stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 γ αυτο το ειπα μην περιμενει αδικα οτι θα ερθει η αστυνομια σε 10-20 λεπτα. υπαρχει μεγαλος φορτος εργασιας και λιγα περιπολικα και αστυνομικοι, οποτε υπομονη και οποτε ερθουν... 1
iordanis77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 χαχαχα όντως! (και διαβάζουν, λέει, insomnia, και με εντοπίζουν!). Να σου την αλήθεια αγχώθηκα λιγάκι, (πείτε με φοβητσιάρα,αν θέλετε, είμαι! ), αλλά τεσπα δε γίνεται και να συνεχιστεί. Ωστοσο το ζητημα αντιμετωπιζεται αποτελεσματικα μονο αν προχωρησεις σε μηνυση, και τοτε θα πρεπει να δωσεις τα στοιχεια σου.
jennyV Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 επανέρχομαι στο θέμα μόνο για γκρινιάξω αφού λύση δεν πρόκειται να δοθεί. Δεν είχαμε προβλήματα με φασαρία από την τελευταία φορά, αλλά κάτι χειρότερο.... Έφεραν φίλους που ψάχνουν να νοικιάσουν στη γειτονιά και συγκεκριμένα στην οικοδομή μας (έχει 2 ακατοίκητα ημιυπόγεια)! Τους άκουσα σήμερα να ρωτάνε. Η απάντηση που πήραν από όσο άκουσα είναι ότι δεν το δίνει ο ιδιοκτήτης, αλλά αυτός που απάντησε ήταν κάποιος ένοικος από άλλο διαμέρισμα που ήθελε να τους ξεφορτωθεί. Δεν ξέρω τη γνώμη του ιδιοκτήτη, αλλά αν το μάθει, δε νομίζω να τον πειράξει να βγάλει χρήματα από ένα σχεδόν ερειπωμένο σπίτι που δε θα του χρησιμεύσει σε τπτ αλλο..Κι επειδή να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι είναι απίθανο (τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια, εκτός κι αν κερδίσουμε το λαχείο), απλά απογοητεύτηκα. 2 οικογένειες Ρομά θα είναι πιο δύσκολο να τις διαχειριστείς (οι συγκεκριμένοι όταν είναι πολλοί μαζί γίνονται πρόβλημα), οπότε δεν μπορώ καν να φανταστώ τι με περιμένει.
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ετοιμάσουν για 5πλη φασαρία με τραγούδια τερμα και την "ωραία διάλεκτο" τους 3-4 το μεσημέρι και μωρά να ουρλιάζουν. Επισης ετοιμάσου γ τσακωμούς αν τους πεις κάτι γιατί τους αρέσει όταν είναι πολλα άτομα μαζι να κάνουν και φασαρίες.γενικως την εκατσες! Επειγόντως μετακόμιση! Στα λέω γιατί είχα φίλο από αγ. Βάρβαρα π είναι τιγκα στους τσιγγάνους και τετοια σκηνικά (και χειρότερα) ήταν καθημερινα. Αμάξια με ηχοσύστημα στο τέρμα,τσακωμους με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και ουρλιαχτό και ξύλο μερικές φορές. Κλεψιες αβερτα στα γειτονικά σπίτια κτλπ
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ετοιμάσουν για 5πλη φασαρία με τραγούδια τερμα και την "ωραία διάλεκτο" τους 3-4 το μεσημέρι και μωρά να ουρλιάζουν. Επισης ετοιμάσου γ τσακωμούς αν τους πεις κάτι γιατί τους αρέσει όταν είναι πολλα άτομα μαζι να κάνουν και φασαρίες.γενικως την εκατσες! Επειγόντως μετακόμιση! Στα λέω γιατί είχα φίλο από αγ. Βάρβαρα π είναι τιγκα στους τσιγγάνους και τετοια σκηνικά (και χειρότερα) ήταν καθημερινα. Αμάξια με ηχοσύστημα στο τέρμα,τσακωμους με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και ουρλιαχτό και ξύλο μερικές φορές. Κλεψιες αβερτα στα γειτονικά σπίτια κτλπ Αυτο θα πει εμψυχωση. 2
jennyV Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 δεν μπορώ να μετακομίσω δυστυχώς. το σπίτι είναι ιδιόκτητο (κληρονομιά ), του '50, χωρίς ασανσέρ και με ανακαίνισμένα μόνο τα απαραίτητα. είναι ο μόνος τρόπος για να μη μένουμε με γονείς, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πληρώνω για καλύτερο. Σταθερή δουλειά δεν έχω (βλέπω τα δυο πτυχία μου στον τοίχο και κλαίω...) και με βολεύουν τα λίγα του έξοδα και κυρίως το ότι δεν έχω να πληρώνω ενοίκιο. Άσε, με περιμένει μιζέρια, νεύρα και απογοήτευση. Αυτο θα πει εμψυχωση. χαχαχα ε, τι να κάνει, ψέματα να πει; αφού σε λίγο θα τα ζήσω από πρώτο χέρι... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν μπορώ να μετακομίσω δυστυχώς. το σπίτι είναι ιδιόκτητο (κληρονομιά ), του '50, χωρίς ασανσέρ και με ανακαίνισμένα μόνο τα απαραίτητα. είναι ο μόνος τρόπος για να μη μένουμε με γονείς, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πληρώνω για καλύτερο. Σταθερή δουλειά δεν έχω (βλέπω τα δυο πτυχία μου στον τοίχο και κλαίω...) και με βολεύουν τα λίγα του έξοδα και κυρίως το ότι δεν έχω να πληρώνω ενοίκιο. Άσε, με περιμένει μιζέρια, νεύρα και απογοήτευση. χαχαχα ε, τι να κάνει, ψέματα να πει; αφού σε λίγο θα τα ζήσω από πρώτο χέρι... Βάλε τζάμια με μόνωση μπας και γλυτώσεις κάτι αφού δεν μπορείς να φύγεις. Κάτι τέτοιοι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα ερείπιά τους στον καθένα, είναι για πολύ ξύλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Βάλε τζάμια με μόνωση μπας και γλυτώσεις κάτι αφού δεν μπορείς να φύγεις. Κάτι τέτοιοι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα ερείπιά τους στον καθένα, είναι για πολύ ξύλο! Για ξύλο δεν είναι αυτοί που τα νοικιάζουν. Θέλουν να βγάλουν κέρδος από τα οικόπεδα τους. Μια χαρα λογικό είναι. Για πολύ ξύλο είναι οι τουτοι και οι ταδε που διαταράσσουν το οικοσύστημα.
jennyV Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ε, προφανώς δε φταίει κι ο ιδιοκτήτης, που έχει ένα σπίτι το οποίο, ακόμα και φροντισμένο να ήταν δε θα του απέδιδε κάτι, και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να βγάλει και κέρδος. Αλλά από την άλλη τι φταίμε κι εμείς να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση.Πάντως μίλησα με το διαχειριστή και μου είπε ότι όντως λείπει ο ιδιοκτήτης (όχι Γερμανία, αλλά πάλι δύσκολο να έρθει)και γενικότερα είναι δύσκολο να τον βρούνε. Εννοείται κανείς δε θέλει στην οικοδομή τέτοιου είδους ενοίκους οπότε δε νομίζω να βάλει κάποιος τα χερια του και να βγάλει τα μάτια του και να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη... Ας ελπίσουμε να το γλίτωσουμε τουλάχιστον για τώρα.
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δυστυχως δεν μπορεις να τα βαλεις με τους γυφτους Αν ειναι τοσο μεγαλη η φασαρια ουτε η μονωση θα βοηθησει πολυ Εγω ειχα προβλημα με σκυλια που γαυγιζαν ολη νυχτα και αλλαξα παραθυρα αλλα και παλι οσο να ναι ακουγονταν 1
aggelosdim Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 καλέστε τό 100 κ απορώ πώς μέχρι τώρα δέν τό εχετε κάνει ... θά γίνουν απλά κάποιες συστάσεις αλλά θά σφίξουν λίγο οι @.ώλοι τους ... απορώ ποιός μπαγλαμάς τούς νοίκιασε τό σπίτι ...καλά αυτός περιμένει νά πάρει τά νοίκια του από αυτούς ???? κ νά πληρώνουν ρεύμα - νερό .... χαχαχαχαχαχα καλύτερα πηγαίνετε στόν εισαγγελέα υπηρεσίας μαζί μέ τούς αλλους πού ενοχλούνται κ θά δείς σίγουρα πιό δυναμικά αποτελέσματα ( ειχε παρόμοιο θέμα γνωστός μου κ μόνο ετσι βρήκε λύση ) καλύτερα θα ήταν να μην έκαναν τίποτα αφού το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να κάνουν τους ρομά να τους μισησουν ....εγώ αν είχα τέτοια θέματα απλά θα φορούσα ακουστικά ...άμα έρθουν πεντεξι ρομά και σου πουλήσουν μαγκια θα φωνάξεις την αστυνομία; και άντε λέμε η αστυνομία τους κάνει παρατήρηση...μετά τι; κάθε φορά η αστυνομία θα είναι εκεί για να σε προστατεύει; και δε νομιζω αν γινόταν καποιο περιστατικό να σε βοηθούσε κάποιος γείτονας επειδή αυτοί φοβούνται μη τις φάνε και αυτοί...άρα ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτό ειρηνικά είναι να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο των ρομά (όλοι οι ρομά λογοδοτούν κάπου,συνήθως σε έναν ηλικιωμένο ρομά που θεωρείτε ο πιο σοφός) και πείτε του το και το ,θέλουμε να κάνετε τα γλέντια σας αλλά και εμείς θέλουμε να μην έχουμε πονοκέφαλο όλο και κάποια χρυσή τομή θα βρούμε... τι λέει η παροιμία; "άμα δε μπορείς να τους νικησεις,συμμάχησε μαζί τους" άρα αφού εσείς και να φωνάξετε την αστυνομία δε πρόκειται να κάνει κάτι,καλύτερα κοιτάξτε να τα βρείτε μέσα από το διάλογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις