Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, γιατί οι άλλοι δεν βγάζουν 400% κέρδος. Το ότι είσαι Apple Hater φαίνεται σε κάθε post που κάνεις, σε όποια είδηση έχει να κάνει με την Apple...

Galaxy S7...

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S7-costs-Samsung-255-to-make_id79256

Το s7 σε 2 μήνες θα έχει 450. Δεν είπα ότι η samsung είναι παναγιτσα προφανώς αλλά τουλάχιστον προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας περνεις το καλύτερο όχι χαρακτηριστικά 3ετιας

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχαμε 5 ίντσες πριν 10 χρόνια (htc Advantage) και θα πάρω 4 τώρα; Ούτε να μου το χάριζαν.

πριν 10 χρονια το πιο premium που υπηρχε ηταν το sony ericsson p990i (2,7''). το οτι υπηρχε ενα κινητο με 5 ιντσες δεν λεει τιποτα. (και ουσιαστικα αυτα ηταν Pocket PC, αν δεν καθοσουνα να τα ακουμπησεις καπου δεν μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις σαν smartphone)

Δημοσ.

Επι Jobs δεν θα κυκλοφορούσε ΠΟΤΕ το SE. Η συσκευή αυτή θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα της Apple στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Οι ήδη εξαιρετικά χαμηλές πωλήσεις θα συμπαρασύρουν στον πάτο και αυτές των 6 και 6S. Tα ήδη κακά οικονομικά της εταιρείας θα επιβαρυνθούν και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα αναγκαστεί να πουληθεί για μια χούφτα δολάρια σε μια εκ των Microsoft, Google ή Samsung. Προσωπικά βλέπω πτώχευση και εξαγορά μέσα στο 2018. 

...εύστοχος, όπως πάντα & προφητικός ...

Δημοσ.

Το κινητό και καλό είναι και καλές οι ίντσες της οθόνης του (πάρα πολλοί δεν γουστάρουν να 'χουν... "ταμπλετο-φωνο").
Αλλά... να το δίνεις τόσο ακριβά, ενώ ταυτόχρονα με το μεγάλωμα της οθόνης έδειχνες ότι θες να προσαρμοστείς στην εποχή, είναι λάθος τακτική/στρατηγική.

Θεωρώ ότι έπρεπε να 'χε βγει νωρίτερα και φθηνότερο. Αλλά και τώρα, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο φθηνό. Ποιός ο λόγος - οκ, έχει πολύ καλά specs σε σχέση με τα άλλα "μηλόφωνα" της "εμβέλειάς" του - να πάει κάποιος και να το πάρει, όταν ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ το 5s (άρα μπορεί να το πάρει και μάλιστα φθηνότερα);

Εκτός κι αν είναι..."και καλά"... στρατηγική, για να ΩΘΗΣΟΥΝ το κοινό να πάει να πάρει τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5s και να "ξεστοκάρουν".

...Όπως και να 'χει, ναι μεν είμαι φαν της Apple... αλλά κακά τα ψέμματα, η εταιρεία δείχνει στην μετά-Τζομπς εποχή... όπως η αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ - δηλαδή... "τουρλουμπούκι", με κατώτερου του μετρίου ανθρώπους για να πάρουν το τιμόνι της εταιρείας.

Δημοσ.

Είχαμε 5 ίντσες πριν 10 χρόνια (htc Advantage) και θα πάρω 4 τώρα; Ούτε να μου το χάριζαν.

άρα σε 8 χρονια,εσυ θα κουβαλάς notebookphone 13'άρι,γιατι απλα "πριν 8 χρονια είχες 5άρι".

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχήν να σχολιάσω το ότι πλέον, στους χρήστες των συσκευών Apple, τα δάχτυλα μεγάλωσαν και η οθόνη των 4" τους φαίνεται μικρή. Επιπλέον δε βλέπουν (κατά ένα μαγικό τρόπο) τα smartphones άνω των 4" σαν "παντόφλες"... :)

Πέρα από το αστείο, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει ακόμα κι ανάμεσα στα άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρείας:

- έχει το παλιό τύπο αλουμινιου (ναι, αυτό που λυγίζει σαν βούτυρο...)

- έχει παλά σχεδίαση

- έχει μικρή μπαταρία

- δεν έχει 3d touch (σε σχέση με το 6S)

- έχει μικρή διαφορά τιμής από το 6s.

Είναι λογικό ότι θα πρέπει να αποφασιστεί μια πτώση τιμής άμεσα, ώστε να αποτελέσει μια "οικονομική" πρόταση (για τα δεδομένα της Apple), τύπου 5C ή να παραχθεί σε λίγα τεμνάχια και να απευθύνεται μόνο σε όδους θέλουν ένα δυνατό μικρό κινητό.

δεν εχει ois

Δημοσ.
πριν 10 χρονια το πιο premium που υπηρχε ηταν το sony ericsson p990i (2,7''). το οτι υπηρχε ενα κινητο με 5 ιντσες δεν λεει τιποτα. (και ουσιαστικα αυτα ηταν Pocket PC, αν δεν καθοσουνα να τα ακουμπησεις καπου δεν μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις σαν smartphone)

Φίλε μου το είχα και αυτό, όπως και το πρώτο της smartphone (για εκείνες τις εποχές) το R380 σχεδόν 20 χρόνια πίσω.

Όμως η μεγάλη μου αγάπη ήταν τα Qtek

(2020, 9000) και κάποια άλλα μοντέλα που έχω ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
άρα σε 8 χρονια,εσυ θα κουβαλάς notebookphone 13'άρι,γιατι απλα "πριν 8 χρονια είχες 5άρι".

Και στην κρεββατοκάμαρα έχω 32 ίντσες ενώ πριν 20 χρόνια είχα 14.

Κάνε εσύ τις επιλογές σου και άφησε να κάνω εγώ τις δικές μου.

Παράπονο το έχω να ποστάρω κάτι και να μην πεταχτεί ο πονηρός της παρέας να πει την εξυπνάδα του.

• Like 2
Δημοσ.

Και στην κρεββατοκάμαρα έχω 32 ίντσες ενώ πριν 20 χρόνια είχα 14. Κάνε εσύ τις επιλογές σου και άφησε να κάνω εγώ τις δικές μου. Παράπονο το έχω να ποστάρω κάτι και να μην πεταχτεί ο πονηρός της παρέας να πει την εξυπνάδα του.

Με κάλυψες. 

Στα επόμενα 20,γκρεμισε τον τοιχο,γιατι δεν θα χωραει η 900'άρα.

Κ ας παθαινεις αυχενικα επειδη θα ειναι σαν να παρακολουθεις αγωνα τενις απ την πρωτη σειρα.

Αφου "πρεπει" να παμε σε μεγαλύτερο.

long-->short:

πάρε ο,τι θες,νοικιασε και την απεναντι πολυκατοικια για να βαλεις προτζεκτορα και να βλεπεις απεναντι με κυαλι.

Οταν το επιχείρημα ειναι ομως"Είχαμε 5 ίντσες πριν 10 χρόνια (htc Advantage) και θα πάρω 4 τώρα;"   θα πεταγονται πονηροι για να γελάσουν με το f.logic.

• Like 4
Δημοσ.

Το s7 σε 2 μήνες θα έχει 450. Δεν είπα ότι η samsung είναι παναγιτσα προφανώς αλλά τουλάχιστον προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας περνεις το καλύτερο όχι χαρακτηριστικά 3ετιας

Αυτό με τα χαρακτηριστικά 3ετίας είναι η καινούρια σας καραμέλα. Καταλάβετε ότι το iOS δεν χρειάζεται 20πύρηνους επεξεργαστές και 32GB Ram για να τρέξει. Αυτά τα χρειάζεται το "μπακαλίστικα" στημένο Android (Dalvik, Java, κλπ.)...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...