Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μερικές ημέρες, η Consumer Product Safety Commission των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε την ανάκληση μπαταριών από laptops της Toshiba, που έχουν πωληθεί μεταξύ του Ιουνίου του 2011 και του Ιανουαρίου του 2016.

Η ανάκληση αφορά σχεδόν 40 διαφορετικά μοντέλα της Toshiba από τις σειρές Portege, Satellite και Tecra. Η CPSC υπολογίζει ότι επηρεάζονται περίπου 91.000 υπολογιστές που έχουν πωληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και 10.000 στον Καναδά.

Φυσικά, όσοι επηρεάζονται θα λάβουν νέα μπαταρία δωρεάν από την Toshiba. Επιπλέον, ενδέχεται να επηρεάζονται και χρήστες laptops της Toshiba που έχουν αντικαταστήσει από μόνοι τους τη μπαταρία του laptop τους ή που τους την αντικατέστησαν στο service.

Η Toshiba έχει στην ιστοσελίδα της λίστα με τα μοντέλα που είναι πιθανό να επηρεάζονται, ένα πρόγραμμα που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες στον υπολογιστή τους, προκειμένου να ανιχνεύσει εάν η μπαταρία τους είναι ελαττωματική, καθώς και ένα πεδίο όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τον αριθμό προϊόντος, ώστε να ελέγξουν εάν επηρεάζονται.

Μέχρι τώρα, η CPSC και η Toshiba γνωρίζουν για τέσσερα περιστατικά ελαττωματικών μπαταριών που υπερθερμάνθηκαν και έλιωσαν. Ευτυχώς, τα περιστατικά αυτά δεν συνοδεύονταν από κάποιον τραυματισμό. Μέχρι να λάβουν τη νέα μπαταρία, η Toshiba συμβουλεύει όσους χρήστες επηρεάζονται να αφαιρέσουν την ελαττωματική μπαταρία και να χρησιμοποιούν το laptop τους μόνο με σύνδεση στο ρεύμα.

Link.png Site: PCWorld

Δημοσ.

Η Toshiba έχει στην ιστοσελίδα της λίστα με τα μοντέλα που είναι πιθανό να επηρεάζονται, ένα πρόγραμμα που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες στον υπολογιστή τους, προκειμένου να ανιχνεύσει εάν η μπαταρία τους είναι ελαττωματική, καθώς και ένα πεδίο όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τον αριθμό προϊόντος, ώστε να ελέγξουν εάν επηρεάζονται.

https://batterycheck.toshiba.com/BatteryUpdate/ModelList?region=TAIS&lang=en&country=US

• Like 1
Δημοσ.

θα το ξαπανω δοθεισης της ευκαιριας και θα ξαναγινω κουραστικος

" η τεχνολογια των μπαταριων ειναι ακομα στο μεσαιωνα!"

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν να μη γίνεται quality control στα μηχανήματα τους.

Ειναι γνωστή η Toshiba στα εργοστάσια παραγωγής, οταν πάνε για πέταμα τα ελαττωματικα ρωτάνε οι υπάλληλοι "Σίγουρα για πεταμα; Μπορεί να τα θέλει η Toshiba"

Αλλά με τέτοιο φανατικό κοινό και πρόβατα που αγοράζουν τα υπερκοστολογημενα προϊόντα τους καλά κάνει

• Like 1
Δημοσ.

...

Αλλά με τέτοιο φανατικό κοινό και πρόβατα που αγοράζουν τα υπερκοστολογημενα προϊόντα τους καλά κάνει

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο για Toshiba.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ευτυχώς τη γλίτωσα, τουλάχιστον με βάσει το check που έστειλε ο φίλος. Και ήταν αγορά από Αμερική τα Χριστούγεννα. Μία φορά είπα να δοκιμάσω την εταιρεία, ελπίζω να μην απογοητευτώ γιατί μετά δε θα ξέρω πλέον τι να αγοράζω στην κατηγορία laptops, πολλές απαράδεκτες εταιρείες κυρίως στα φτηνά

Δημοσ.

Δεν μου κάνει έκπληξη,toshiba ήταν αμφότερα τα λαπτοπ που έχω δουλέψει και μου έχουν καεί-βγάλει πολλαπλά προβλήματα.

Dell, HP και τώρα Lenovo ήταν απροβλημάτιστα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει βγει μερες πριν αυτο, το καναμε το τεστ πριν απο καμια 10αρια μερες, εντυπωση μου κανει που ξαναβγηκε τοσες μερες μετα,

anyway, εγω διαβασα κι αλλο ενα οτι δεν εκατσαν οι φημες που ελεγαν για δημιουργια κολοσου μεταξυ toshiba, fujitsu & sony vaio,

οποτε η toshiba σταματαει την παραγωγη laptop λιανικης και θα κατασκευαζει μονο laptop για εταιρειες

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν να μη γίνεται quality control στα μηχανήματα τους.

Ειναι γνωστή η Toshiba στα εργοστάσια παραγωγής, οταν πάνε για πέταμα τα ελαττωματικα ρωτάνε οι υπάλληλοι "Σίγουρα για πεταμα; Μπορεί να τα θέλει η Toshiba"

"είναι γνωστή..." η πηγή να υποθέσω είναι ο γνωστός του γνωστού...επίσης γνωστό είναι ότι τα HP καίγονται, η DELL είχε ολόκληρη σειρά που η κάρτες γραφικών κάηκαν, η APPLE στα mcp του 2011-2012 είχε προβήματα στις m/b επίσης...και όλα ήταν φυσικά γνωστά. Το είπε...έγκυρη πηγή...μάσαγε δάφνες.

• Like 7
Δημοσ.

εμενα μου ηρθε πριν ενα μηνα μεσω του service station αυτο το εργαλειο ελεγχου της μπαταριας,τον υπολογιστη τον αγορασα πριν 2+ χρονια 1400 αν θυμαμαι καλα ...πολυ γρηγορα η τοσιμπα ενημερωνει τους πελατες της και οταν χρειαστηκα να μιλησω με την εξυπηρετηση περασαν 9 μερες καθε μερα τηλεφωνοντας 1 ωρα και εκλεινε παντα η γραμμη και φυσικα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ποτε ποτε ποτε ξανα αυτη τη μαρκα (προσωπικη μου γνωμη)4l4k5u.jpg

Δημοσ.

Εχει περιπου 1 μηνα που μου ηρθε ειδοποιηση για να κατεβάσω το προγραμμα battery check.
Το κατέβασα και ολα καλα!

Το μονο ΜΑΥΡΟ κομματι στη toshiba στην Ελλάδα ειναι η ideal.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει περιπου 1 μηνα που μου ηρθε ειδοποιηση για να κατεβάσω το προγραμμα battery check.

Το κατέβασα και ολα καλα!

Το μονο ΜΑΥΡΟ κομματι στη toshiba στην Ελλάδα ειναι η ideal.

Πριν περίπου ενα μήνα εστειλα λαπτοπ στην ιντεαλ με πρόβλημα στην μητρική. Μου ζήτησαν 1380 ευρώ. Το εφτιαξα με 120. Α και η εξυπηρέτηση τους χαλια. Δεν σήκωναν τηλεφωνο ούτε για πλάκα. Τραγικοι

• Like 1
Δημοσ.

καταραμενη εταιρεια ενα laptop πηρα και μου το εβγαλε απο την μυτη.

μια το ενα μια το αλλο ενα χρονο μονο δουλεψε και μετα μου μαυρισε την ψυχη.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...