Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα προιόντα SE και C βλέπετε πως είναι από την αρχή καθορισμένα (σκοπίμως άρα) να ΜΗΝ έχουν συνέχειες... βλέπε 5,5s,6,6s,κλπ. Διαφορετικά θα το ονόμαζαν 6 mini, 6s mini κοκ κατά τα χνάρια του Plus. Ο λόγος είναι απλά για να μην χάσουν τους χρήστες που για κάποιο λόγο (κόστους, ιντσών οθόνης κλπ) δεν δέχτηκαν να προχωρήσουν σε αναβαθμίση-αγορά και όχι για να παρουσιάσουν ένα νέο καινοτόμο προιον.

• Like 1
Δημοσ.
να το βγαλει και 3.5" ...το σκεφτηκαν πολυ να βγαλουν το 2016  4ιντσο κινητο? 

Για χρηστες οπως εμενα πχ που θελουν να φτανουν ολο το κινητο με το ενα χερι. Χρησημοποιω 5ιντσο android στη δουλεια μου και δε με βολευει καθολου. Με το 5s ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα μεγεθους οθονης. Δε θελουμε ολοι 5+ ιντσες!!
Φιλικα παντα!!

• Like 7
Δημοσ.

Συνδυαζόμενο με αυτό, μάλλον ήρθε η ώρα για την apple να σταματήσει την χυδαία πολιτική της παροχής ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών με το σταγονόμετρο. Καλά θα κάνει με το 7 να βγάλει λαγό από το καπέλο, κυρίως σε σχεδιαστικό επίπεδο.

Δημοσ.

Για χρηστες οπως εμενα πχ που θελουν να φτανουν ολο το κινητο με το ενα χερι. Χρησημοποιω 5ιντσο android στη δουλεια μου και δε με βολευει καθολου. Με το 5s ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα μεγεθους οθονης. Δε θελουμε ολοι 5+ ιντσες!!

Φιλικα παντα!!

για χρηστες σαν εσενα καλο θα ηταν στο σασι του 5ς σου να ειχες 4,5 ίντσες...

και στο σασι του 5ιντσου ανδροιδες σου να ειχες 5,36,χα εχω mx4..

αλλα οχι το lg g2 δεν βγηκε το 2013 και τα εδειξε αυτα,οχι ακομα ειναι 2012..ζητω το 4ς ζητω!

• Like 2
Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα σασί , όπως έλεγε και ένας φίλος που έχει 5άρι (όχι S) , γιατί να το πάρω αφού είναι ίδιο !

Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην Apple ότι μεγάλη μερίδα του κοινού τους έχει θέμα με το φαίνεσθαι...

Δημοσ.

Πλέον ο ανταγωνισμός δεν αστειεύεται (βλέπε Galaxy S7) και το android έχει  ωριμάσει σαν λειτουργικό. Οπότε καλά θα κάνει η Apple να σταματήσει να δίνει νέα χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο όπως αναφέρθηκε σωστά πιο πάνω και να υποτιμά τους καταναλωτές, γιατί ισχύει ο νόμος του "ότι ανεβαίνει κατεβαίνει". Καλύτερα να φάει λοιπόν ένα-δυο τέτοια "χαστούκια" για να αλλάξει τακτική. Οι πωλήσεις θα δείξουν... Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει και με το 7αρι...

• Like 1
Δημοσ.

Με τα ίδια λεφτα αγοράζεις από έναν από το insomnia σε καλή κατάσταση iPhone 6 είτε απλό είτε plus ποσό μάλλον σε άλλες χώρες .... Όποτε προς τι να αγοράσει ένας ένα Mini Cooper το παλιό με και καλά την μηχανή του Καινούργιου;..... Όπως έλεγε και ο Αυλωνίτης σε μια ταινία..... Κορόιδο γαμπρε....

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου κι εμένα θα πουλήσει ΜΟΝΟ σε άτομα που είναι "εγλωβισμένοι" στο οικοσύστημα της Apple ή θέλουν να είναι (no problem με αυτό) έχοντας αγοράσει εφαρμογές και παιχνίδια ή ΔΕΝ βρίσκουν κάτι από αυτά στο Play store της Google (πχ το Pirate Ship Battles - Κορυφαίο!!!!)..

Επίσης και σε άτομα που θέλουν ένα δυνατό κινητό με μικρή οθόνη!!! :)

Δημοσ.

Και εις χειρότερα. Καιρός είναι να καταλάβει ο κόσμος την αθλια τακτική της Apple τόσα χρόνια που αρμεγει τους πάντες και πουλάει με 400% κέρδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...