Rafaelpap Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πριν δεν το απέρριψες λόγω 5,5 ιντσών;Στην αρχη ναι αλλα μετα φανταστηκα οτι θα μπορουσα να το δοκιμασω. Αργοτερα μπηκα σε ενα review και σκεφτομαι αποκλειεται εγω να εχω τοσο μεγαλο κινητο. Αρα μενω στις 5 ιντσες. Αν δεν θες και το fingerprint scanner, δεν σε νοιάζει το εξτρά 1gb ram, και αρκείσαι με τα -υπεραρκετά- 2gb ram, ενώ ταυτόχρονα βαριέσαι να περιμένεις, πήγαινε ήδη στο απλό Xiaomi Redmi 3. Εδώ κάτοχός του εδώ και 2 μήνες, και το έχω αγαπήσει πραγματικά. Τα κάνει όλα πάρα πολύ καλά χωρίς να είναι τοπ σε κανέναν τομέα. Τοπ είναι μόνο στην μπαταρία, θα πάθεις πλάκα. Και κάνει και 40 ευρώ λιγότερα από το pro μοντέλο. Οντως πολυ ωραιο. Απο που ομως θα το αγορασω;
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στην αρχη ναι αλλα μετα φανταστηκα οτι θα μπορουσα να το δοκιμασω. Αργοτερα μπηκα σε ενα review και σκεφτομαι αποκλειεται εγω να εχω τοσο μεγαλο κινητο. Αρα μενω στις 5 ιντσες. Οντως πολυ ωραιο. Απο που ομως θα το αγορασω; http://www.bestprice.gr/item/2154762877/xiaomi-redmi-3.html
Rafaelpap Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.bestprice.gr/item/2154762877/xiaomi-redmi-3.htmlΕυχαριστω πολυ. Μου αρεσε πολυ αυτο το κινητο. Το μονο που εμεινε ειναι να μαζεψω τα λεφτα. Ελπιζω να τα μαζεψω γρηγορα αλλα χλωμο.
akefaloskavalaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ. Μου αρεσε πολυ αυτο το κινητο. Το μονο που εμεινε ειναι να μαζεψω τα λεφτα. Ελπιζω να τα μαζεψω γρηγορα αλλα χλωμο. Σε ενδιαφέρει να πάρεις από Κίνα; Ή από κάποια αγγελία του Insomnia?
Rafaelpap Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σε ενδιαφέρει να πάρεις από Κίνα; Ή από κάποια αγγελία του Insomnia? δεν εχω προβλημα
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 δεν εχω προβλημαΑπο το Insomnia θα το βρεις 160€.Ψαξε λιγο,σιγουρα εχει. Απλος να μην πεσεις σε κανεναν απατεωνα. Παντως ειναι ωραιο κινητο το εχει η γυναικα μου(Gold).
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πριν δεν το απέρριψες λόγω 5,5 ιντσών; Αλλο το Redmi NOTE 3 pro και άλλο το Redmi 3 pro.
vchristod84 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αλλο το Redmi NOTE 3 pro και άλλο το Redmi 3 pro.Χαιρω πολύ, το πρώτο το έχω
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τελικα ποιο να παρω;Δεν ειπαμε!!Αυτο που σου εστειλα
Rafaelpap Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν ειπαμε!! Αυτο που σου εστειλα ΟΚ ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα