maxx71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 για τον συντακτη ενα μικρο λαθος, αναδιπλωνω θα πει μαζευω οχι απλωνω 2
aggelos_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γεια σου Πέννυ πρωτοπόρα! Πάντως όταν οι τιμές γίνουν κάπως φυσιολογικές (σε κάνα δυο χρόνια), τότε θα κάνω την αλλαγή κινητού. 1
Human Soul Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 για τον συντακτη ενα μικρο λαθος, αναδιπλωνω θα πει μαζευω οχι απλωνω Μπορείς όμως να κάνεις και τα δύο.Magic?
jack124 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μόνο εμένα μου φαίνεται απαίσιο να διπλώνει το κινητό ? 1
mansa2k Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Περίμενα σχόλια τύπου πως οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι το μέλλον και διαβάζω το αντίθετο. Μάλλον πρέπει να ανήκω στο αντίθετο ρεύμα. Βασικά περιμένω πολλά από τις συγκεκριμένες οθόνες γιατί υπάρχει η πιθανότητα να περιορίσουν τα tablet, smartphones αφού ουσιαστικά με μια τέτοια υλοποίηση συγχωνεύονται σε μια συσκευή. Βέβαια και με το VR εξέφρασα την αντίθεση μου μιας και θεωρώ πως δεν έχει μέλλον. Από την άλλη ο χρόνος θα δείξει...
condemned Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπράβο ρε σαμμυ εσύ είσαι το μέλλον...και άσε την apple να ξαναβγαζει κινητά με 4 ίντσες πάλι...όπως έλεγε και ο κατακουζινος στο Κων\νου και Ελένης(εμπρός πισω) 1
alex1001 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 αναδιπλούμενες οθόνες και αηδίες.. αφού στο τέλος θα πάμε σε ολόγραμμα! βγάλτο από τώρα να τελειώνουμε!
Antretng Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μια χαρα ειναι για οσους θελουν φορητοτητα. Οταν το τελειοποιησουν θα εχεις 6.5αρη phablet σε συσκευη των 4 ιντσων.
asorogu1981 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Να δουμε πως θα παει λειτουργικα αν παει καλα θα αγοραστει
asorogu1981 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γιατι ως τωρα δυο samsung πηγαν κουβα Αλλα αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον
Nimda075 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σίγουρα θα ζηλέψει και θα το αντιγράψει η Apple στην πορεία. η apple δεν αντιγραφει, διδασκει innoviolation 1
technology_guy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γνωρίζουμε σε τι άλλο εκτός από φορητότητα μπορούν να χρησιμεύσουν;
ELMastas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μου άρεσε ανέκαθεν το στύλ αυτό άντε μπράβο μπάς και δούμε και παιχνιδάκια σε 2 οθόνες αλλά Nintendo game&watch handhelds που θυμάμαι πιτσιρικάς προ "μνημονεύτων" χρόνων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα