axlrose1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπερα ενδιαφερομαι για ενα gaming mouse, εχω το Natec genesis Gx 55 μια χαρα 2 χρονια μου κρατησε αλλα ενταξει πια εχει σπασει και γενικως θελει αλλαγη.Θα προτιμουσα να ειναι 70€ και κατω. Εμενα μαρεσει πολυ αυτο: http://www.skroutz.gr/s/5764340/Razer-Deathadder-Chroma.html και επίσης εχω δοκιμασει και αυτο : http://www.skroutz.gr/s/4118931/SteelSeries-Rival-300.html?from=autocomplete&keyphrase=rival+300 απλα μου φαινεται λιγο πιο βαρυ .Να σημειωσω οτι ειμαι κοπελα και εχω λεπτα δαχτυλα το λεω γιατι πολλοι μ προτιμουν κατι τεραστια ποντικια η βαρια που πραγματικα δεν ειναι βολικα για μενα.Οπως σας προανεφερα το rival μου φαινεται αρκετα βαρυ και το deathadder της razer ειναι οτι πρεπει για μενα .Κανω αυτο το ποστ για να ακουσω ομως και τις γνωμες σας μηπως και υπαρχει κατι οικονιμοτερο και καλυτερο σαν επιλογη Καποιος μου προτεινε και αυτο http://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502S-Proteus-Spectrum.html?keyphrase=Logitech+G502+Proteus+Spectrum αλλα βγαινει πιο ακριβα ;(, Περιμενω τις γνωμες σας !
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το DA ειναι μακρυ και πλατυ ειναι για μεγαλα χερια, εμενα ειναι ~20cm και ειναι οκ αλλα ξερω ατομα με μικροτερα χερια περιπου 18-18.5cm και δεν τους βολεψε καθολου οποτε πηγαν σε ec2-a(mini DA στην ουσια). Το g502 ουτε να το σκεφτεσαι για εμενα, το πηρα προσφατα και ειναι πολυ βαρυ(και με κακη κατανομη βαρους) και αβολο ακομα και για εμενα. Ειναι και τι χρηση κανεις και τι παιχνιδια παιζεις ομως, αν παιζεις low sensitivity και fps δεν θες κατι βαρυ ουτε μεγαλο στο χερι σου. Δες κατι μικροτερο, ec2-a/rival 100/cm xornet 2 πχ ειναι καλες επιλογες αν και βλεπω οτι αυτο που εχεις ηταν 116g το DA ειναι 105 και το rival 300 χωρις το cable καπου εκει και αυτο απλα ειναι αρκετα μεγαλα και τα 2. Αν μπορουσες να βρεις ec2-a και σου αρεσει το shape του DA νομιζω ειναι το ιδανικο για μικροτερα χερια, απλα δεν εχει λαμπακια και 600 τρισεκατομυρια χρωματα δεν ξερω αν το θεωρεις αρνητικο, εγω DA εχω παντως και τα εχω κλεισει ολα και πεταξα και το malware synapse οπως ηταν.. 1
booka Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εχεις αποψη για το Μ65? Το DA ειναι μακρυ και πλατυ ειναι για μεγαλα χερια, εμενα ειναι ~20cm και ειναι οκ αλλα ξερω ατομα με μικροτερα χερια περιπου 18-18.5cm και δεν τους βολεψε καθολου οποτε πηγαν σε ec2-a(mini DA στην ουσια). Το g502 ουτε να το σκεφτεσαι για εμενα, το πηρα προσφατα και ειναι πολυ βαρυ(και με κακη κατανομη βαρους) και αβολο ακομα και για εμενα. Ειναι και τι χρηση κανεις και τι παιχνιδια παιζεις ομως, αν παιζεις low sensitivity και fps δεν θες κατι βαρυ ουτε μεγαλο στο χερι σου. Δες κατι μικροτερο, ec2-a/rival 100/cm xornet 2 πχ ειναι καλες επιλογες αν και βλεπω οτι αυτο που εχεις ηταν 116g το DA ειναι 105 και το rival 300 χωρις το cable καπου εκει και αυτο απλα ειναι αρκετα μεγαλα και τα 2. Αν μπορουσες να βρεις ec2-a και σου αρεσει το shape του DA νομιζω ειναι το ιδανικο για μικροτερα χερια, απλα δεν εχει λαμπακια και 600 τρισεκατομυρια χρωματα δεν ξερω αν το θεωρεις αρνητικο, εγω DA εχω παντως και τα εχω κλεισει ολα και πεταξα και το malware synapse οπως ηταν..
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εχεις αποψη για το Μ65? Και το mx master? Το παλιο m65 εχει laser sensor δεν ειναι καλο για games ειδικα fps, το νεο rgb μαλλον εχει 3360(απο τους καλυτερους sensors) αλλα δεν μου αρεσει καθολου το shape του προσωπικα. Το mx master ειναι wireless εντελως ακαταλληλο για games αλλα παιζει να ειναι καλο για desktop δεν ξερω. 1
booka Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ευχαριστω!!! Το παλιο m65 εχει laser sensor δεν ειναι καλο για games ειδικα fps, το νεο rgb μαλλον εχει 3360(απο τους καλυτερους sensors) αλλα δεν μου αρεσει καθολου το shape του προσωπικα. Το mx master ειναι wireless εντελως ακαταλληλο για games αλλα παιζει να ειναι καλο για desktop δεν ξερω. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2016 από booka
axlrose1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Oκ μαλλον επρεπε να πω τι παιχνιδια το θελω.Παιζω lol αλλα πια μαρεσει το cs go οποτε γιαυτα τα δυο.Αλλα δεν με νοιαζει και πολυ to dpi γιατι κ με το Razer επαιζα στα 2000.Απλα μου ειναι απιστευτα βολικο κ ελαφρυ στο χερι .
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για lol ισως θες τιποτα extra buttons και βολικο shape ο sensor δεν μετραει τοσο, για csgo θες καλο sensor αλλα εξαρταται πως θες να παιξεις, 2000dpi ειναι παρα πολυ πρεπει να εχεις τιποτα 0.5 sensitivity τουλαχιστον. Αμα σου ειναι βολικο το chroma παρτο εχει πολυ καλο sensor απλα το build quality να προσεχεις γιατι δεν φημιζονται, εγω σε καθε κλικ νομιζω οτι θα σπασει ωρες ωρες και δεν νομιζω να αντεξει και πολυ σε LOL spam χωρις να κανει double click καποια στιγμη.
axlrose1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για lol ισως θες τιποτα extra buttons και βολικο shape ο sensor δεν μετραει τοσο, για csgo θες καλο sensor αλλα εξαρταται πως θες να παιξεις, 2000dpi ειναι παρα πολυ πρεπει να εχεις τιποτα 0.5 sensitivity τουλαχιστον. Αμα σου ειναι βολικο το chroma παρτο εχει πολυ καλο sensor απλα το build quality να προσεχεις γιατι δεν φημιζονται, εγω σε καθε κλικ νομιζω οτι θα σπασει ωρες ωρες και δεν νομιζω να αντεξει και πολυ σε LOL spam χωρις να κανει double click καποια στιγμη. Ναι στο λολ παιζω με 2000.Cs go το εχω 1200 νομιζω με 0.90 sensitivity.Αν θυμαμαι καλα μιας κ που ειμαι καινουργια στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Μαλλον και εγω για το razer με βλεπω.Αμα υπαρχει κατι αλλο αξιολογο σε χαμηλοτερη τιμη .Πιστευω οτι μπορω να περιμενω για να αγορασω αργοτερα το razer.
Runner25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 κοιτα και εγω razer εχω το ouroboros αλλα δε θα σου τα προτεινα χαλανε πολυ ευκολα το καλυτερο για μενα ειναι το logitech εχουν και εξαιρετικο after sales support
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ouroboros laser sensor+wireles κακος συνδυασμός για fps, logitech μπορει να βολευε το g303 λογο μικρων χεριων αλλα αν δεν το δοκιμασεις δεν γινεται, το g502 ειναι πολυ βαρυ δεν βολευει δεν θα το προτεινα σε κανεναν για fps.. Το g900 που ειναι 107g και wireless με χαμηλο latency οπως λενε ισως να αποδειχθει καλο αλλα δεν ξερουμε ακομα(εγω το εχω pre-order απο amazon for science οποτε θα γραψω εντυπωσεις αν ερθει ποτε..) Ναι στο λολ παιζω με 2000.Cs go το εχω 1200 νομιζω με 0.90 sensitivity.Αν θυμαμαι καλα μιας κ που ειμαι καινουργια στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Μαλλον και εγω για το razer με βλεπω.Αμα υπαρχει κατι αλλο αξιολογο σε χαμηλοτερη τιμη .Πιστευω οτι μπορω να περιμενω για να αγορασω αργοτερα το razer. Δεν βρισκω κανενα νοημα να παρεις τωρα κατι φτηνο και μετα το DA εκτος αν περιμενεις κανα refresh(τα οποια ετσι και αλλιως μικρες διαφορες εχουν) περισσοτερα λεφτα θα δωσεις χωρις λογο, εκτος αν χαλασε εντελως και εισαι χωρις mouse, αν ειναι ετσι υπαρχουν καποια topics εδω για φτηνα να παρεις ιδεες. http://www.insomnia.gr/topic/604828-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1/
reborn010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ενα πραγμα θα πω κι ευχομαι να το ακολουθησεις: Μακρια απο Razer! Ειχα 4-5 προιοντα στο παρελθον, ειναι ολα κακοφτιαγμενα.
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Best sensor σε χαμηλα DPI μαζι με τον 3366, καλα side buttons, χαμηλο click latency και shape που βολευει αρκετους πολυ καλα ειναι λογοι να πας σε DA, για τα υπολοιπα προιοντα θα συμφωνησω ειναι τραγικα ειδικα τα headsets. Ακομα και το DA δυστυχως εχει quality issues, το 2013 μου τα έφτυσε η ροδελα και το RMB σε ενα χρονο και το chroma εχει ενα imperfection στο shell(θα βαλω pic αν ειναι μετα) το οποιο δεν επηρεαζει πουθενα αλλα φαίνεται το bad build quality και ξενερώνεις. Γενικα απο Razer μονο DA για τους λογους που ειπα παραπάνω αντε και κανα goliathus αν σου αρεσει γιατι τα mousepads δεν εχουν μεγαλες διαφορες και τιποτα αλλο απο τη συγκεκριμενη εταιρεια.
iCyd Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ημουν λατρης του DA αλλα το αλλαξα λογω προβληματων που εχουν ολα. Το παρακατω ειναι το ποντικι που εχω τωρα,ειναι ιδιο με το DA σε shape αλλα ειναι γυρω στα 8 γραμμαρια πιο βαρυ. Αμα σου εκατσε το DA,πανε στο Asus Gladius,πιστευω θα σε ικανοποιησει.http://www.skroutz.gr/s/5358616/Asus-ROG-Gladius.html?keyphrase=asus+rog+gladius
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Oκ μαλλον επρεπε να πω τι παιχνιδια το θελω.Παιζω lol αλλα πια μαρεσει το cs go οποτε γιαυτα τα δυο.Αλλα δεν με νοιαζει και πολυ to dpi γιατι κ με το Razer επαιζα στα 2000.Απλα μου ειναι απιστευτα βολικο κ ελαφρυ στο χερι .Επαιζες csgo στα 2000 dpi? Ο adhd αρχισε τους σπασμους στανταρ Οντοπικ κοιτα το zowie fk1 ειναι στο βαρος που μαλλον ψαχνεις
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παίδες παίζω CSS GO και παίζω lightroom και fotoshop πιο mouse προτείνεται?έχει παρα πολλά 10-20 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα