Liam Lawrence Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν φωναζεις ειδικες δυναμεις καλυτερα; Πιο πιθανο ειναι να φοβηθουν εστω και λιγο...Απο εμπειρια σου λεω να μην μπλεξεις αν πειραξεις εναν σε σταμπαρει ολη η αγελη!!!(Που καταντησαμε;;;!!!) 2
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 (Που καταντησαμε;;;!!!) αυτό ξαναγράψτο..
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 λοιπόν update για το συγκεκριμένο θέμα... Μετά από καιρό που ηρέμησαν, σήμερα έχουν ξανά καλεσμένους και μουσική στο τέρμα. Οπότε πήρα αστυνομία (όντως απλούστατη διαδικασια, πήρα στο 100 κι είπα τι πρόβλημα έχω)και μου είπαν θα περάσει περιπολικό.Μάλιστα ζήτησα να μη φανεί το όνομα μου και μου είπαν ότι μπορούν να γράψουν "αρνήθηκε να δώσει όνομα". Διευκρίνησα κιόλας ότι έιναι μια οικογένεια μόνη της σε γειτονιά, μόνο γυναίκες και παιδιά. Έχει κανένα μισάωρο, και δεν έχει φανεί, οπότε προς το παρόν περιμένω. Μίλησα και με άτομα με ανάλογη εμπειρία κι όντως ο συμφορουμίτης είχε δίκιο. Μια οικογένεια μόνη της μακριά από καταυλισμό είναι εντελώς θρασύδειλη. Φτάνει να περάσει όντως το περιπολικό. Όσο για το να μαζευτουμε να τους διώξουμε α) πάλι τέτοιοι θα το νοικιάσουν β) με μερικούς γείτονες που το συζήτησα απλά δεν ήθελαν να ανακατευτούν/ κάνουν τον κόπο. Οπότε ελπίζω σύντομα να κερδίσω το λότο μπας και φυγω επιτέλους από δω!
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το περιπολικο θα αργησει να ερθει γιατι επειγουν αλλα περιστατικα υπαρχει μια αξιολογηση πρωτα πανε οι φονοι-ληστειες-τροχαια-κτλπ σοβαρα και μετα πανε κατι κλησεις οπως ειναι το δικος σου θεμα.υπολογισε 1-2 ωρες και αναλογως τον φορτο εργασιας. τωρα αν ερθουν μην περιμενεις και πολλα να κανουν....
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το περιπολικο θα αργησει να ερθει γιατι επειγουν αλλα περιστατικα υπαρχει μια αξιολογηση πρωτα πανε οι φονοι-ληστειες-τροχαια-κτλπ σοβαρα και μετα πανε κατι κλησεις οπως ειναι το δικος σου θεμα.υπολογισε 1-2 ωρες και αναλογως τον φορτο εργασιας. τωρα αν ερθουν μην περιμενεις και πολλα να κανουν.... Αν είναι να έρχονται σε 2 ώρες για διατάραξη κοινής ησυχίας, ας το διαλύσουμε μετά. 1
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εννοείται δε βγαίνω στο μπαλκόνι (ούτε καν να δω αν ήρθε περιπολικό), Ελπίζω να μη με κατάλαβαν/στάμπαραν αν και δεν βλέπω τον τρόπο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που φωνάζω.Όπως και να έχει προς το παρόν σταμάτησαν (παρότι ειλικρινά δεν ξέρω αν ήρθε αστυνομία, δεν βγήκα να δω κι ούτε άκουσα και κανένα αυτοκίνητο).
Highlander Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) . Διεύθυνση δεν έδωσες. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από Highlander 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ας έγραφες απλά οτι δεν μπορούν να σε δούν.Κάντε edit τα post,ποτέ δεν ξέρεις.... 2
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Διεύθυνση δεν έδωσες. χαχαχα όντως! (και διαβάζουν, λέει, insomnia, και με εντοπίζουν!). Να σου την αλήθεια αγχώθηκα λιγάκι, (πείτε με φοβητσιάρα,αν θέλετε, είμαι! ), αλλά τεσπα δε γίνεται και να συνεχιστεί. Ας έγραφες απλά οτι δεν μπορούν να σε δούν.Κάντε edit τα post,ποτέ δεν ξέρεις.... έχεις δίκιο! μπορώ να κάνω κάτι τώρα;
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 με την αστυνομια δεν προκειται να βρεις ακρη. βρες τον ιδιοκτητη του χωρου στον οποιον μενουν και εξηγησε του το προβλημα. δεν ξερω αν μπορεις να τον εκφοβισεις με καποια μηνυση στην περιπτωση που σε αγνοησει. επισης του οτι δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας δεν σημαινει οτι μπορουν να βαζουν την μουσικη στο τερμα, υπαρχει καποιο οριο μεσω νομου, στα ντεσιμπελ θορυβου αν δεν κανω λαθος, για να μετριαζεται η ηχορυπανση. παντως ειναι δραματικη η κατασταση με τον θορυβο απο γειτονους, και πειτε με ρατσιστοι αλλα τοσα χρονια το προβλημα στην δικια μου περιοχη το δημιουργουν αλλοδαποι.
taazz Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν είναι να έρχονται σε 2 ώρες για διατάραξη κοινής ησυχίας, ας το διαλύσουμε μετά. Αν είσαι τυχερός ή έχεις μέσο μόνο. Μην το διαλύσουμε κιόλας λοιπόν update για το συγκεκριμένο θέμα... Μετά από καιρό που ηρέμησαν, σήμερα έχουν ξανά καλεσμένους και μουσική στο τέρμα. Οπότε πήρα αστυνομία (όντως απλούστατη διαδικασια, πήρα στο 100 κι είπα τι πρόβλημα έχω)και μου είπαν θα περάσει περιπολικό.Μάλιστα ζήτησα να μη φανεί το όνομα μου και μου είπαν ότι μπορούν να γράψουν "αρνήθηκε να δώσει όνομα". Διευκρίνησα κιόλας ότι έιναι μια οικογένεια μόνη της σε γειτονιά, μόνο γυναίκες και παιδιά. Έχει κανένα μισάωρο, και δεν έχει φανεί, οπότε προς το παρόν περιμένω. Μίλησα και με άτομα με ανάλογη εμπειρία κι όντως ο συμφορουμίτης είχε δίκιο. Μια οικογένεια μόνη της μακριά από καταυλισμό είναι εντελώς θρασύδειλη. Φτάνει να περάσει όντως το περιπολικό. Όσο για το να μαζευτουμε να τους διώξουμε α) πάλι τέτοιοι θα το νοικιάσουν β) με μερικούς γείτονες που το συζήτησα απλά δεν ήθελαν να ανακατευτούν/ κάνουν τον κόπο. Οπότε ελπίζω σύντομα να κερδίσω το λότο μπας και φυγω επιτέλους από δω! Να υποθέσω όλο αυτό έγινε στης 6 το απόγευμα;
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν είσαι τυχερός ή έχεις μέσο μόνο. Μην το διαλύσουμε κιόλας Να υποθέσω όλο αυτό έγινε στης 6 το απόγευμα; όχι άρχισε λίγο πριν μεσημέρι μέχρι τις 7.και στις ώρες κοινής ησυχίας, απλά πιο αποσπασματικά δηλ 1 τραγούδι κάθε λίγο. Πάντως περιπολικό δεν παίζει να ήρθε.Απλά θα σταμάτησαν μόνοι τους...Αστυνομία πήρα κάπου στις 6.
taazz Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 όχι άρχισε λίγο πριν μεσημέρι μέχρι τις 7.και στις ώρες κοινής ησυχίας, απλά πιο αποσπασματικά δηλ 1 τραγούδι κάθε λίγο. Πάντως περιπολικό δεν παίζει να ήρθε.Απλά θα σταμάτησαν μόνοι τους...Αστυνομία πήρα κάπου στις 6. Βασικά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου για να έρθει η αστυνομία πρέπει να γίνει μικρο μανούρα να πάρεις το 100 αντί για το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σου να καταχωρηθεί στα κεντρικά η καταγγελία και να γίνει σε ώρες κοινής ησυχίας (μου έστελναν συχνά παλιότερα )
giwrgos555 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν είναι να έρχονται σε 2 ώρες για διατάραξη κοινής ησυχίας, ας το διαλύσουμε μετά. Δυστυχώς φίλε σε όλη την Αττική υπάρχουν καθημερινά περιπολία μόλις 50 αστυνομικοί σταθμοι(περιπολικά) σε πόλη των περίπου 4 εκατομμυρίων πολιτών οι δε κλήσεις που επιλαμβάνεται το περιπολικό καθημερινά ξεπερνάνε τις 3000-3500 καθημερινά.Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι το καθε περιπολικό έχει ευθύνη για περιστατικά σε 3-4 δήμους στην Αττική και αν είναι τίποτα Ζεφύρι,Μενίδι,Άνω Λιόσια καταλαβαίνεις τι φόρτο εργασίας έχει το πλήρωμα καθημερινα με ληστείες και εμπορίες ναρκωτικών και πυροβολισμούς μέσα στα λεωφορεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις