Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!

Θα ηθελα να με βοηθεσετε να βαλω ενα τελος σε ενα προβλημα το οποιο με απασχολει εδω και καιρο.Ειμαι πελατης της cyta τον τελευται ενα μιση χρονο και πρεπει να ομολογησω πως ειμαι πραγματικα αγανακτισμενος απο την μεταχειρηση μου απο τους υπαλληλους αλλα και γενικα τον παροχο εν ονοματι cyta.Δια μαγειας η συνδεση πεφτει αισθητα ενω η μοναδικη απαντηση που δεχθηκα απο τους τεχνικους ειναι "Ειναι εντελως φυσιολογικο".Τον περασμενο Ιουλιου λογω τεχνικων προβληματων μου κοπηκε το ιντερνετ για ενα διαστημα 1 μηνα χωρις μαλιστα να ερθουν καθολου σε επαφη μαζι μου.Επρεπε βεβαια εγω να παρω την πρωτοβουλια και να τους ρωτησω για το τι επροκειται να συμβει.

Μετα απο ολα αυτα θελω να τερματισω την συνδεση με αυτη την εταιρια,χωρις βεβαια να αναγκαστω να δωσω επιπλεον τελη απενεργοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.

Νομιζω οτι το συμβολαιο εχει παραβιαστε και δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κινηθω νομικα.

Τι μπορω να κανω,Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!

Θα ηθελα να με βοηθεσετε να βαλω ενα τελος σε ενα προβλημα το οποιο με απασχολει εδω και καιρο.Ειμαι πελατης της cyta τον τελευται ενα μιση χρονο και πρεπει να ομολογησω πως ειμαι πραγματικα αγανακτισμενος απο την μεταχειρηση μου απο τους υπαλληλους αλλα και γενικα τον παροχο εν ονοματι cyta.Δια μαγειας η συνδεση πεφτει αισθητα ενω η μοναδικη απαντηση που δεχθηκα απο τους τεχνικους ειναι "Ειναι εντελως φυσιολογικο".Τον περασμενο Ιουλιου λογω τεχνικων προβληματων μου κοπηκε το ιντερνετ για ενα διαστημα 1 μηνα χωρις μαλιστα να ερθουν καθολου σε επαφη μαζι μου.Επρεπε βεβαια εγω να παρω την πρωτοβουλια και να τους ρωτησω για το τι επροκειται να συμβει.

Μετα απο ολα αυτα θελω να τερματισω την συνδεση με αυτη την εταιρια,χωρις βεβαια να αναγκαστω να δωσω επιπλεον τελη απενεργοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.

Νομιζω οτι το συμβολαιο εχει παραβιαστε και δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κινηθω νομικα.

Τι μπορω να κανω,Ευχαριστω.

Το συμβόλαιο έχει υπόλοιπο ή έχεις ανανεώσει πρόσφατα? γιατί αν όχι μετά από 1.5 χρόνο το συμβόλαιο σου έχει λογικά λήξει (έκτος αν ήταν 2ετές προφανώς) και μπορείς να κάνεις αίτηση σε όποιο πάροχο θες χωρίς πρόστιμο.

Δημοσ.

Το συμβολαιο ειναι 2τες επομενως δεν μπορω ετσι απλα να φυγω καθως ειμαι δεσμευμενος .

Θα ηθελα να προσθεσω πως δεν υπαρχει γραπτη αποδηξη πως ειμαι πελατης της cyta καθως δεν εχω υπογραψει κανενα συμβολαιο με αυτους αφου η διαδικασια εγινε μεσω τηλεφωνου.Κατι εντελως παρανομο κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.

Το συμβολαιο ειναι 2τες επομενως δεν μπορω ετσι απλα να φυγω καθως ειμαι δεσμευμενος .

Θα ηθελα να προσθεσω πως δεν υπαρχει γραπτη αποδηξη πως ειμαι πελατης της cyta καθως δεν εχω υπογραψει κανενα συμβολαιο με αυτους αφου η διαδικασια εγινε μεσω τηλεφωνου.Κατι εντελως παρανομο κατα την γνωμη μου.

Μεσω τηλ γινονται πλεον τα συμβολαια σχεδον σε ολους τους παροχους,,,,,νομιμο η οχι,αυτο μονο δικηγορος θα στο πει...

Δημοσ.

Μεσω τηλ γινονται πλεον τα συμβολαια σχεδον σε ολους τους παροχους,,,,,νομιμο η οχι,αυτο μονο δικηγορος θα στο πει...

εγω απο το τηλεφωνο το κανονισα στη Wind και μου φερανε συμβολαιο σπιτι μου να υπογραψω δινοντας μου ασφαλως ενα αντιγραφο...οποτε καποιο λακο εχει η φαβα στο παρον ζητημα...

Δημοσ.

εγω απο το τηλεφωνο το κανονισα στη Wind και μου φερανε συμβολαιο σπιτι μου να υπογραψω δινοντας μου ασφαλως ενα αντιγραφο...οποτε καποιο λακο εχει η φαβα στο παρον ζητημα...

Δεν ξερω,παντως οτι εχω κανει με την hol,απο την αρχη,την πρωτη φορα,παντα μεσω τηλ...Ποτε δεν ειχαμε χαρτια<(συμβολαια)

Και τωρα που γυρισα σε vdsl παλι τηλεφωνικα το καναμε....Τι να πω...το σωστο παντως ειναι με χαρτια...οπως το εκαναν παλια

Δημοσ.

Zaint, ενημέρωσε τον πάροχο σου για την επιθυμία σου να φύγεις επειδή δεν είσαι ευχαριστημένος αλλά και ότι δεν θέλεις να επιβαρυνθείς το κόστος αποδέσμευσης. Η Cyta είναι σίγουρα καλυμένη νομικά για να απαιτήσει την αποζημίωση αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο. 

Επιπλέον, κάνε αίτηση φορητότητας στον πάροχο που θέλεις. Μόλις η αίτηση φτάσει στην Cyta, υπεύθυνη για την πορεία της φορητότητας πλέον θα σε πάρουν τηλέφωνο. Ανέφερε ξανά γιατί φεύγεις. Σε παρόμοια περίπτωση με την forthnet όπου (έτυχε, δεν κατηγορώ κανέναν πάροχο) ταλαιπωρήθηκα και δεν αποζημιώθηκα για τις 2 εβδομάδες χωρίς ιντερνετ, ενώ μου έστειλαν το χαράτσι της αποδέσμευσης ούτε το πλήρωσα ούτε το απαίτησαν ποτέ. Ήταν ενήμεροι όμως και για την δυσαρέσκεια μου και για τις προθέσεις μου.

Σε αντίθετη περίπτωση, συμβόλαια είναι αυτά, ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα και στην τελική δεν θέλουμε κλήσεις για πληρωμή χρέους. Δώσ' τα να πάει στο καλό.

Δημοσ.

Μπορω αυτο το ποσο να το δωσω με δοσεις ? 10  ευρω για παραδειγμα καθε μηνα ? χωρις τοκο ?

Δημοσ.

Όποτε θες το πληρώνεις και αν θες. Η αλήθεια είναι αν δεν γυρίσεις ποτέ στην Cyta δεν το πληρώνεις ποτέ αν δεν θες και νομικά δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα εκτός από το να σε πρήζουν στα τηλέφωνα, τον πρώτο καιρό τουλάχιστον.

Και ακόμα και να γυρίσεις κάποια στιγμή στο μέλλον, πιθανότατα θα στο χαρίσουν για να σε ξαναπιάσουν πελάτη.

Έχω πολλούς γνωστούς που έχουν κάνει αυτά που λέω, δεν τα λέω στον αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...