opretli Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παιδεια δεν υπαρχει αυτο οταν ειμαι κοντα στο ρουτερ ολο μου λεει ειστε εκτος σινδεσης dns ο υπολογιστης δεν ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτιο κτλπ.και οταν παω στο δωματιο μου δεν κολαει καν ολα αψογα.απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το δωματιο απεχει απο το ρουτερ 17 μετρα περιπου
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στις 3/4/2016 στις 11:04 ΜΜ, opretli είπε παιδεια δεν υπαρχει αυτο οταν ειμαι κοντα στο ρουτερ ολο μου λεει ειστε εκτος σινδεσης dns ο υπολογιστης δεν ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτιο κτλπ.και οταν παω στο δωματιο μου δεν κολαει καν ολα αψογα.απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το δωματιο απεχει απο το ρουτερ 17 μετρα περιπου δοκιμασε να αλλαξεις καναλι ,δοκιμασε να μετακινησεις λιγο το ρουτερ απο εκει που ειναι γιατι πραγματι δεν στεκει να στο κανει αυτο.και σιγουρεψου οτι δεν εχεις αλλα δικυα στην καρτα σου.γιατι αν εχεις και αλλα δικτυα και ειναι κανενος γειτονα αν χασει λιγο το δικο σου και βρει του γειτονα θα συνδεθει εκει.απλα θα πρεπει να το χασει το δικο σου για να παει στο επομενο στην λιστα.απεφυγε καναλια 12 13 και auto Στις 3/4/2016 στις 11:11 ΜΜ, Bender83 είπε Μηπως συνδεεσαι στου γειτονα? αυτο ειναι να το κανεις για φαρσα.ιδιο ssid Με τον γειτονα Στις 3/4/2016 στις 11:14 ΜΜ, opretli είπε οχι φιλε στο δικο μου εκτος αν το δικο σου εχει το ιδιο ονομα με του γειτονα που και παλι θα συνδεοταν αλλα θα μπορουσε να εκανε διαφορα πραγματα αφου ο γειτονας μπορει να ειχε αλλο Pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα