Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Semi Modular ειναι αυτο...και χειροτερο απτο G2...Ειδα στο JohnyGUru 9.6 πηρε το G2...Σκιζει δηλαδη...

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=429

Δεν το κανει παντα μετα απο αρκετη ωρα...μπορει να μπω στο Game...και σε 5-10 λεπτα να ξεκινησει το Stuttering...και μετα δεν φευγει με τιποτα...! Εχει τυχει αρκετες φορες και με το που ξεκιναω το Game να το κανει...πιστευω δεν ειναι θεμα μνημης...γτ δοκιμασα σε πολυ χαμηλη αναλυση και ολα φουλ...και παλι το ιδιο προβλημα εχει..

Δοκιμασα κατι αλλο...μπηκα στο γκαραζ μου στο Gta...οπου χτυπαω 150-160 FPS...και εκει κανει σαν τρελο το stuttering...ανα 2 δευτερολεπτα που κουνιεμαι και γυρναω εστω και λιγο την καμερα...η ακομα και αν δεν την γυρναω και προχωραω στο γκαραζ κολλαει 1 δευτερολεπτο και επανερχεται...! Εβαλα το Vsync ON και κλειδωσε τα FPS στα 75 και δεν το κανει ποια...τρεχει σαν βουτυρο...!!! Ακουω...πειτε γνωμες!

http://i.imgur.com/DoDzWh4.png

Gpu usage Dying Light...μεσα στον κυκλο εν ωρα παιχνιδιου...

http://i.imgur.com/F86pDUV.png

GPU usage Assassins Creed Syndicate εκεινα τα μικρα αγκαθακια που βλεπεται προς τα κατω...ειναι τα stuttering που εχω για 1 δευτερολεπτο...

Ειδικά το τελευταίο γράφημα το παθαίνω και γω σε αρκετά παιχνίδια με τους τελευταίους της nvidia. Γύρνα σε 362 και ξαναδοκίμασε

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά το τελευταίο γράφημα το παθαίνω και γω σε αρκετά παιχνίδια με τους τελευταίους της nvidia. Γύρνα σε 362 και ξαναδοκίμασε

Γυρισα απτο μεσημερι...διχως τυχη...λιγη υπομονη να ρθει η τροφοδοσια...

Αν συνεχισει το ιδιο προβλημα το επομενο βημα ειναι ξανα κανω Clean Install τα Windows απτην αρχη...

Επεξ/σία από Zombistas
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι,αυτη η σειρα η VS ειναι χαμηλης ποιοτητας και ειναι για απλες εργασιες γραφειου και εσυ εχεις βαλει ακριβο υλικο με απαιτησεις.Ηταν απο την αρχη αστοχη επλογη.

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι,αυτη η σειρα η VS ειναι χαμηλης ποιοτητας και ειναι για απλες εργασιες γραφειου και εσυ εχεις βαλει ακριβο υλικο με απαιτησεις.Ηταν απο την αρχη αστοχη επλογη.

Ισχυει το εψαξα παραπανω...:) Ερχεται μεθαυριο το G2 650αρι της EVGA :D

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να τρέξεις κάποιο unigine heaven να δεις αν σου έκανε κι εκεί κάποιο κόλλημα ;

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να τρέξεις κάποιο unigine heaven να δεις αν σου έκανε κι εκεί κάποιο κόλλημα ;

Ετρεξα Furmark για 15 λεπτα...ειχε micro-stutter ναι...Οχι τοσο πολυ οσο στο παιχνιδι αλλα ειχε...

Δημοσ.

Ετρεξα Furmark για 15 λεπτα...ειχε micro-stutter ναι...Οχι τοσο πολυ οσο στο παιχνιδι αλλα ειχε...

πηγαινε στο nvidia panel 3dsettings επελεξε το παιχνιδι και βαλε maximum performance στην επιλογη ενεργειας....

μετα μπες στο bios και κλεισε το c1e το eist και το boost αν τα εχεις ανοιχτα...

και καλο θα ειναι να βαλεις και κανα msi afterburner με οτι επιλογες εχει ανοιχτες στο παιχνιδι να βλεπεις τα παντα απο θερμοκρασιες μεχρι ρολογια και paged pool κλπ

να εντοπισεις ισως καλυτερα που πεζει το προβλημα...

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε στο nvidia panel 3dsettings επελεξε το παιχνιδι και βαλε maximum performance στην επιλογη ενεργειας....

μετα μπες στο bios και κλεισε το c1e το eist και το boost αν τα εχεις ανοιχτα...

και καλο θα ειναι να βαλεις και κανα msi afterburner με οτι επιλογες εχει ανοιχτες στο παιχνιδι να βλεπεις τα παντα απο θερμοκρασιες μεχρι ρολογια και paged pool κλπ

να εντοπισεις ισως καλυτερα που πεζει το προβλημα...

Τα εχω κανει ολα αυτα...Ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο και τα εγραψες! Το εκτιμω φιλε μου!

• Like 1
Δημοσ.

Τα εχω κανει ολα αυτα...Ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο και τα εγραψες! Το εκτιμω φιλε μου!

και εχεις τσεκαρει και θερμοκρασιες και τα παντα ολα και παρολαυτα σου κανει ακομα αυτο το πραγμα ?

ο επεξεργαστης σε τι θερμοκρασιες κυμαινεται ?

και drivers να φανταστω οτι εχεις δοκιμασει και με αλλους...

και τι σκληρο εχεις ? τον εχεις τσεκαρει και θερμοκρασιες και ολα ?

παντως τροφοδοτικο χλωμο να ειναι...

• Like 1
Δημοσ.

και εχεις τσεκαρει και θερμοκρασιες και τα παντα ολα και παρολαυτα σου κανει ακομα αυτο το πραγμα ?

ο επεξεργαστης σε τι θερμοκρασιες κυμαινεται ?

και drivers να φανταστω οτι εχεις δοκιμασει και με αλλους...

και τι σκληρο εχεις ? τον εχεις τσεκαρει και θερμοκρασιες και ολα ?

παντως τροφοδοτικο χλωμο να ειναι...

Yeap :) Ο CPU 60 βαθμους MAX σε load...παιζει απο 57-58 μεχρι 60. Ναι για τους drivers. Σκληρο Seagate SATA III 1TB 64MB 7200 RPM.Ναι θερμοκρασιες κατω απο Load  παει MAX μεχρι 33 ποτε παραπανω.Στα παιχνιδια 30...ποτε παραπανω.

Δημοσ.

Αφού τελικά το έχεις αγοράσει το τροφοδοτικό θα ξέρεις σίγουρα αν είναι αυτό μόλις το δοκιμάσεις. Εγώ πάντως θα δοκίμαζα τη κάρτα και σε ένα άλλο μηχάνημα να δω αν υπάρχει πρόβλημα εκεί.

Δημοσ.

Yeap :) Ο CPU 60 βαθμους MAX σε load...παιζει απο 57-58 μεχρι 60. Ναι για τους drivers. Σκληρο Seagate SATA III 1TB 64MB 7200 RPM.Ναι θερμοκρασιες κατω απο Load  παει MAX μεχρι 33 ποτε παραπανω.Στα παιχνιδια 30...ποτε παραπανω.

πακετοκατασταση και το προβλημα το εχω δει και σε amd καρτες οποτε αναθεμα αν μιλαμε και για drivers κλπ

καποιοι λενε με αυτους ειναι καλυτερα  347.25 

μητρικη και ραμ ποιες εχεις συγκεκριμενα ? και της ραμ της εχεις βαλει στο αυτοματο οπως ηταν η εχεις βαλει καποιο xmp προφιλ ?

αν δεν εχεις και γινεται βαλε ενα xmp profil η αλλιως  δοκιμασε να της ριξεις συχνοτητα.....

οσο για το δισκο δικαιολογει λιγο stuttering στα ultra settings αλλα φυσικα οχι αυτο που παθενεις με τη gpu...

Δημοσ.

πακετοκατασταση και το προβλημα το εχω δει και σε amd καρτες οποτε αναθεμα αν μιλαμε και για drivers κλπ

καποιοι λενε με αυτους ειναι καλυτερα  347.25 

μητρικη και ραμ ποιες εχεις συγκεκριμενα ? και της ραμ της εχεις βαλει στο αυτοματο οπως ηταν η εχεις βαλει καποιο xmp προφιλ ?

αν δεν εχεις και γινεται βαλε ενα xmp profil η αλλιως  δοκιμασε να της ριξεις συχνοτητα.....

οσο για το δισκο δικαιολογει λιγο stuttering στα ultra settings αλλα φυσικα οχι αυτο που παθενεις με τη gpu...

ASUS Z97-p

Crucial Ballistix Tactical (2x4GB) DDR3-1600Mhz Xmp ναι...δεν χρειαστηκε καν να το βαλω εγω εκανε αυτοματα μονο του στα 1.5V

Αφού τελικά το έχεις αγοράσει το τροφοδοτικό θα ξέρεις σίγουρα αν είναι αυτό μόλις το δοκιμάσεις. Εγώ πάντως θα δοκίμαζα τη κάρτα και σε ένα άλλο μηχάνημα να δω αν υπάρχει πρόβλημα εκεί.

Η καρτα δεν παιζει να ειναι...γιατι η πρωτη που αγορασα ηρθε με προβλημα...ποιες οι πιθανοτητες να εχει θεμα και αυτη? :P Δεν ειναι θεμα GPU...στανταρ.Θα ενημερωσω μολις ερθει.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το νέο τροφοδοτικό σε ότι είχες πρόβλημα πριν και πες μας. 

I will :) Λιγο υπομονη γιατι αποτι βλεπεται ειναι τελευταιο κομματι και αργει να ερθει...μονο ενα καταστημα το πουλαει στο σκρουτζ το συγκεκριμενο...ειμαι θετικος οτι θα αποδειχτει διαμαντι το τροφοδοτικο αυτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...