Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες τι διαλεγω απο τα δυο οταν αγοραζω απο vickmall 1 η 2 ? Ποια η διαφορα τους?

1) NL Post -Registered Airmail

2) SG Post -Registered Airmail

Επισης βρηκα quotes απο κατω π.χ  ( Κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα? )

• 1) Mark it as a low price gift (20$) and write "as gift".

• 2) Install Google play store and Google apps

• 3) Root the phone

• 4) Install the newest multi-language (make sure Greek and English are included)

• 5) Remove all chinese apps

• 6) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches)

• 7) Check that the phone works properly 100% (after root) before you send it.

• 8) Send EU adapter

• 9) Make sure all gifts included

• 10) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation.

• 11) Send it via Singapore post.

• 12) Send me tracking number

Και κατι τελευταιο εκπτωτικα κουπονια παιζουνε ? :D

Δημοσ.

Παρελαβα πριν 1 εβδομαδα απο Vickmall και ηταν ταχυτατοι οι ανθρωποι οποτε:

1) Νομιζω οτι το κανουν απο μονοι τους αλλα δε σε χαλαει να το τονισεις.

2) Θα ελεγα ναι διοτι μου πηρε 7-8 ωρες για το καταφερω (ας ειναι καλα τα παιδια που με βοηθησαν στο ινσομνια γιατι ακομα θα προσπαθουσα).

3) Δεν εχω αποψη

4) Τα ελληνικα δεν τα χρησιμοποιω αλλα προφανως σε καποιους ειναι χρησιμα.

6) Αυτο ειναι σχετικο με το 3, δηλαδη αν το τηλ ειναι ρουταρισμενο τοτε και εσυ μπορεις να τα βγαλεις.

7) ουδεν σχολιον

8) Στην δικια μου παραγγελια ειχαν μεσα απο μονοι τους

9) ουδεν σχολιο

10) ουδεν σχολιο

11) Το δικο μου ηρθε με sg post και ηταν πραγματι γρηγορο αλλα δεν ξερω η επιλογη nl post αν ειναι πιο αργη.

13) Νομιζω οτι tracking number θα παρεις οπως και να εχει αν επιλεξεις αυτον τον τροπο αποστολης.

Δημοσ.

Ρε μαγκες ! Πηγα χθες να πληρωσω για να αγορασω το Mi 4 απο το Vickmall και χρησιμοποιησαμε Revolut καρτα για να πληρωσουμε και δεν γινοτανε. Μετα πατησαμε εκει που ελεγε Western Union και μας στηλανε e-mail που λει να παμε να καταθεσουμε σε τραπεζα το αναλογο ποσο σε δολαρια ( Υποστηριζουνε οι Ελληνικες τραπεζες Western Union ? ) ! WTF? Πως αγοραζεται εσεις ρε παιδια απο το Vickmall? Τι καρτα χρησιμοποιητε ? Ευχαριστω

Δημοσ.

Τελικα πλρηρωσα μεσω Paypal της Peiraiws . Ξερει κανεις να μου πει τα reward points πως τα εξαργυρωνω? 

ε καλά δεν θέλει πανεπιστήμιο :) , βάζεις κάτι που θες να αγοράσεις στο καλάθι σου , πας κι εκεί (εφόσον έχεις συνδεθεί με το λογαριασμό σου) κι θα μπορείς να βάλεις τους πόντους (όλους ή όσους θες) και πατάς apply 

Δημοσ.

Ρε μαγκες ! Πηγα χθες να πληρωσω για να αγορασω το Mi 4 απο το Vickmall και χρησιμοποιησαμε Revolut καρτα για να πληρωσουμε και δεν γινοτανε. Μετα πατησαμε εκει που ελεγε Western Union και μας στηλανε e-mail που λει να παμε να καταθεσουμε σε τραπεζα το αναλογο ποσο σε δολαρια ( Υποστηριζουνε οι Ελληνικες τραπεζες Western Union ? ) ! WTF? Πως αγοραζεται εσεις ρε παιδια απο το Vickmall? Τι καρτα χρησιμοποιητε ? Ευχαριστω

για western union πας στα ΕΛΤΑ

και εχει κ εξοδα,δεν συμφερει...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...