Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 "Ναι, αλλα το κανουν και τα αλλα παιδακια, δεν φταιω εγω" 4
jmirko15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Συγκρίνουμε το Tor με τις offshore που μοναδικό σκοπό έχουν το ξέπλυμα μαύρου χρήματος? Τέτοια αντιστοιχηση ελευθερίας δεν την χρειαζομαι. Ποιος σου είπε ότι οι offshore έχουν μοναδικό σκοπό (wtf) το ξέπλυμα χρήματος; Ότι να'ναι διαβάζει κανείς εδώ μέσα πλέον..
HALF EVIL Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γι αυτό πες μας σύντροφε τον πραγματικό σκοπό και τον σκοπό που τελικά εξυπηρετούν σε παρακαλούμε. Πάντως η πελατεία δεν είναι και ότι καλύτερο wtf 2
ReKeira Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τελικά τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετα !! Καποιοι απο εμας είναι μεγαλύτερες Πουτ(α)ιν(ες) -Καποιοι απο μας λεμε όντως: "Ναι, αλλα το κανουν και τα αλλα παιδακια, δεν φταιω εγω" -Kάποιοι απο εμας πρόσφατα ψηφισαμε "ΝΑΙ" ,γιατι δε προλάβαμε να βγάλουμε τα λεφτα μας εξω... -Καποιοι απο μας θα γαμ***** και τη μα**. τους για λεφτα (και η μάνα τους το ίδιο), -Καποιο απο μας θα πέρναν αναπηρικες συνταξεις ενω δε το δικαιουνται εις βαρος αλλων κλπ κλπ Οπότε που είναι το περιεργο ..... Εμένα θα με ξάφνιαζε να γίνονταν το αντίθετο...
Nimda075 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 καποιοι απο εμας θα βγουνε στην ζητανια γιατι οι μεγαλοι μαγκες φαγανε τα γκαφρα κ μας λενε κ μλκες απο πανω
Retromaniac Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ποιος σου είπε ότι οι offshore έχουν μοναδικό σκοπό (wtf) το ξέπλυμα χρήματος; Ότι να'ναι διαβάζει κανείς εδώ μέσα πλέον.. Είμαι περίεργος να ακούσω για ποιον άλλο λόγο δεν χρησιμοποιείς μία κανονική τράπεζα με μεγαλύτερο επιτόκιο. 1
aris1986 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Είμαι περίεργος να ακούσω για ποιον άλλο λόγο δεν χρησιμοποιείς μία κανονική τράπεζα με μεγαλύτερο επιτόκιο. Δεν θελει μεγαλα επιτοκια, ειναι αλλης φιλοσοφιας μαλλον!
kfyros Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και λοιπόν; Τι περιμένεις, την Οκτωβριανή επανάσταση; Δεν κατάλαβα το νόημα του ποστ σου.
Chupacabra Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Οι offshore εταιρείες που έχουν αντικείμενο εργασιών στο εξωτερικό και απασχολούν εργαζόμενους, σε υπαρκτά γραφεία, δεν ενοχλούν κανέναν. Οι shell companies όμως, δηλαδή εικονικές εταιρείες που υφίστανται μόνο στα χαρτιά, δεν έχουν εγκαταστάσεις ή προσωπικό και έχουν δηλωμένη έδρα σε φορολογικό παράδεισο, πόσο νόμιμες δραστηριότητες μπορεί να έχουν; Δυστυχώς, συνήθως αναφερόμαστε σε offshore εταιρείες οι οποίες έχουν τα χαρακτηριστικά της δεύτερης κατηγορίας. Δε νομίζω ο Παναμάς να είναι το επιχειρηματικό κέντρο του πλανήτη, εκτός και αν ζω σε λάθος πλανήτη. Προφανώς και όλες σχεδόν οι offshore εταιρίες εκεί είναι τουλάχιστον ύποπτες για φοροδιαφυγή και πιθανότατα και για άλλες παράνομες δραστηριότητες. 5
HALF EVIL Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν κατάλαβα το νόημα του ποστ σου. Το νόημα είναι ότι η ανοσία μας πλέον είναι τόσο μεγάλη και βαθιά που οτιδήποτε πλέον και να μας αποκαλύψει κάποιος δεν μας καίγεται καρφί. 1
kfyros Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το νόημα είναι ότι η ανοσία μας πλέον είναι τόσο μεγάλη και βαθιά που οτιδήποτε πλέον και να μας αποκαλύψει κάποιος δεν μας καίγεται καρφί. Α, okay, εγώ απλά εντυπωσιάστηκα από το μέγεθος (χρονικά) των δεδομένων, και το "ψωμί" που θα έχουν όλα αυτά, για αυτό το ανέφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα