Προς το περιεχόμενο

Bluetooth dac για Home cinema ενισχυτη

vasilios_n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω το δοκιμασα για να βλεπω ταινιες απο λαπτοπ στην τηλεοραση με ηχο απο τον ενισχυτη αλλα υπηρχε χρονικη καθυστερηση και δεν συντονιζοταν ο ηχος με την εικονα. Δοκιμαζοντας απλη συνδεση με καλωδιο στο line in του ενισχυτη επαιξε τελεια.

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μοναχα για αναπαραγωγη μουσικης το χρειαζομαι.

Σκεφτομαι αυτο http://www.whathifi.com/arcam/miniblink/review

Απλα δεν εχει εξοδο οπτικης αλα απο οτι διαβαζω στο amazon εχει πολυ καλη βαθμολογια στη ποιοτητα ηχου.

Πρεπει να πατας το κουμπακι ομως καθε φορα για να συνδεθεί...

Σε τι ειδους ενισχυτή το δουλεύεις και ποια ειναι η ακουστική αποδοση/διαφορα σε σχεση με πριν ?

Σε σχέση με πριν τι; Τι εννοείς ;

Είναι συνδεδεμένο με line in σε έναν Denon 2105. Η σύνδεση με line in είναι πιο καλή στα αυτιά μου από την σύνδεση με οπτική.

Όπερ σημαίνει ότι το dac του crystal audio είναι πολύ καλύτερο από το dac του Denon.

Μακάρι να είχε και σύνδεση usb. Θα γλένταγε τα dac για PC των hi-endάδων σε τέτοια αστεία τιμή που πουλιέται :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το δοκιμασα για να βλεπω ταινιες απο λαπτοπ στην τηλεοραση με ηχο απο τον ενισχυτη αλλα υπηρχε χρονικη καθυστερηση και δεν συντονιζοταν ο ηχος με την εικονα. Δοκιμαζοντας απλη συνδεση με καλωδιο στο line in του ενισχυτη επαιξε τελεια.

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Συνηθως υπάρχει μια μικρη καθυστέρηση ακομα και με το WD LIVE HUB με την οπτικη οποτε για εκσυγχρονισμο χρειαζεται καποιο αλο συστημα που μπαίνει ιν λαιν.

Επεξ/σία από vasilios_n

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...