MySql Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά όπως λέει και ο τίτλος πατάω στην φωτογραφία ιδιότητες--> λεπτομέρειες--->κατάργηση ιδιοτήτων και πληροφοριών αλλά δεν μου ανοίγει το επόμενο παράθυρο ούτε προχωράει... http://i.imgur.com/0OnNfRE.jpg?1
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δοκίμασες να αντιγράψεις την φωτογραφία σε άλλο φάκελο; Στις ιδιότητες δες μήπως είναι μόνο για ανάγνωση. 1
MySql Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δοκίμασες να αντιγράψεις την φωτογραφία σε άλλο φάκελο; Στις ιδιότητες δες μήπως είναι μόνο για ανάγνωση. Ναι φίλε μου το δοκίμασα και όχι δεν είναι τικαρισμένο το μόνο για ανάγνωση. Συγκεκριμένα είναι φωτογραφίες από iphone
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ε, κι εμένα που μου ανοίγει το πάνελ τι κατάλαβα; Όταν πατάω να καθαρίσει τα στοιχεία μου πετάει ότι το αρχείο είναι ανοιχτό στο com surrogate και δεν κάνει τίποτα. Απ' ότι φαίνεται, πρέπει να είναι πρόβλημα των 10 (δεν ανέφερες τι λειτουργικό έχεις) και δεν βλέπω να υπάρχει λύση. (ακόμα ένα επίμονο πρόβλημα στη λίστα ) 1
MySql Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ε, κι εμένα που μου ανοίγει το πάνελ τι κατάλαβα; Όταν πατάω να καθαρίσει τα στοιχεία μου πετάει ότι το αρχείο είναι ανοιχτό στο com surrogate και δεν κάνει τίποτα. Απ' ότι φαίνεται, πρέπει να είναι πρόβλημα των 10 (δεν ανέφερες τι λειτουργικό έχεις) και δεν βλέπω να υπάρχει λύση. (ακόμα ένα επίμονο πρόβλημα στη λίστα ) Όντως τα 10 έχω οπότε δεν υπάρχει λύση;
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δες εδώ. Δοκίμασε με το quickfix ή κάποιο από τα alternatives στο τέλος του άρθρου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα