Skydiver80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπέρα!Έχω το εξής πρόβλημα σε ένα PSP 3004. Του είχα περάσει CFW το οποίο όμως να διευκρινίσω δεν έμενε μόνιμα. Κάποιες φορές (νομίζω όταν έκλεινα τελείως τη συσκευή) γύριζε σε OFW, όπου όταν γινόταν αυτό, απλά έτρεχα ένα αρχειάκι, έκανε επανεκκίνηση και ήταν πάλι σε CFW.Ξαφνικά όμως μια μέρα που το άνοιξα διαπίστωσα πως δεν δουλεύουν τα κουμπιά (τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος και το Χ) . Ψάχτηκα λίγο, το άνοιξα και απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είναι hardware το πρόβλημα. Εννοώ δηλαδή πως δεν πρέπει να φταίει ο μηχανισμός των κουμπιών αλλά είναι πρόβλημα Software. Βρήκα κάποια λύση η οποία όμως μπορεί να δοκιμαστεί μόνο αν μπω σε recovery mode . Το θέμα όμως είναι ότι ούτε σε Recovery Mode (R + Power) μπορώ να μπω γιατί προφανώς έχει γυρίσει σε OFW και με τον τρόπο που διάβασα (R + Power) μπορείς να μπεις μόνο εάν είσαι σε CFW . Λέω "προφανώς" διότι ούτε αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς επίσης ούτε μπορώ να τρέξω το αρχείο που έτρεχα για να περαστεί το CFW, αφού όπως προείπα δεν μου δουλεύει το κουμπί Χ (όπως και τα άλλα τρία) .Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποια άλλη λύση να μπω σε Recovery Mode ενώ έχω OFW; Για παράδειγμα μπορώ να μπω με κάποιο πρόγραμμα μέσω PC, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μέσω συνδυασμού κάποιων κουμπιών (εξαιρούνται συνδυασμοί με τα 4 κουμπιά "τρίγωνο - τετράγωνο - κύκλος - Χ" διότι όπως προανέφερα δεν λειτουργούν);Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα