TecmanGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά ψάχνω για ένα οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο. Έχω δει ένα Zalman ZM-K500 στο e-shop περίπου 55 ευρώ και ένα στο Πλαίσιο αλλά είναι turbo-x (που θέλω να αποφύγω) στα 70 ευρώ. Έχετε τίποτα να προτείνετε?
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ozone strike battle στα 77 από visionstudio. Αλλιώς περίμενε για καμιά προσφορά. 1
black66.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ozone strike battle στα 77 από visionstudio. Αλλιώς περίμενε για καμιά προσφορά. Το έχω και είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Συμπαγές και στιβαρό χωρίς τριγμούς και καθαρίζει πανεύκολα με φύσημα.Οι διακόπτες απλά cherry . Ozone .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0708-genesis-rx75-mechanical-gaming-p-PER.572964 Παίζει και αυτό στα 50 μέχρι τέλος της εβδομάδας
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0708-genesis-rx75-mechanical-gaming-p-PER.572964 Παίζει και αυτό στα 50 μέχρι τέλος της εβδομάδας Πίστεψέ με και πριν τα crazy τόσο έπαιζε...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πίστεψέ με και πριν τα crazy τόσο έπαιζε...Πήρε γνωστός πριν 10 μέρες στα 70 οπότε 20 κάτω είναι καλή τιμουλα
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πήρε γνωστός πριν 10 μέρες στα 70 οπότε 20 κάτω είναι καλή τιμουλα Δεν ξέρω αν κάνω τόσο λάθος (δεν βλέπω άλλο NATEC μηχανικό κάτω από 50) αλλά την Πέμπτη που κοίταζα μηχανικά από eshop αυτή την τιμή είχε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν κάνω τόσο λάθος (δεν βλέπω άλλο NATEC μηχανικό κάτω από 50) αλλά την Πέμπτη που κοίταζα μηχανικά από eshop αυτή την τιμή είχε.Δεν ξέρω αν παλιότερα είχε άλλη τιμή πριν 10 μέρες σίγουρα το πήραμε στα 70 βιαστικε το παιδί γιατί είχε πιστωτικο και ήθελε να φύγει στο χωριό λόγο δουλειάς και το πήρε σαν πρώτη αίσθηση που το δοκίμασα καμιά ώρα μου άρεσε φάνηκε στιβαρή κατασκευή, πολλούς όμως ίσως τους δυσκολεύουν οι μαύροι διακόπτες
TecmanGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Παιδιά το NATEC το είδα και δεν μου γεμίζει το μάτι. Ισχύει ότι είχε 70 πριν λίγες μέρες και μπήκε 50 στο Crazysundays. Το Ozone μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση απλά το Vision νομίζω είναι Θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω πόσο θα πάει με μεταφορικά.
GiannisMerichovitis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Υπάρχει και το Massdrop το οποίο έχει κατηγορία ολόκληρη για τα μηχανικά πληκτρολόγια. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το Massdrop και πως δουλεύει, με λίγα λόγια όσα περισσότερα άτομα δηλώσουν ενδιαφέρον και δεσμευτούν να αγοράσουν το προϊόν τόσο περισσότερο πέφτει και η τιμή. Κατά καιρούς έχουν πέσει πολύ καλά προϊόντα σε τιμές περίπου 55Ε και τα μεταφορικά κυμαίνονται από 17-20Ε. Άρα μιλάμε για ένα σύνολο της τάξης των 75Ε.
vadou Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τα φτηνά μηχανικά πληκτρολόγια του Massdrop (κάτω από 80$) τα βρίσκεις, αν όχι όλα, τα περισσότερα τουλάχιστον και στο ebay σε καλύτερες τιμές και λιγότερα μεταφορικά.
jimmyfis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Υπάρχει και το Massdrop το οποίο έχει κατηγορία ολόκληρη για τα μηχανικά πληκτρολόγια. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το Massdrop και πως δουλεύει, με λίγα λόγια όσα περισσότερα άτομα δηλώσουν ενδιαφέρον και δεσμευτούν να αγοράσουν το προϊόν τόσο περισσότερο πέφτει και η τιμή. Κατά καιρούς έχουν πέσει πολύ καλά προϊόντα σε τιμές περίπου 55Ε και τα μεταφορικά κυμαίνονται από 17-20Ε. Άρα μιλάμε για ένα σύνολο της τάξης των 75Ε. Έρχονται από Αμερική όμως. Με το τελωνείο τι γίνεται?
GiannisMerichovitis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τα φτηνά μηχανικά πληκτρολόγια του Massdrop (κάτω από 80$) τα βρίσκεις, αν όχι όλα, τα περισσότερα τουλάχιστον και στο ebay σε καλύτερες τιμές και λιγότερα μεταφορικά. Δεν το έχω τσεκαρει αυτο να σου πω την αλήθεια. Έρχονται από Αμερική όμως. Με το τελωνείο τι γίνεται? Ούτε και σε αυτό το ερώτημα μπορώ να απαντήσω με απολυτή σιγουριά αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να πληρώσεις κάτι στο τελωνείο. Εγώ τουλάχιστον όταν είχα παραγγείλει από Αμερική δεν είχα κάποιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα