livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το παραπάνω google image search απευθυνόταν εδώ. (αναγκαστικά το ξαναβάζω σε παράθεση με λίγο πιο έντονα γράμματα) Κι επειδή από ότι καταλαβαίνω πήγες σε πανεπιστήμιο αντίθετο/ανώτερο των 4000 μορίων, παραβλέπω τους ανύπαρκους τόνους, παραβλέπω τα ορθογραφικά λάθη, παραβλέπω τη δυσκολία κατανόησης κειμένου και απαντάω στο ζουμερό ερώτημα "τι σχέση έχουν αυτά τώρα με τη μάθηση;" Δυο άνθρωποι κάνουν σεξ και η άλλη βογκάει. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη μάθηση; Ένας άνθρωπος πουλάει καρπούζια. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη μάθηση; Δυο σκυλιά τρέχουν, γαυγίζουν, χ..ζουν μέσα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη μάθηση; Κάποιος έκλασε στη βιβλιοθήκη και μυρίζει. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη μάθηση; Κάποιος τρώει πιτόγυρα και τα λάδια πέφτουν πάνω στα βιβλία. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη μάθηση; Φυσικά υπερβολικά παραδείγματα όλα αυτά. Όμως το χάος που έγινε με τα σκουπίδια τότε δεν ήταν υπερβολή αλλά πραγματικότητα. Ήταν για μένα τόσο άσχημο σαν γεγονός που μου κάνει πραγματική εντύπωση που κάποιος το ξέχασε. Και παράλληλα δηλώνει ότι δεν υπάρχει/υπήρχε θέμα με σκουπίδια ή υποννοεί ότι αυτά είναι προβλήματα χαμηλών επιπέδων. Δεν έχει να κάνει ούτε με τα μόρια στο 4000, ούτε στο 0, ούτε στο 19999. Έχει να κάνει με προβληματική λογική, με στερεότυπα και με λανθασμένη νοοτροπία. Δηλαδή αν τύχει κάποιο από τα top 10 πανεπιστήμια του κόσμου να γεμίσει με σκουπίδια, τότε τα ελληνικά τι θα κάνουν; θα το μιμηθούν και θα κάνουν garbage-parties όλο το χρόνο; Έλεος. εσυ που μας το παιζεις τοσο νοημων και διανοια δηλαδη τι προτεινεις? ποια ειναι η αποψη σου? μηπως τα κολλεγια και τα ιεκ και δεν ξερω κι εγω τι ειναι καλυτερα απο τα πανεπιστημια της Ελλαδας? που το πας? δεν καταληγεις καπου. το να θαβεις τα πανεπιστημια για τους δικους σου λογους δεν βοηθαει κανεναν παντως και να αερολογεις. οριστε , αφου τα πανεπιστημια ειναι χαλια οπως λες πες τι καλυτερες επιλογες εχει για σπουδες καποιος εδω! και μονο εδω! δε μιλαω για εξωτερικο τωρα. οσο για το 4.000 μορια... εννοειται πως αλλο ποιοτικο επιπεδο εχει η σχολη με τα 4000 μορια κι αλλο η σχολη με τα 18000. σορυ κι αν σε ενοχλησε τοσο ο τροπος που γραφω , δεν ηξερα πως δεν πρεπει να εκφραζομαι χαλαρα αλλα οτι γραφω εκθεση και πρεπει να βαθμολογηθω απο σενα! σορυ κιολας ε!
jennyV Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πάντως έχε στο μυαλό σου αυτό που διαπίστωσε κι ο φίλος μου (που μετά ξαναγυρισε στη σχολή του,). Τα ιδιωτικά κολλέγια βασιζονται κι αρκετά στην εικόνα, με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο επαρκή απ ότι συνήθως είναι(τα περισσότερα τουλάχιστον) . Όχι βέβαια ότι δε θα αποκτήσεις γνώσεις κι εκεί, και φυσικά πάνω απ όλα μετράει η σκληρη προσωπική δουλεια, αλλά ίσως για αυτό όλοι σου λένε καλύτερα εξωτερικό. Κι εκεί όμως θέλει προσοχή ποιο πανεπιστημιο θα διαλέξεις. Ότι κι αν αποφασίσεις, καλή τύχη!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 εσυ που μας το παιζεις τοσο νοημων και διανοια δηλαδη τι προτεινεις? ποια ειναι η αποψη σου? μηπως τα κολλεγια και τα ιεκ και δεν ξερω κι εγω τι ειναι καλυτερα απο τα πανεπιστημια της Ελλαδας? που το πας? δεν καταληγεις καπου. το να θαβεις τα πανεπιστημια για τους δικους σου λογους δεν βοηθαει κανεναν παντως και να αερολογεις. οριστε , αφου τα πανεπιστημια ειναι χαλια οπως λες πες τι καλυτερες επιλογες εχει για σπουδες καποιος εδω! και μονο εδω! δε μιλαω για εξωτερικο τωρα. οσο για το 4.000 μορια... εννοειται πως αλλο ποιοτικο επιπεδο εχει η σχολη με τα 4000 μορια κι αλλο η σχολη με τα 18000. σορυ κι αν σε ενοχλησε τοσο ο τροπος που γραφω , δεν ηξερα πως δεν πρεπει να εκφραζομαι χαλαρα αλλα οτι γραφω εκθεση και πρεπει να βαθμολογηθω απο σενα! σορυ κιολας ε! Δεν διάβασες ότι δεν πήρα θέση υπερ κολλεγίων; συνειδητοποίησες ότι δεν θάβω τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα; Με είδες να κάνω αναφορά σε greek rankings σχολών; Τίποτα από όλα αυτά, και σαφώς δεν έγραψα ότι τα κολλέγια ή το mediterranean είναι καλύτερα. Οπότε αυτά που μου λες προέρχονται από τη φαντασία σου. Άλλοι μπορεί να τα έγραψαν, αλλά ο συνομιλητής σου (στον οποίο απευθύνεσαι συγκεκριμένα) ούτε που τα άγγιξε αυτά τα ζητήματα! Ένα και μόνο ένα σημείο έπιασα. Το θέμα σκουπιδιών στα πανεπιστήμια. Εσύ ο ίδιος έγραψες ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι αυτά είναι προβλήματα "κατώτατων σχολών". Δύο άτομα βάζουμε εικόνες από "χάος" σε ανώτατες σχολές και μόνο τουμπερλέκι δεν άρχισες να βαράς. -ε και τι, βοηθάνε στη μάθηση; -έχουν σχέση με την αναγνωρισιμότητα; -ε δεν είναι και τα best of the best σιγά -στην Ελλάδα είμαστε, ρίχνουμε και κανα (τόνο) σκουπίδι -έχει και αλλού σκουπίδια Δεν ξέρω τι είδους γνώσεις πήρες αλλά εγώ θα προβληματιζόμουν από την πολύ χαλαρότητα. Μπορεί να έπεσα και στην εξαίρεση, τι να πω.
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν διάβασες ότι δεν πήρα θέση υπερ κολλεγίων; συνειδητοποίησες ότι δεν θάβω τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα; Με είδες να κάνω αναφορά σε greek rankings σχολών; Τίποτα από όλα αυτά, και σαφώς δεν έγραψα ότι τα κολλέγια ή το mediterranean είναι καλύτερα. Οπότε αυτά που μου λες προέρχονται από τη φαντασία σου. Άλλοι μπορεί να τα έγραψαν, αλλά ο συνομιλητής σου (στον οποίο απευθύνεσαι συγκεκριμένα) ούτε που τα άγγιξε αυτά τα ζητήματα! Ένα και μόνο ένα σημείο έπιασα. Το θέμα σκουπιδιών στα πανεπιστήμια. Εσύ ο ίδιος έγραψες ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι αυτά είναι προβλήματα "κατώτατων σχολών". Δύο άτομα βάζουμε εικόνες από "χάος" σε ανώτατες σχολές και μόνο τουμπερλέκι δεν άρχισες να βαράς. -ε και τι, βοηθάνε στη μάθηση; -έχουν σχέση με την αναγνωρισιμότητα; -ε δεν είναι και τα best of the best σιγά -στην Ελλάδα είμαστε, ρίχνουμε και κανα (τόνο) σκουπίδι -έχει και αλλού σκουπίδια Δεν ξέρω τι είδους γνώσεις πήρες αλλά εγώ θα προβληματιζόμουν από την πολύ χαλαρότητα. Μπορεί να έπεσα και στην εξαίρεση, τι να πω. καταρχας , πολλη* χαλαροτητα αφου θελεις τοσο πολυ να παιξουμε το παιχνιδι της ορθογραφιας, μαθε να γραφεις και τελεια την ορθογραφια σου για να κρινεις μετα τους αλλους , αφου εσυ δεν γραφεις χαλαρα αλλα επιστημονικα εδω μεσα αλλιως γινεσαι ρεζιλι. οσο για το θεμα ''σκουπιδιων'' εγω καταλαβα οτι εννοουσε το επιπεδο των σπουδων , εσυ το πηγες στα σκουπιδια που αραζουν εκει περα! οποτε κι εγω σου απαντησα αναλογως.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 οσο για το θεμα ''σκουπιδιων'' εγω καταλαβα οτι εννοουσε το επιπεδο των σπουδων , εσυ το πηγες στα σκουπιδια που αραζουν εκει περα! οποτε κι εγω σου απαντησα αναλογως. Που να μην βάζαμε και εικόνες ε; (ένα μπράβο να στο δώσω για το τρολαρισμα)
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Που να μην βάζαμε και εικόνες ε; (ένα μπράβο να στο δώσω για το τρολαρισμα) ποιος τρολλαρει ποιον αναρωτιεμαι...
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πες μου ότι πήγες πριν μερικά χρόνια (2-3 χρόνια να ταν; ) Σε ένα σεμινάριο για πλεονεκτήματα μειονεκτήματα τεχνολογιών θέρμανσης που ήταν παραπλανητικό και εντελώς προπαγανδιστικό υπέρ της υπέρυθρης θέρμανσης . Ήθελα να μοιράσω μπουνίδια εκει μέσα ! Πάιζαν με την νοημοσύνη μας . Χαχαχαχα, μέσα έπεσες το ένα ήταν αυτό και ένα άλλο πέρσι για κάτι λογισμικά μοντελοποίησης, θα πάω και φέτος για ένα άλλο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτά που λένε απλά πάω για την βεβαίωση που δίνουν. 1
Papatroof Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλαβω τι θέμα άνοιξε με τα σκουπίδια... Πάντως έχε στο μυαλό σου αυτό που διαπίστωσε κι ο φίλος μου (που μετά ξαναγυρισε στη σχολή του,). Τα ιδιωτικά κολλέγια βασιζονται κι αρκετά στην εικόνα, με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο επαρκή απ ότι συνήθως είναι(τα περισσότερα τουλάχιστον) . Όχι βέβαια ότι δε θα αποκτήσεις γνώσεις κι εκεί, και φυσικά πάνω απ όλα μετράει η σκληρη προσωπική δουλεια, αλλά ίσως για αυτό όλοι σου λένε καλύτερα εξωτερικό. Κι εκεί όμως θέλει προσοχή ποιο πανεπιστημιο θα διαλέξεις. Ότι κι αν αποφασίσεις, καλή τύχη! Όπως είπα δεν περιμένω πολλά από το κολέγιο. Το μόνο που θέλω είναι να με βάλει στο κλίμα και το σημαντικότερο ένα πτυχίο από Βρετανικό πανεπιστήμιο το οποίο ελπίζω να βοηθήσει στο να βρω δουλειά κάπου έξω.
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλαβω τι θέμα άνοιξε με τα σκουπίδια... Ανοιξε γιατι αλλο εννοουσες εσυ κι αλλο καταλαβαν αλλοι... Παντως υπαρχουν και προγραμματα εξ αποστασεως αρκετα αξιολογα , μπορεις να το ψαξεις. 1
Dare-Devil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Χαχαχαχα, μέσα έπεσες το ένα ήταν αυτό και ένα άλλο πέρσι για κάτι λογισμικά μοντελοποίησης, θα πάω και φέτος για ένα άλλο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτά που λένε απλά πάω για την βεβαίωση που δίνουν. Να μίλησε 20-30 λεπτά για τις τεχνολογιες θερμανσης μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και ξαφνικά 1 ώρα και βάλε ΜΟΝΟ υπέρυθρη !!! Την είχε θεοποιήσει ότι είναι η πιο οικονομική τεχνολογία θέρμανσης . Ασε που ήταν διευθυντής κάποιας εταιρίας με υπέρυθρα πάνελ ....
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Να μίλησε 20-30 λεπτά για τις τεχνολογιες θερμανσης μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και ξαφνικά 1 ώρα και βάλε ΜΟΝΟ υπέρυθρη !!! Την είχε θεοποιήσει ότι είναι η πιο οικονομική τεχνολογία θέρμανσης . Ασε που ήταν διευθυντής κάποιας εταιρίας με υπέρυθρα πάνελ .... Κλασσικά, τότε που αρχίσαμε να αφήνουμε το πετρέλαιο και γινόταν μπάχαλο με το τι συσκευές να χρησιμοποιήσει κάποιος, σε ορισμένες σελίδες πλάκωσαν έμποροι και έλεγαν για την υπέρυθρη και καλά "η τεχνολογία που θερμαίνει όπως ο ήλιος και η φύση, δεν αφήνει αλλοιώσεις κρατάει ποιοτική την ατμόσφαιρα" κτλ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ανοιξε γιατι αλλο εννοουσες εσυ κι αλλο καταλαβαν αλλοι... Αναλογα και η σχολή. Παρόλα αυτά στις περισσότερες σχολές ή θα απεργούν οι καθηγητές, ή θα απεργούν οι μαθητές ακόμα και οι καθαρίστριες πράγμα που μετατρέπει την σχολη σε σκουπιδότοπο. Αλλά επειδή μάλλον άλλο κατάλαβα Οσο για τις απεργιες που λες και τον σκουπιδοτοπο Το βρήκα! Για ποδοσφαιράκι Pro μιλούσατε! Επίπεδα κατανόησης πανεπιστημίου όχι μαλακίες
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αλλά επειδή μάλλον άλλο κατάλαβα Το βρήκα! Για ποδοσφαιράκι Pro μιλούσατε! Επίπεδα κατανόησης πανεπιστημίου όχι μαλακίες Ο ΟP εννοουσε στο συνολο προφανως οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο κι οχι αξιολογο, για ολους τους λογους που ανεφερε συνολικα κι οχι μονο για τον σωρο σκουπιδιων. Αυτο ηταν μια παρενθεση , κατι το οποιο απλως για μενα δεν εχει να κανει με την μορφωση που λαμβανει κανεις απο το καθε πανεπιστημιο και γι'αυτο το σχολιασα. Εσυ κολλησες εκει με τα σκουπιδια. Ελα. Βαρετος γινεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μάλλον μερικοί εκπέμπετε την ίδια συχνότητα με τα σκουπίδια για αυτό δεν τα βλέπετε Σορρυ για το τελευταίο οφφ τοπικ. Αλλά είμαι κατά των ναρκωτικών (που εδώ μέσα έχουν παρθεί πολλά)
livefreeordie Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πλακα-πλακα για τα προγραμματα εξ αποστασεως του ΕΑΠ τι αποψη εχετε? Αξιζει κανενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα