Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη κοιτας την ευκολη λυση. αργοτερα θα μετανοιωσεις. 

Καλα αυτο δεν ειναι με το ζορι (ο) κανονας: Αφενος κανενας δεν χρωσταει....ταλαιπωρια(!) στον εαυτο του -ακριβως ετσι-

και αφεδυου στρατιες ολοκληρες επελεξαν την ευκολοτερη λυση -μην πω λυση που πιστευαμε οτι θα τους...βαλει φυλακη!-

και μια χαρουλα βολευτηκανε/χτισανε βολικα τη ζωη τους ολακερη μετα! Σουπερπαραδειγμα -> ΡουμανοΒουλγαροΓιατροι κλπ

:ph34r:

• Confused 1
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελληνική αθάνατη νοοτροπία -> δεν πέρασες στην τριτοβάθμια?  Καλύτερα αυτοκτόνα, η ζωή του τελείωσε + ότι όλοι θα σε κοιτάνε με μισό μάτι στην γειτονια

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Postmort3m

επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις και συγνώμη αν σε ταλαιπωρώ .

Θα ήθελα να μάθω τα μαθήματα ξεκινάν από το 0;

Δηλαδή αν δεν έχω πολλες γνώσεις πάνω στο επάγγελμα θα έχω πρόβλημα;

Οχι ρε συ δεν θα εχεις πρόβλημα, τα μαθήματα ξεκινάνε από τα βασικά.

Επεξ/σία από Wolf90
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1o έτος τουριστικά mediterranean 

Σου υπενθυμίζω ότι με βάση τον Εσωτερικό Κανονισμό του MC, το resit fee ανέρχεται στα 30 € για κάθε εργασία ή γραπτή εξέταση.Συγκεκριμένα θα πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 30€ (περιλαμβάνει ICA II & PPT II)

Όσα χρήματα πληρώσεις στην αρχή άλλα τόσα θα χρειαστεί να έχεις.

Η σχολή είχε κλείσει για κάποια χρόνια χωρίς να ξέρω αν πήραν πτυχίο.

Στα τουριστικά μας κόβουν και λέν να ρθούμε αύγουστο και άλλα πολλά ανεξήγητα τέτοια έχει.

δεν ξέρω αν θα συνεχίσω

θετικό οτι μπορείς να μην πατάς καθόλου απο θέμα απουσιών.

Επεξ/σία από touristika
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/4/2018 στις 2:56 ΜΜ, touristika είπε

1o έτος τουριστικά mediterranean 

Σου υπενθυμίζω ότι με βάση τον Εσωτερικό Κανονισμό του MC, το resit fee ανέρχεται στα 30 € για κάθε εργασία ή γραπτή εξέταση.Συγκεκριμένα θα πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 30€ (περιλαμβάνει ICA II & PPT II)

Όσα χρήματα πληρώσεις στην αρχή άλλα τόσα θα χρειαστεί να έχεις.

Η σχολή είχε κλείσει για κάποια χρόνια χωρίς να ξέρω αν πήραν πτυχίο.

Στα τουριστικά μας κόβουν και λέν να ρθούμε αύγουστο και άλλα πολλά ανεξήγητα τέτοια έχει.

δεν ξέρω αν θα συνεχίσω

θετικό οτι μπορείς να μην πατάς καθόλου απο θέμα απουσιών.

τελικα τι εγινε; :)

επισης γνωριζει κανεις ποσο εχει περιπου ενα master στο mediterranean?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα!! λεω να παω τι λετε να κανω? αλλα βεβαια για του χρονου τωρα... οποιος εχει φοιτησει ας μου πει μια γνωμη!! ενδιαφερομαι κυριως για αμεση αποκατασταση στον ιδιωτικο τομεα διοτι για τον δημοσιο δεν βλεπω φως 😂 ευχαριστω θα περιμενω τις αποψεις σας!!!

αχαχαχα πες του τα ρεεεε 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 6:03 ΜΜ, tolhc1234 είπε

πληροφορική μακριά, για τα άλλα τμήματα δεν ξέρω.

γεια σου!! εγω σε ρωταω για εξειδικευση στον τομεα της ψυχολογιας αν ξερεις κατι!! ή οποιος αλλος ξερει ας μου απαντησει σε σχολιο!!!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Υπάρχει κάποιος απόφοιτος του Mediterranean college στη σχολή early education studies? Αν ναι υπάρχουν θέματα με την αναγνώριση τους και την ένταξη στους πίνακες ΑΣΕΠ;

Τηλεφώνησα για πληροφορίες στον ΑΣΕΠ και μου λένε ότι το αναγνωρίζουν κανονικά.... παρόλα αυτά υπάρχει πάντα αυτός ο " γνωστός του γνωστού" που είχε θέματα. 

Αν κάποιος έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ να μου απαντήσει, καθώς πλέον δεν βγάζω άκρη και θα ήθελα άποψη από κάποιον που τελείωσε την σχολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Korina2022 είπε

Καλησπέρα σας,

Υπάρχει κάποιος απόφοιτος του Mediterranean college στη σχολή early education studies? Αν ναι υπάρχουν θέματα με την αναγνώριση τους και την ένταξη στους πίνακες ΑΣΕΠ;

Τηλεφώνησα για πληροφορίες στον ΑΣΕΠ και μου λένε ότι το αναγνωρίζουν κανονικά.... παρόλα αυτά υπάρχει πάντα αυτός ο " γνωστός του γνωστού" που είχε θέματα. 

Αν κάποιος έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ να μου απαντήσει, καθώς πλέον δεν βγάζω άκρη και θα ήθελα άποψη από κάποιον που τελείωσε την σχολή.

Αυτά τα γνωστός γνωστού το 2023 καλό θα ήτανε να μην γράφονται, ψάξε και βρες προκηρύξεις ΑΣΕΠ με το πτυχίο που ενδιαφέρεσαι και διάβασε την , στις προκηρύξεις αναφέρονται ποιοι τίτλοι σπουδών γίνονται δεκτοί.

Επεξ/σία από dionisis1925

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...