμε... ...παλιατζούρα, λέμε...! ]
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτό με τα χαρακτηριστικά 3ετίας είναι η καινούρια σας καραμέλα. Καταλάβετε ότι το iOS δεν χρειάζεται 20πύρηνους επεξεργαστές και 32GB Ram για να τρέξει. Αυτά τα χρειάζεται το "μπακαλίστικα" στημένο Android (Dalvik, Java, κλπ.)... Μια χαρά χρειάζεται χαρακτηριστικά. Ήδη έβαλε 2gb Ram. Το ios ήταν ανάπηρο τόσα χρόνια κάνει ούτε το 1/10 από ότι το Android για αυτό δεν χρειάζεται χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε κάποια τελευταία και έβαλε και παραπάνω Ram.
nickelodeon Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτό με τα χαρακτηριστικά 3ετίας είναι η καινούρια σας καραμέλα. Καταλάβετε ότι το iOS δεν χρειάζεται 20πύρηνους επεξεργαστές και 32GB Ram για να τρέξει. Αυτά τα χρειάζεται το "μπακαλίστικα" στημένο Android (Dalvik, Java, κλπ.)... To IOS δεν είναι αυτό που τρέχει στον ισχυρότερο επεξεργαστή της αγοράς εδώ και χρόνια? Τι σημασία έχει ο αριθμός των πυρήνων, θα μπορούσε το IOS να τρέξει σε έναν Snaptragon 400? Π@π@ρι@. Επομένως γλύψε γλύψε μπας και τελειώσει η καραμέλα σου. 2
SaFiS Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To IOS δεν είναι αυτό που τρέχει στον ισχυρότερο επεξεργαστή της αγοράς εδώ και χρόνια? Τι σημασία έχει ο αριθμός των πυρήνων, θα μπορούσε το IOS να τρέξει σε έναν Snaptragon 400? Π@π@ρι@. Επομένως γλύψε γλύψε μπας και τελειώσει η καραμέλα σου.Εγώ δεν γλύφω κανέναν φίλε. IPhone 5s & Mi4 είναι οι συσκευές μου. Δεν είμαι κολλημένος με καμμιά εταιρία όπως αντιθέτως είστε εσείς, οι Haters... Άντε τώρα στο καβούκι απ' όπου βγήκες...
nickelodeon Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ δεν γλύφω κανέναν φίλε. IPhone 5s & Mi4 είναι οι συσκευές μου. Δεν είμαι κολλημένος με καμμιά εταιρία όπως αντιθέτως είστε εσείς, οι Haters... Άντε τώρα στο καβούκι απ' όπου βγήκες... Όποιος κάνει κριτική είναι hater? Νομίζεις ότι με το να χρησιμοποιείς αυτό τον όρο ακυρώνεις τα επιχειρήματα του άλλου? Αν εξαιρέσουμε τα περί καραμέλας που μπορεί να σε έθιξαν προσωπικά τα υπόλοιπα που γράφω είναι άστοχα? Αποδεικνύουν ότι είμαι hater? Το μόνο που μπορείς να αναγνωρίσεις είναι ότι το σχόλιό μου δεν ήταν ευγενικό απέναντί σου. Όλα όσα έγραψες αρχικά είναι άκυρα και αποτελούν καραμέλα περί πυρήνων και τα σχετικά. To IOS τρέχει σε κορυφαίους επεξεργαστές, κατά πολύ ανώτερους από αυτούς που έχουν οι ακριβότερες συσκευές από Samsung, Sony, HTC κτλπ ασχέτως αριθμού πύρινων.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 να το βγαλει και 3.5" ...το σκεφτηκαν πολυ να βγαλουν το 2016 4ιντσο κινητο? Σε αντίθεση με τι νομίζετε ορισμένοι κάποιοι θέλουν τα κινητά να παραμένουν κινητά. Προσωπικά αν και κάτοχος μεγάλης συσκευής την επόμενη φορά που θα πάρω κάτι θα είναι συνειδητά μικρό. Το πολύ μέχρι 5" και αυτό μαζεμένο (όχι λεπτό, απλά μαζεμένο περιμετρικά) και ιδανικά έως 4.7" και πάντα για τα δικά μου χέρια. Αυτό που κατάλαβα 2 χρόνια τώρα χρήσης μεγάλων οθονών είναι ναι μεν χορταστικές και καλές και ωραίες και μπλα μπλα μπλα αλλά εκεί που σε ταλαιπωρούν είναι στην καθημερινή χρήση. Να χρησιμοποιείς 2 χέρια για να κάνεις μια δουλειά τόσο μικρή είναι κουραστικό και καθόλου πρακτικό και ειδικά αν είσαι δραστήριος. Αν μπορούσα αυτή τη στιγμή να κάνω μια ανταλλαγή το τωρινό μου τηλέφωνο με ένα sony Z3 compact ή Z5 compact θα το έκανα με χαρά. 2
gesamgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 πηρε ενα ipod touch το εκανε τηλεφωνο και το πουλαει 600 ευρα...μπραβο!!!
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 με τετοια τιμη τι περιμεναν? ποσο υπνωτισμενοι νομιζουν πως ειναι οι ανθρωποι? ειπαμε. οντως καποιοι θελουν μικρο κινητο αλλα οχι με τιμη 500 και με χαρακτηριστικα που εχουν πλεον κινητα των 150. ας το εβαζε ενα 200-250 να κανει και την διαφορα στην τιμη,εκει κατι θα γινοταν αλλα που.. πρεπει να πληρωσεις και το δαγκωμενο μηλο μη ξεχνιομαστε. 1
ANTiL00P Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μια χαρά είναι το SE. Το επόμενο μου κινητό. Way to go apple
suffocater Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Eμένα παντως μ αρέσει το μεγεθος.Αν δεν ήταν τοσο εμετικο το ιοs και ,κυρίως,η τιμολογιακή πολιτική του μανάβη,θα το επαιρνα.Δυστυχώς δεν υπάρχει(ή μου διαφευγει) σοβαρή επιλογή σε τετοια μεγεθη σε android.
nickelodeon Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Βάστα DJTaurus! Apple's iPhone is losing market share in the US, Europe, and China 1
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Apple's iPhone is losing market share in the US, Europe, and China Το τραγικο απο το παραπανω ειναι και το μεριδιο των Windows phone σε 1 χρονο στην Αμερικη.Τρελη πτωση.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα