Dosmp Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σκεφτόμουν μήπως πάρω μια κάρτα ήχου εξωτερική για το laptop που έχω και χρησιμοποιώ. Το laptop το παρακάτω : http://www.toshiba.co.il/en/discontinued-products/satellite-a500-1hk/ Χρησιμοποιώ κυρίως το headset Hyper X Cloud I για μουσική και ταινίες (και τα λιγοστά games που παίζω πλέον). Η αγορά θα γινόταν με την λογική του να έχει καλύτερη απόδοση και ποιότητα ο ήχος , δεν ξέρω αν θα δω διαφορά , ή αν πρέπει να προβώ σε αγορά ακριβής κάρτας για να δω και για αυτό απευθύνομαι σε εσάς Έχω δει διάφορες κάρτες από 20 ευρό μέχρι και πάρα πολύ ακριβές. Φαντάζομαι πως αυτές που είναι έως και κανά 20ευρο δεν θα έχουν αισθητή διαφορά ε; Δεν αξίζει να αγοράσω κάτι τέτοιο λογικά , αν έδινα μέχρι κανά 50άρι θα είχε νόημα ίσως;
discoboyminimal Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 οχι , δεν εχει και τοσο νοημα. δεν σου κανει η ενσωματωμενη? αν χαλασε , παρε μια φθηνη , ισα για να κανεις την δουλεια σου. οτι λεφτα και να δωσεις πεταμενα θα πανε. μουσικη απο που ακους?webradio?youtube? mp3 ( youtubedownloader?) μια καρτα , των 20 και μια καρτα των 50 η μονη διαφορα που θα εχουν , ισως ειναι στην ενταση.(και μην φανταστεις τιποτα τεραστιο) στην ποιοτητα δεν θα δεις διαφορα.
Dosmp Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οχι δεν έχει χαλάσει η ενσωματωμένη, ούτε έχω ιδιαίτερο παράπονο αλλά είδα κάπου σχόλια πως με τα ίδια ακουστικά και κάρτα "δεν πιστεύω τι ακούω" και κάτι τέτοια και σκέφτηκα να ρωτήσω αν έχει όντως μεγάλη διαφορά. Μουσική ακούω κυρίως από mp3 και youtube.
ceasar1333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παρε καλυτερα κανα ενισχυτη με dac για τα ακουστικα.εγω πηρα καρτα ηχου με ενυσχητη και συγκεκριμενα sound blaster z και η διαφορα ειναι τεραστια..η creative εχει βγαλει εναν εξωτερικο ενυσχητη.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 παρε καλυτερα κανα ενισχυτη με dac για τα ακουστικα.εγω πηρα καρτα ηχου με ενυσχητη και συγκεκριμενα sound blaster z και η διαφορα ειναι τεραστια..η creative εχει βγαλει εναν εξωτερικο ενυσχητη. διαφορα ειδες στην ποιοτητα η στην ενταση? στο δευτερο θα συμφωνησω. στο 1ο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος. παντως , απο θεμα εντασης , οντως , λαπτοπ και towers , δεν αποδιδουν αρκετα mV , στα ακουστικα. αν θες ν ακους λιγο πιο δυνατα , τοτε ναι πας για εναν ενισχυτη ακουστικών. το θεμα ποιοτητα , ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. αφου εκει παιζουν ρολο διαφορα, και τα περνεις με την σειρα ( πηγη [mp3,flac κλπ - μεγαλη σημασια] , καρτα ηχου [την μικροτερη σημασια εχει] , ενισχυτης [κ εδω εχουμε σοβαρο μεριδιο βαρους στην ποιοτητα] και τελος τα ακουστικά - ηχεια [ που εχουν τον μεγαλυτερο συντελεστη απ ολα τα προηγουμενα] , να πω πως αν εχεις παει σε αλλο επιπεδο ολα αυτα που προανεφερα , τοτε ρολο για την ποιοτητα παιζουν και τα καλωδια [αναλογικα, οχι τα usb , fibers κλπ] )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα