Lolarikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και δεν μου αρέσουν και πολύ εμφανισιακά. Πιο ωραία από όλα είναι τα Crypton X 135. Μετά Daytona και Modenas. Τα Innova κάπως μου φαίνονται λίγο κακομιρίστικα. Δεν ξέρω μπορεί να μου φάνηκε εμένα έτσι στην βιτρίνα στον Βατίδη που πήγα σήμερα. Daytona πολύ καλό. Και κάτι άλλο. Άλογα κοιτάμε; Ψύξη (υγρόψυκτος/ αερόψυκτος); Παίζει ρόλο; Κάτι άλλο σημαντικό; Βαλβίδες και τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 εγω το πουλησα λογο αυτοκινητου. Το μετανιωσα στα καπακια βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolarikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγώ πουλάω τώρα το αυτοκίνητο για παπί, κάνω δηλαδή το ανάποδο. Στο βίντεο δεν έχει καθρέπτες, γενικά είναι πιο ωραίο, απλά δεν μπορείς να βλέπεις πίσω, δεν είναι εργονομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τα πουλάτε.Σοβαρά όποιον βλέπω με daytona ή καλά παπιά όπως Innova, μετά από κάποια χιλόμετρα τα πουλάνε και λένε δεν έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα, ήταν το εργαλείο μου κ.τ.λ. Περίεργο. εγω το πουλεισα γιατι ηθελα να παω σε σκουτερ με καποια λεφτα που ειχα μαζεψει.αλλιως δεν ειχα λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά εν έτη 2017 ποιο είναι το πιο οικονομικό παπί από θέμα κατανάλωσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά εν έτη 2017 ποιο είναι το πιο οικονομικό παπί από θέμα κατανάλωσης? Honda wave 110i. 1.77~1.90 λίτρα τα 100 χλμ. Άτομο 95 κιλών. Αν είσαι κ κανένας ελαφρύς 70~75 κιλα πετυχαίνεις κ χαμηλότερη απο την εργοστασιακή του 1.7. Μετρημένο με χιλιόμετρα κ με εφαρμογή. Βγάζει σε μένα 209 χιλιόμετρα ακριβώς στο ντεπόζιτο 3.7 λιτρων με οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες επαρχία. Ανηφόρες κατηφόρες και γκάζια σε υψηλές στροφές. Οποτε ανεβαίνω στη μεγαλύτερη μηχανή κ βλέπω τα 5λιτρα ξενερώνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα