nightguy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση παιρνοντας αυτες τις ram https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html .Η motherboard που εχω ειναι αυτη: http://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-VG3/index.gr.asp και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συμβατες με αυτην τη μητρικη,απ'οσο ειδα δεν υπαρχει καποιο προβλημα αλλα ρωταω εδω και για επιβεβαιωση.Να προβω στην αγορα τους?
nightguy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ναι ειναι συμβατές Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 μονο εχε το νου σου γιατι μου φενονται για high profile μνημες αν χωρανε αναλογος την ψυχτρα που εχεις στον επεξεργαστη μη φας κανα πακετο...
nightguy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 μονο εχε το νου σου γιατι μου φενονται για high profile μνημες αν χωρανε αναλογος την ψυχτρα που εχεις στον επεξεργαστη μη φας κανα πακετο... Λες να πηγαινα καλυτερα για κατι τετοιο ? Επισης ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτη και αυτη ?
karaflakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αν θέλεις τη γνώμη μου, οι Kingston είναι εγγύηση και δεν τις αλλάζω με τίποτα. Οι διαφορά στις 2 που αναφέρεις είναι η ταχύτητα τους. Η μία είναι στο 1.33GHz και η άλλη στο 1,6GHz καθώς και οι χρονισμοί CAS τους 10 και 9 αντίστοιχα. Για 'μένα πάρε την KIngston στα 1600 MHz 1
thepoint Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο στην εκλογή ram; Αλήθεια ποιον θα του φορέσεις;
nightguy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο στην εκλογή ram; Αλήθεια ποιον θα του φορέσεις; i5 3350P 3,1GHz
Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Λες να πηγαινα καλυτερα για κατι τετοιο ? Επισης ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτη και αυτη ? συμφωνω με καραφλακο... Παιδιά ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο στην εκλογή ram; Αλήθεια ποιον θα του φορέσεις; οχι ... η μητρικη πεζει ρολο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα