sinikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Εχω ενα domain και θελω να φτιαξω ενα site που να μπορουν οι χρηστες να εχουν τα δικα τους email. Μονο αυτο θα κανει το site. Οπως πχ outlook, gmail κλπ. Το domain αφορα συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων και για αρχη υπολογιζω το πολυ 500 ατομα να κανουν χρηση (αν υποθεσουμε οτι θα γραφτουν ολοι) Α) υπαρχει κατι σαν cms, script που μπορω να εγκαταστησω? β) το οτι ο host μου δινει απειρα email, σημαινει οτι μπορω να το κανω? Ή προκυπτουν αλλα προβληματα που θα μου κανει απαγορευτικη μια τετοια κινηση? Δηλαδη πολλους πορους κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εννοώ ότι αν δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις για να στήσεις και να συντηρήσεις έναν mail server η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν για spam είναι πολύ αυξημένες. Και μετά θα γίνει blacklist το domain και δεν θα μπορείς να στείλεις τίποτα.
Gilfoyle Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εννοώ ότι αν δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις για να στήσεις και να συντηρήσεις έναν mail server η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν για spam είναι πολύ αυξημένες. Και μετά θα γίνει blacklist το domain και δεν θα μπορείς να στείλεις τίποτα. Συν ότι πρέπει να στήσεις 1002 πράγματα έτσι ώστε να μην υπάρχει downtime. Σκέψου να περιμένει κάποιος ένα ΠΟΛΥ σημαντικό e-mail και τη στιγμή που του το στείλουν να έχει πέσει ο server σου... Πολύς πονοκέφαλος για το τίποτα κατά τη γνώμη μου.. Μακριά
0verc0me Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Χωρις να το εχω δοκιμασει, το ειχα βρει παλιοτερα οταν ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο: http://www.afterlogic.org/webmail-lite Γενικα, θα τα ψαξεις στο google ως php webmail script.
sinikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αααα καταλαβα. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο προβλημα. Νομιζα οτι μπορει να δουλεψει σαν τα μελη πχ ενος φορουμ. Απλα για το σπαμ, να πω (αν αλλαζει κατι) οτι ηθελα να δινω εγω τους λογαριασμους. Δηλαδη δεν θα ειχε ελευθερη εγγραφη καπου. Θα εδινα εγω το οκ σε επιλεγμενους λογαριασμους. αλλα τεσπα δεν παιζει να μπω σε τετοια ταλαιπωρια. Το αφηνω
Gagoling Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 εφοσον δεν θα εχει ελευθερη εγγραφη, μπορεις να το κανεις να δουλεψει ευκολα. Αρκεί να θέσεις όλα τα passwords σε "υψηλό" επίπεδο δυσκολίας, δλδ να εμπεριέχουν uppercase, lowercase, ειδικούς χαρακτήρες και αριθμούς. 1
noroute Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Έχεις αρκετές επιλογές πλατφόρμας αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό χρηστών σε χρεώνουν. Μερικές δωρεάν λύσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις: 1. iredmail - δωρεάν αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψεις γραμμή εντολής για τις ρυθμίσεις. 2. zimbra - παρέχει και δωρεάν και επί πληρωμή με περισσότερες δυνατότητες. Αρκετά πιο εύκολες ρυθμίσεις από iredmail. 3. zentyal - προσπάθεια εξομοίωσης microsoft exchange Προσωπικά θα σου πρότεινα να εξετάσεις και το ενδεχόμενο cpanel που προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση αλλά δυστυχώς είναι επί πληρωμή με τον μήνα. Γενικότερα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι κωδικοί e-mail όπου αν είναι εύκολοι μπορούν εύκολα να κλαπούν και να ξεκινήσει πρόβλημα με spam. Για να το αποφύγεις αυτό πρέπει να δίνεις δύσκολους κωδικούς. Επίσης πάντα θα υπάρχει κίνδυνος κλοπής του κωδικού μέσω ιού που μπορεί να έχει ο υπολογιστής του χρήστη.
groot Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Με αυτά που βλέπω, δηλαδή ότι όλοι το ρίχνουν στο "εύκολοι κωδικοί", από την μία αναρωτιέμαι τι υπάρχει εκεί έξω και από την άλλη σκέφτομαι σοβαρά το spamming ως 2ο επάγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα