blueangel3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γιατι πολυ απλα το 32gb μοντελο με τα 3gb ram(οτι εγινε και στο G3 ηλιθια πολιτικη της LG)δεν ερχεται στην Ευρωπη. Και το HTC A9 μια απο τα ιδια.3gb στην Αμερικη,2gb ram στην Ευρωπη. Άρα αξίζει νομίζω αμα έχει αποφασίσει για το flex 2 να το πάρει από Αμερική.
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για να γραφει για τιμες σκρουτζ μαλλον δεν μενει εξωτερικο 1
blueangel3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για να γραφει για τιμες σκρουτζ μαλλον δεν μενει εξωτερικο Σωστός και εγώ το σκέφτηκα...οπότε μάλλον δύσκολα το flex με 3gb ram
Thanos233 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μάγκες, μπορεί το Flex 2 να έχει 2gb ram, αλλά έχει ddr4 και όχι ddr3 που έχει το g3. Αυτό το καθιστά αυτομάτως πιο γρήγορο. Σαν κάτοχος του g3 θα σου πω ότι είναι πολύ κομπλέ κινητό! Εγώ έχω το 3gb ram και του έχω περάσει και την MM και το κινητό απλά πετάει! όσο για τον αν αξίζει τα χρήματα.. Αν πάρεις το 2gb και του βάλεις MM, για τη χρήση που το θες δεν πιστεύω ότι θα έχεις ποτέ θέμα με κολλήματα, αφού όμως έχεις βάλει ταβάνι τα 250 πήγαινε στο 3gb. Android είναι, πάντα το 1gb ram θα κάνει τη διαφορά, αν όχι τώρα, στο μέλλον σίγουρα. 1
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γιατι πολυ απλα το 32gb μοντελο με τα 3gb ram(οτι εγινε και στο G3 ηλιθια πολιτικη της LG)δεν ερχεται στην Ευρωπη. Και το HTC A9 μια απο τα ιδια.3gb στην Αμερικη,2gb ram στην Ευρωπη. Αυτο δεν το ηξερα...
InNomine Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Στο FLEX δεν μου αρεσει η κυρτοτητα που εχει, οποτε δεν θελω να το παρω. Το G3 εχει παρει επισημα την τελευταια εκδοση Android? Κατι για bootloop διαβασα και γι αυτο, οπως και με το G4... EDIT: https://techvalue.gr/lg-g3-smartphone-7325/ "Η ενημέρωση σε Marshmallow για το LG G3 φαίνεται πως δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους κατόχους του. Ήδη πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει boot loops σε αυτό το άρθρο με σχόλια αλλά και σε διάφορα Ελληνικά forums, πως μετά την αναβάθμιση του LG G3 σε Marshmallow μέσω του LG PC Suite, το κινητό μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε να κάνει boot loops χωρίς να σταματάει. Όταν ανοίγει η συσκευή και εισέρχεται στο λειτουργικό σύστημα μετά από λίγα δευτερόλεπτα η συσκευή κάνει επανεκκίνηση με το σενάριο αυτό να μην σταματά να επαναλαμβάνεται συνεχώς."
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτο δεν το ηξερα... Ξερω οτι σιγουρα δεν ερχεται Ελλαδα.Τωρα αν βγαινει σε συγκεκριμενες χωρες της Ευρωπης(κατι σαν το Note 5)αυτο δεν το ξερω.Αλλα για το A9 ισχυει και ειχε βουηξει ο τοπος.
BACK12345 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αφού απέκλεισες το flex, τοτε εγώ λέω να πάρεις nexus 5x, πολύ τίμιο για την τιμή του
InNomine Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Να υποθεσω οτι το G3 θεωρειται πια παλιο και γι αυτο το λογο δεν προτεινεται και τοσο πολυ?
BACK12345 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Να υποθεσω οτι το G3 θεωρειται πια παλιο και γι αυτο το λογο δεν προτεινεται και τοσο πολυ? Kαι αυτο, αλλα και το flex ειναι και καλυτερο, και το ιδιο βεβαια και το νεξους
InNomine Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ωραιο το Nexus 5X, αλλα τι γινεται σε περιπτωση που χρειαστει να αλλαχθει η μπαταρια μετα απο καιρο? Δυστυχως δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια.
Thanos233 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Να υποθεσω οτι το G3 θεωρειται πια παλιο και γι αυτο το λογο δεν προτεινεται και τοσο πολυ? Ναι είναι κινητό του 2014, αλλά δεν το λες και παλιό αν σκεφτείς ότι αναβαθμίστηκε σε MM, ενώ κινητά του 2015 δεν πρόκειται να δουν MM ούτε με κιάλια. Εγώ το πήρα πριν από 3 μήνες περίπου.
InNomine Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριες σχετικα με την εκδοση MM? Ειναι ολα ΟΚ μετα το update? Αντιμετωπισες καποιο προβλημα?
Thanos233 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Στο FLEX δεν μου αρεσει η κυρτοτητα που εχει, οποτε δεν θελω να το παρω. Το G3 εχει παρει επισημα την τελευταια εκδοση Android? Κατι για bootloop διαβασα και γι αυτο, οπως και με το G4... EDIT: https://techvalue.gr/lg-g3-smartphone-7325/ "Η ενημέρωση σε Marshmallow για το LG G3 φαίνεται πως δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους κατόχους του. Ήδη πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει boot loops σε αυτό το άρθρο με σχόλια αλλά και σε διάφορα Ελληνικά forums, πως μετά την αναβάθμιση του LG G3 σε Marshmallow μέσω του LG PC Suite, το κινητό μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε να κάνει boot loops χωρίς να σταματάει. Όταν ανοίγει η συσκευή και εισέρχεται στο λειτουργικό σύστημα μετά από λίγα δευτερόλεπτα η συσκευή κάνει επανεκκίνηση με το σενάριο αυτό να μην σταματά να επαναλαμβάνεται συνεχώς." Πάντα θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά, ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις επιλογές με γνώμονα την πιθανότητα να πάθεις κι εσύ κάτι τέτοιο. Κι εγώ τα διάβαζα αυτά σε φόρουμ και φόρουμ, αλλά την έκανα την αναβάθμιση χωρίς δεύτερη σκέψη και μέσω Lg pc suite που είναι και πιο γρήγορο και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα! Κάποιοι κάνουν αναβαθμίσεις και το αφήνουν έτσι το κινητό. Ε δεν είναι έτσι όμως, πρέπει να κάνεις και ένα hard reset να στρώσει το σύστημα.. Τέσπα, εγώ πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα σε αυτά τα χρήματα. Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριες σχετικα με την εκδοση MM? Ειναι ολα ΟΚ μετα το update? Αντιμετωπισες καποιο προβλημα? Το κινητό το πήρα με Lolipop, γενικά πολύ κομπλέ και γρήγορα, αλλά όντως κάτι ψευτόλαγκάκια τα είχε, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικά ή να χαλάνε την εμπειρία χρήσης. Μόλις έβαλα MM, τι να σου πω, λες και πήρα καινούρια συσκευή! Έγινε πολύ πιο γρήγορο το κινητό, σε εκνευριστικό βαθμό υπερβάλλω εσκεμμένα για να καταλάβεις τι εννοώ Γενικά δεν μετανιώνω στιγμή που το αγόρασα το κινητό! Και στο λέω εγώ που μέχρι να το αγοράσω καθόμουν και έψαχνα ξανά και ξανά κινητά μπας και βρω κάτι καλύτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα