Προς το περιεχόμενο

Οικονομικό παπί

Lolarikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω ένα παπάκι να μετακινούμαι, το αυτικίνητο το έδωσα πάει, δεν έβγαινε. Έχετε να προτείνετε κανένα χαμηλής κατανάλωσης και καλό όμως πάπάκι; Το Innova ήθελα που έχει και ένας φίλος μου 1,6L/100km αλλά πάει στα 2.300 ευρώ, δεν έχω τόσα. Το Daytona Sprinter πώς το βλέπετε; Στα 1300 ευρώ με κατανάλωση 2,1L/100km. Εχω ακούσει ότι είναι καλό. Πείτε την γνώμη σας, και όχι μόνο πάνω σε αυτά τα δύο, γενικότερα περί παπακίων. Θα προτιμούσα καινούριο, όχι μεταχειρισμένο, αν και εκεί από ό,τι έχω παρατηρήσει δεν τις ρίχνουν πολύ τις τιμές.

Τονίζω το παπί γιατί από ό,τι ξέρω είναι και οικονομικά και αξιόπιστα. Αν έχετε κανένα οικονομικό scooter κατά νου ρίχτε το, αν και προς παπάκι πάει η δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι δεν ξερω αρκετα απο παπιά,η honda εχει επισης το φθηνοτερο απ'το innova,honda wave 110i το οποιο κανει περίπου 1800€ και θα μπορουσες να δεις ισως http://www.mobile.honda-motorcycles.gr/index.php/model/view/lineup_street/wave110i

έψαχνε και ενα φιλος μου και του βρήκα το kymco visa r 115 με δυο χρόνια εγγύηση απλό και οικονομικό και αξιόπιστο στα μαγαζιά το δίνουν 1350+50 η μεταβίβαση =1400 .βρηκαμε ενα μαγαζί που το δίνει 1150 κομπλέ με μεταβιβαση αν σε ενδιαφερει του εχει μείνει ενα μαύρο ακομα τσέκαρε το και αν σου αρέσει .. και σου λεω που ειναι...

• Like 1

+1 για το sprinter. ειχα το daytona nova 110A για 2 χρονια στα 1000 ευρω το ειχα παρει και το εδωσα με 29.000 χμλ χωρις να βγαλει προβλημα.

απλα τα σερβις του παντα στην ωρα του.ποτε μην αφισεις τα λαδακια του στο μοτερ πανω απο 2 με 2.500 χλμ χωρεις να τα αλλαξεις.

• Like 1

Injection η καρμπυρατερ ειχες; εκαιγε;η απολυτη οικονομια τελικα στα δικυκλα ποια ειναι; μονογκαζα η παπια; επισης οσο πιο λιγα κυβικα τοσο μικροτερη η καταναλωση υποθετω. Μηπως να επαιρνα ενα πενηνταρι; το injection αξιζει; το σκεφτομαι να χτυπησω daytona sprinter 125 injection σε λευκο. Πες την γνωμη σου. Ειναι και το innova και το crypton x135.αλλα ακριβα ρε φιλε. Εκτος αν τα παρεις μεταχειρισμενα. Γενικα ενα μηχανακι να μην μου πειραζει τξν τσεπη θελω.

Για παράδειγμα αυτό εδώ:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7790252/

Πενηντάρι με 0 τέλη. Εντάξει θα μου πείτε 22 ευρώ τον χρόνο για 125 δεν είναι τίποτα, αλλά οκ. Στυλάτο, μικρή κατανάλωση και το δίνει πολύ καλά ο μάγκας.Μέχρι 60 δεν με πειράζει και εγώ με τόσο πάω.

Τα injection εχουν χαμηλότερη κατανάλωση από οτι με καρμπυρατερ.Έχε υποψη επισης πως τα σκουτερ καίνε γενικά παραπάνω.Εγω προσωπικά θα προτιμούσα το daytona sprinter 125 injection,που είναι και καινούριο...

(το Honda wave 110i ειναι πανω απτο budget σου ε; )

Καλό και αυτό, δεν το είχα δει. Με injection και αυτό 1,6L βγάζει όπως το Innova.

Αλλά πιο φθηνό. Όσον αφορά το budget είναι λίγο πάνω από το όριο, δεν είναι και ανέφικτο. Ευχαριστώ για την πρότασή σου.

Honda wave αν θες οικονομια και μεταπωληση

Daytona Sprinter καρμπυρατερ καιει λίγο παραπάνω αλλά είναι αθάνατο και το παίρνεις με ~1300ευρω

To crypton x ίσως είναι το καλύτερο παπί που κυκλοφορεί αλλά τα ~2500 που θέλει είναι αρκετά σεβαστό ποσό...

Καλα και τα αυτοματα αλλά έχω πολύ παραπάνω έξοδα συντήρησης και συνήθως καίνε και παραπάνω...

εχω στη δουλεια ενα Honda Pcx.

μεταχ με 20.000κμ το πηρα στα 1800.

εφτασε 50.000κμ, Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Α !!!!

(εννοειται με ευλαβεια τα σερβις κλπ γιατι βγαζει λεφτα)

Σημερα πηγα με εναν φιλο στην Yamaha εδω στην πατρα. Αυτος την βρηκε με το xmax 250 και εγω με το CryptonX. Πολυ ωραια μηχανακια. Αν ειχαμε τα λεφτα θα τα παιρναμε εκεινη την ωρα. Πολυ επιβλητικο παπι το cryptonX και πανω στο κοντερ λεει 180 αν και πρεπει να πιανει καπου 140. Injection λευκο ηταν τελειο. Αλλα πολλα τα λεφτα Αρη.

Καταληγω προς sprinter. Το θεμα τωρα ειναι καρμπυρατερ η injection. Δεν ξερω βεβαια αν εχει injection ο Αργυροπουλος στην Πατρα γιατι σημερα που πηγα ειχα μονο καρμπυρατερ στην βιτρινα. Στο εν λογω μοντελο πιο πολυ καρμπυρατερ παιζει απο οτι βλεπω. Τι γινεται με τον ψεκασμο; βλαβες λογω πολλων αισθητηρων ; αμφιλεγομενη τεχνολογια; ειναι πρακτικα οικονομικοτερο η ψιλοπραγματα;

Καταληγω προς sprinter. Το θεμα τωρα ειναι καρμπυρατερ η injection. Δεν ξερω βεβαια αν εχει injection ο Αργυροπουλος στην Πατρα γιατι σημερα που πηγα ειχα μονο καρμπυρατερ στην βιτρινα. Στο εν λογω μοντελο πιο πολυ καρμπυρατερ παιζει απο οτι βλεπω. Τι γινεται με τον ψεκασμο; βλαβες λογω πολλων αισθητηρων ; αμφιλεγομενη τεχνολογια; ειναι πρακτικα οικονομικοτερο η ψιλοπραγματα;

Τα θετικά του injection είναι ότι είναι πιο οικονομικό στην κατανάλωση,καλύτερη λειτουργία και πιο ευκολη (δεν χρειαζεται ρυθμιση πχ)και τον χειμώνα πιο ευκολη έναρξη.Αλλά σε περιπτωση ζημιάς ειναι πιο ακριβό απτο καρμπυρατερ.Δες και εδω μερικά υπέρ και κατά http://www.mybike.gr/forums/topic/56346-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81-vs-%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BD/
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειχα sprinter 50αρι που το ειχα ανεβασει στα 85cc και μεγαλυτερο καρμπ και παλι το μηχανακι παρολλο που το πηγαινα οσο ψηλα σηκωνε εκαιγε μεσο ορο  2.9lt/100km.  

το καλο ειναι οτι  παιρνει σχεδον ολα τα ανταλλακτικα απο honda supra οποτε οτι και να παθει μπορεις ευκολα να αλλαξεις κατι οικονομικα και  με την  εγγυηση της honda(ΑΝ ΠΑΘΕΙ κατι! )  

εμενα παντως στα 10.000χλμ που το πουλησα δεν μου εβγαλε τιποτα. Τιμιο και ομορφο μηχανακι

Επεξ/σία από futureshock

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τα πουλάτε.Σοβαρά όποιον βλέπω με daytona ή καλά παπιά όπως Innova, μετά από κάποια χιλόμετρα τα πουλάνε και λένε δεν έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα, ήταν το εργαλείο μου κ.τ.λ. Περίεργο.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τα πουλάτε.Σοβαρά όποιον βλέπω με daytona ή καλά παπιά όπως Innova, μετά από κάποια χιλόμετρα τα πουλάνε και λένε δεν έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα, ήταν το εργαλείο μου κ.τ.λ. Περίεργο.

τα ινοβα εχουν διαφορα προβληματα. οποιος λεει οτι εχει/ειχε ινοβα και ηταν απροβληματιστο ή ψευτης ή τυχερος ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...