Προς το περιεχόμενο

Salt and Sanctuary [PS4][PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα πολυ ωραίο παιχνιδι εχω ασχοληθει μαζι του κανα 4ωρο και εχω να πω τα καλύτερα ειναι πραγματικα ενα souls σε 2D μορφη .

Πολυ ωραια γραφικα ατμοσφαιρα και μουσικη με πιο λογικη δυσκολια πιστευω....

Το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν μπορείς να αλλαξεις τα κουμπια ευσι θελει λιγη ωρα για να συνηθισεις οτι το dodge ειναι το το R2!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εχω παίξει γύρω στις 12 ώρες και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος.Εχει πολυ ωραια mechanics και μεγαλη ποικιλία σε όπλα.πανοπλιες,αντικείμενα.Το combat εχει μέσα dodge,perry,block,spell,miracle και οτι μπορεις να δεις σε ενα παιχνίδι souls.Δεν αντικαθιστά το κανονικό παιχνίδι αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο indie που εχει φτιαχτεί μονο απο δυο ατομα.

• Like 1
Δημοσ.

Το τερματισα προχτες και ειμαι NG+, πολυ καλο παιχνιδακι ενας συνδιασμος metroidvania+2d souls, ειναι πολυ καλη παραγωγη για τοσο μικρο studio αλλα καπου φαινονται οι αδυναμιες, λιγο τα controls καμια φορα λιγο το frame rate και καποια bugs αλλα οκ αξιζει. Ενα fine tuning και polishing να του εκαναν και θα ηταν απο τα καλυτερα του ειδους imo. Θα το παρω και στο pc σιγουρα οταν βγει.

Πχ για bugs που ελεγα το final boss μου εδωσε μια και με εβαλε μεσα στον τοιχο, απο εκει δεν μπορουσε να με πετυχει και καθε φορα που ερχοταν του εκανα dmg.. :P

Δημοσ.

Το τερματισα προχτες και ειμαι NG+, πολυ καλο παιχνιδακι ενας συνδιασμος metroidvania+2d souls, ειναι πολυ καλη παραγωγη για τοσο μικρο studio αλλα καπου φαινονται οι αδυναμιες, λιγο τα controls καμια φορα λιγο το frame rate και καποια bugs αλλα οκ αξιζει. Ενα fine tuning και polishing να του εκαναν και θα ηταν απο τα καλυτερα του ειδους imo. Θα το παρω και στο pc σιγουρα οταν βγει.

Πχ για bugs που ελεγα το final boss μου εδωσε μια και με εβαλε μεσα στον τοιχο, απο εκει δεν μπορουσε να με πετυχει και καθε φορα που ερχοταν του εκανα dmg.. :P

Ποσες ωρες σου πηρε να το τελειώσεις?
Δημοσ.

Ποσες ωρες σου πηρε να το τελειώσεις?

To ps4 λεει 160κατι ωρες γιατι προφανως περιλαμβανει και το standby που το ειχα.. Δεν ξερω για σιγουρα θα υπολογιζα μια 20αρια με αρκετο ψαξιμο και χαλαρα οπως το επαιξα.

Δημοσ.

Κατι δεν κανω καλα μαλλον....ειμαι στις 14 ωρες και εχω κολησει στο boss the third lamp........αλλα το ψαχνω πολυ το παιχνιδι ολα τα μονοπατια κρυφες πορτες κτλ.

Δςν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ δεν ξερω αν εχω ξαναπαίξει ποτε platform action rpg

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με το παιχνιδι...Dark Souls 1 σε 2D,απο οπλα spells μεχρι level design. Το παιχνιδι δεν σε καθοδηγει καθολου,απλα πρεπει να τα κανεις ολα μονος. Secrets που θελουν πολυ ψαξιμο,περιοχες διασυνδεδεμενες, τρομερη νταρκιλα... Εχω φτασει σε σημειο που δεν πολυξερω που να παω,αλλα δεν προκειται να το ψαξω στο internet. Το exploration ειναι πορωτικο...φυσικα και το difficulty αναλογο,εχω χασει απειρες φορες,αν και τα bosses τα βγαζω με την πρωτη συνηθως,στις πιστες ομως αστο καλυτερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τίμιο φαίνεται απλά κανέναν δε χαλάει το γεγονός ότι οι χαρακτήρες μοιάζουν σαν κάτι καραγκιοζάκια (stick figures) που ζωγραφίζαμε στα βιβλία μας στο σχολείο; Θέλει έναν καλό artist το παιχνίδι κατ'εμε. Κατα τα άλλα φαίνεται ενδιαφέρων.

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ.

Αυτο που με χαλασε εμενα προσωπικα με το παιχνιδι σε μεγαλο βαθμο ειναι οτι σε αντιθεση με τα Dark Souls παιχνιδια χαθηκα σε καποιο σημειο και δεν θυμομουν που επρεπε να παω.

Το backtracking ειναι τραγικο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με το παιχνιδι...Dark Souls 1 σε 2D,απο οπλα spells μεχρι level design. Το παιχνιδι δεν σε καθοδηγει καθολου,απλα πρεπει να τα κανεις ολα μονος. Secrets που θελουν πολυ ψαξιμο,περιοχες διασυνδεδεμενες, τρομερη νταρκιλα... Εχω φτασει σε σημειο που δεν πολυξερω που να παω,αλλα δεν προκειται να το ψαξω στο internet. Το exploration ειναι πορωτικο...φυσικα και το difficulty αναλογο,εχω χασει απειρες φορες,αν και τα bosses τα βγαζω με την πρωτη συνηθως,στις πιστες ομως αστο καλυτερα

παιχνιδαρα, και καλυτερα μη κοιταξεις κανεναν οδηγο. Απο τα καλυτερα indie που επαιξα στο ps4, και υποψιν το παιχνιδι το εγραψε ολο ενα ζευγαρι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, shadowlike είπε

τίμιο φαίνεται απλά κανέναν δε χαλάει το γεγονός ότι οι χαρακτήρες μοιάζουν σαν κάτι καραγκιοζάκια (stick figures) που ζωγραφίζαμε στα βιβλία μας στο σχολείο; Θέλει έναν καλό artist το παιχνίδι κατ'εμε. Κατα τα άλλα φαίνεται ενδιαφέρων.

Τα NPCs μπορει να φαινονται καπως καρτουνιστικα,αλλα τα bosses και οι εχθροι εχουν ΦΟΒΕΡΟ design .

8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτο που με χαλασε εμενα προσωπικα με το παιχνιδι σε μεγαλο βαθμο ειναι οτι σε αντιθεση με τα Dark Souls παιχνιδια χαθηκα σε καποιο σημειο και δεν θυμομουν που επρεπε να παω.

Το backtracking ειναι τραγικο.

Δεν υπαρχει backtracking,απλα σε καποια σημεια πρεπει να τα αφησεις για να συνεχισεις αργοτερα,οποτε πρεπει να θυμασαι νοητικα που ηταν η συνεχεια στις προηγουμενες πιστες.Εσυ προφανως δεν θυμοσουν και τις ξαναψαχνες απτην αρχη,για αυτο αναφερεσαι σε backtracking. Το να εχεις στο μυαλο σου ολο το map ειναι δυσκολο,αλλα εγω τα καταφερα και δεν ειχα θεμα. 

2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

παιχνιδαρα, και καλυτερα μη κοιταξεις κανεναν οδηγο. Απο τα καλυτερα indie που επαιξα στο ps4, και υποψιν το παιχνιδι το εγραψε ολο ενα ζευγαρι

Αυτο ειναι πραγματικα απιστευτο. Και το Hollow Knight 3 ατομα το φτιαξαν,φυσικα πρεπει να γαμηθηκαν στην δουλεια,αλλα και παλι ειναι απιστευτο πως τα καταφερνουν να φτιαχνουν παιχνιδια με τετοια ποιοτητα και μπολικο περιεχομενο. Το συγκεκριμενο το καταευχαριστηθηκα παντως,το τελειωσα πριν λιγο,εβγαλα το final boss με την μια,τελειωσε καπως αποτομα,αλλα νταξει. Θα χαζεψω και λιγο το lore τωρα,γιατι φανηκε ενδιαφερον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...