Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή DivX/Xvid σε MPG(SVCD) και ενσωμάτωση υποτίτλων

xamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην προσπάθεια να μπορώ να βλέπω στο Home DVD μου ταινίες Divx/Xvid όπως ακριβώς στο PC μου, δηλαδή με υπότιτλους, κατάφερα (με την χρήση ομολογουμένως πολλών εργαλείων) την μετατροπή από το ένα format στο άλλο (DivX/Xvid -> MPG2 SVCD) χωρίς όμως να έχω καταφέρει να ενσωματώσω τους υπότιτλους στο MPG αρχείο. Αντίθετα έχω καταφέρει να φτιάξω SVCD δισκάκι που περιέχει switchable subtitles αλλά που δυστυχώς δεν παίζει στο DVD Player που έχω όπως και στα περισσότερα της αγοράς άλλωστε. Η διαδικασία έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα γιατί ψάχνωντας έχω βρεί "οδηγούς" που δεν με βοηθούν 100%. Πολλές φορές συνάντησα προβλήματα ακόμη και με τον ήχο (AC3) χωρίς να αναφέρεται πουθενά αυτό και να αναγκάζομαι να ξεμοντάρω ακόμη και τον ήχο του avi σε ξεχωριστό αρχείο wav. Τελώς πάντων ζητάω από κάποιον "χριστιανό" που έχει "όρεξη" να μας δώσει έναν πλήρη και εμπεριστατωμένο "οδηγό" μετατροπής Divx/Xvid - > SVCD με ταυτόχρονη ενσωμάτωση στο αρχείο, των υποτίτλων, που υπάρχουν σωρός στο internet. Εξάλλου όλο DVD -> Divx βρίσκουμε να μην έχουμε και εμείς οι SVCDάδες κάτι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ριξε μια ματια εδω:

http://members.xoom.virgilio.it/divxgr/dvd2vcd.html

Εμενα με βολεψε αρκετα.

Έχει σχεδον τα παντα και ειναι και πολυ ευκολο στη χρηση του.

Βεβαια θελει αρκετη ωρα να γινει το svcd (υπολογιζε κανενα διωρο).

Απο ποιοτητα βεβαια μη περιμενεις να εχει οπως οταν κανεις svcd απο dvd αλλα σιγουρα μπορεις να το δεις ανετα.

Τις μεγαλες ταινιες θα πρεπει να τις κανεις 3 cd.

Ελπιζω να σε βοηθησα και να μη σε ζαλισα!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Gia thn enswmatwsh twn ypotitlwn xrhsimopoiw to avisubtitler kai paragw ena divx arxeio me enswmatomenoys ypotitlous..Gia encoding pou na paizei dokimasmena se stand-alone dvd player sou kanei to gnwsto Nero.

Gia menu opws sta dvd den kserw..An vreis kati pes to mas kai emas.. :lol: Elpizw na voithisa :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...