anwnymh29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αληθινο περιστατικο..παει ενας στην αστυνομια να καταγγειλει καποιους ρομα επειδη του εκλεβαν τα ζωντανα..προβατα,κοτες. Παει η αστυνομια στον καταυλισμο που μενουν για συστασεις,βγαινουν καραμπινες και οτι αλλο σιδερικο θελεις. Εφυγαν και ειπαν στον ανθρωπο χεσε τα προβατα και τις κοτες την υγεια μας να'χουμε Θα παρεθετα και μια δικη μου εμπειρια αλλα βαριεμαι..απλα ενιωσα οτι αποχαιρετω τα εγκοσμια. Μονο ασε τις μαγκιες με αυτους.. 1
xstreamgamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ο καθένας θέλει την αντιμετώπιση του την ανάλογη.Εδώ στην Λάρισα όλο το λαθρεμπόριο από ότι μπορείτε να φανταστείτε το έκανε μια οικογένεια γύφτων οι Βιλανάκηδες που εκτός των άλλων ήταν φυσικά στο απυρόβλητο αφού με τον όρο οικογένεια αναφέρομαι σε 250 τουλάχιστον άτομα σε καταυλισμό!Έλα όμως που καταυλισμός τος ήταν σε περιοχή που αγοράστηκε κάποια στιγμή από τον Βαρδινογιάννη!Οι Λαρισαίοι τα ξέρουν αυτά!Πήγαν να πουλήσουν μαγκιές στον Βαρδινογιάννη μέχρι που έστειλε αυτός τους ανθρώπους του για να καθαρίσουν και έτσι απλά μία 20ετία απόλυτου ελέγχου της πόλης και με καθεστώς φόβου κρημνίστηκε σε μία νύχτα.Φήμες λένε ότι κατέφτασαν με πάνω από 20 ελικόπτερα κανονική απόβαση δηλαδή και λέγετε ότι έδωσε άδεια και η αστυνομία για αυτό καθώς δεν μπορούσε να τους κάνει τίποτα!Αυτά όμως είναι για τους ισχυρούς!Για μας αν μπλέξουμε ε γύφτους την έχουμε κάτσει την βάρκα! 1
Pokemon640 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 @jennyV βάλε:εξωτερική και εσωτερική μόνωση (θερμομόνωση, ηχομόνωση)Κουφώματα αλουμινίου με 4πλό βαλλιστικό τζάμι και απορροφητική μεμβράνη (πέραν της αλεξίσφαιρης).Υπόψη ότι το 3πλό ζορίστηκε ο θείος μου να το βάλει σε φίλο, πόσο μάλλον το 4πλό μετά από μέσα βάζεις και ρικοφόν, πάνελ με πετροβάμβακα η άλλα υλικά μετά από μηχανικό ήχου που θα σου κάνει την ακουστική μελέτη.100Db να έχει έξω, μέσα δεν θα ακούς τίποτα. Υπόψη ότι χώρος με μηδενικά Db μπορεί να σου προκαλέσει λίγο πανικό γιατί θα ακούς το σφυγμό της καρδιάς σου ! Αν έχεις και καλή γείωση στο ηλεκτρικό εύκολα μετά μπορείς να αποκτήσεις και πιστοποίηση ISO για studio ηχογράφησης 1
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τμημα ασφαλειας γιατι?Η διαταραξη ειναι θεμα ενστολων αστυνομικων οχι ασφαλιτων.Δηλαδη αν παρει στο τμημα ασφαλειας θα της δωσουν το τηλ του Αστ.Τμηματος και θα της πουν παρε εκει τηλεφωνο. ...επειδή αφ' ενός η εμπειρία μου μου λέει ότι όποτε παίρνεις "το 100" ή το αστυνομικό τμήμα της περιοχής "για θόρυβο", τρως γράψιμο. Ενώ οι μόνες περιπτώσεις που έχω δει να σκάνε τελικά κάποιοι όταν υπάρχει και πλάκωμα, είναι οι ασφαλίτες (πχ σε μπαράκια). Και μιας και η ts είπε πως μεθοκοπάνε/πλακώνονται, πέραν του ότι έχουν τα ηχεία στο τέρμα, λέω καλύτερα να καλέσει αυτούς (και καλά θα κάνει να τα παρουσιάσει έως και τραγικότερα από ό,τι είναι τα πράγματα, από το να τα κουκουλώσει ας πούμε). Δεν ξέρω τί αρμοδιότητες έχει το κάθε γραφείο θεωρητικά, αλλά ξέρω ότι "οι νορμάλ μπάτσοι" είναι συνήθως φλώροι/μορφωμένα παιδιά/οικογενειάρχες και δεν συμμαζεύεται, ενώ οι ασφαλίτες είναι μόλις ένα κλικ μετά τη γραμμή που διαχωρίζει "κακοποιούς" από "όργανα τη τάξης" και είναι είναι οι μόνοι που το έχουν να τα βάλουν με το τσιγγαναριό. (Στο στυλ που ξέρω ότι οι Ζητάδες κουβαλάνε τρελλά σύνδρομα και ότι οι διευθυντές τμημάτων είναι στην κοζμάρα τους και ανάθεμα κι αν ξέρουν τί γίνεται στο τμήμα τους και γενικά στην περιοχή τους και συνήθως είναι πράοι άνθρωποι.) Δεν ξέρω τί θα γίνει αν καλέσει ασφαλίτες - αν θα το προωθήσουν ή θα της πουν να πάρει στον ΑΞΥΠ του τμήματος ή αν θα σκάσουν οι ίδιοι, αλλά αυτό της προτείνω να κάνει.
Ψιτ Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τώρα που ξαποστέλνουμε τους Σύριους, στοχοποιούμε τους ρομά. Διότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι με ευαισθησίες. Μόνο αγάπη στους «ανώνυμους» πολίτες του κάθε «αγ. Παντελεημονα».
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ....όταν δεν κάνουν μαλακίες, είναι τα καλύτερα παιδιά. Το κακό είναι ότι κάνουν συνέχεια μαλακίες όμως.
anwnymh29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Να μας πουν μερικοι "ευαισθητουληδες" αν αυτο που παιρνουν ειναι καλο,σε περιπτωση που ειναι νηφαλιοι να μας πουν ποσα παιρνουν για να λενε αυτα που λενε 1
mylo Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τώρα που ξαποστέλνουμε τους Σύριους, στοχοποιούμε τους ρομά. Διότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι με ευαισθησίες. Μόνο αγάπη στους «ανώνυμους» πολίτες του κάθε «αγ. Παντελεημονα». ε?
tzizzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τί αρμοδιότητες έχει το κάθε γραφείο θεωρητικά, αλλά ξέρω ότι "οι νορμάλ μπάτσοι" είναι συνήθως φλώροι/μορφωμένα παιδιά/οικογενειάρχες και δεν συμμαζεύεται, ενώ οι ασφαλίτες είναι μόλις ένα κλικ μετά τη γραμμή που διαχωρίζει "κακοποιούς" από "όργανα τη τάξης" και είναι είναι οι μόνοι που το έχουν να τα βάλουν με το τσιγγαναριό. τι ανοησιες ειναι αυτες που διαβαζω. μιλαμε για πολλα κιλα επιστημονικοτητας
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τι ανοησιες ειναι αυτες που διαβαζω. μιλαμε για πολλα κιλα επιστημονικοτητας ....α ξέχασα να τονίσω ότι οι ασφαλίτες είναι αυτοί που πουλάνε πρέζα και προστασία. Με τα κιλά. 1
giwrgos555 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Η παραβίαση ωραρίου κοινής ησυχίας είναι πταίσμα που τιμωρείται με βάση την αστυνομική διάταξη 6/1996 και 6/2006 με κράτηση απο 10 ημέρες έως 1 μήνα και χρηματικό πρόστιμο έως 590 ευρώ.Παίρνεις το 100 τηλέφωνο δίνεις τα στοιχεία σου αλλά επιλαμβάνεται αστυνομικός σταθμός απο το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι σταθμός άμεσης δράσης όπως συμβαίνει στα βαρύτερα περιστατικά (ληστείες,πυροβολισμοί κτλ). Τώρα οσον αφορά τις αρμοδιότητες τμημάτων ασφαλείας και αστυνομικών τμημάτων Τμήματα ΑσφαλείαςΟι Υποδ/σεις ασφαλείας και τμήματα ασφαλείας, χειρίζονται μεταξύ των άλλων αρμοδιότητες που ορίζονται στο άρθρο 26 του Π.Δ.141/1991 και άρθρο 23 ΣΤ του Π.Δ. 1/2001.- Εγκλήματα περί το νόμισμα : των άρθρων 207-215 του ΠΚ.- Εγκλήματα σχετικά με τα υπομνήματα: των άρθρων 216-222 του ΠΚ.- Εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία : των άρθρων 235-259 του ΠΚ.- Κοινώς επικίνδυνα εγκλήματα : των άρθρων 264-272 του ΠΚ.- Εγκλημάτων κατά της Ζωής: των άρθρων 299, 300, 303, 304, 305, 306 και 307 του ΠΚ.- Σωματικών Βλαβών Ανηλίκων : του άρθρου 312 του ΠΚ.- Εγκλήματα κατά της προσωπικής ελευθερίας: των άρθρων 322, 323, 324, 326 και 335 του ΠΚ.- Εγκλήματα κατά των ηθών : των άρθρων 336-353 του ΠΚ.- Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας : των άρθρων 372-380 του ΠΚ.- Εγκλήματα κατά των περιουσιακών δικαίων : των άρθρων 385-405 του ΠΚ. Παραβάσεις Ειδικών Ποινικών Νόμωνα.Παραβάσεις νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων (συμπεριλαμβανομένων και των παράνομων ανασκαφών).β.Παραβάσεις νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.γ.Παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.δ.Παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών, εκρηκτικών μηχανισμών και πυροτεχνημάτων.ε.Παραβάσεις νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.στ.Παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.ζ.Παραβάσεις νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.η.Παραβάσεις οικονομικών εγκλημάτων.θ.Παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών.ι.Παραβάσεις νομοθεσίας περί Ι.Ε.Π.Υ.Α. και Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών.ια. Παραβάσεις νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού- επαγγελματικού αθλητισμού - Περιπτώσεις Αθλητικής Βίας. - Αναζήτηση εξαφανισθέντων προσώπων και απολεσθέντων ή κλαπέντων αντικειμένων- Αναζήτηση και σύλληψη καταδιωκομένων, υποδίκων ή καταδίκων, λιποτακτών και ανυπότακτων (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) Αστυνομικά ΤμήματαΤα Αστυνομικά Τμήματα χειρίζονται μεταξύ των άλλων αρμοδιότητες που ορίζονται στο άρθρο 25 του ΠΔ 141/1991 και άρθρο 10 του Π.Δ. 1/2001 καθώς και τις υποθέσεις :Εγκλημάτων κατά της Ζωής : των άρθρων 301, 302 και 304Α του ΠΚ.Σωματικών Βλαβών: των άρθρων 308, 308Α, 309, 310, 311, 313 και 314 του ΠΚ.Εγκλήματα κατά της προσωπικής ελευθερίας : των άρθρων 325, 328, 330, 331, 332, 333 και 334 του ΠΚ.Εγκλήματα κατά της τιμής : των άρθρων 361-363 του ΠΚ.Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας : των άρθρων 381-382 του ΠΚ.Επαιτεία και αλητεία : των άρθρων 407-409 του ΠΚ. 1
Adon1s Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φρόντισε να μην μπλέξεις με γύφτους , αν θες να κάνεις κάτι κάντο διακριτικά και πρωτίστως χωρίς να σε έχουν βάλει στο μάτι , χωρίς να καταλάβουν οτι εσύ είσαι αυτός που φώναξε αστυνομία κλπ.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ....και στην πράξη παπάρια, καθώς έχω πάρει κάποιες φορές για διατάραξη ωραρίου κοινής ησυχίας και δεν κουνήθηκε φύλλο. Σου κοπανάνε ένα "έχω δώσει σήμα και όταν θα υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό, θα περάσει" και μετά από 'δω παν' κι οι άλλοι.
kathytherion Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Παιδια, να μην ανοιγω καινουριο θεμα, εχω θεμα στην πολυκατοικια που μενω, εδω και 1 μηνα περιπου, καθε βραδυ απο τις 8-9 μεχρι τις 1-2 τα ξημερωματα ακουω στο δωματιο μου εντονα χτυπηματα σαν να καρφωνει καποιος τοιχο και γενικοτερη φασαρια τυπου μετακομισης. Δεν ξερω αν προερχονται απο τον απο πανω η τον απο κατω( ενα βραδυ που καταφερα να εντοπισω τον ηχο και να σηκωθω να διαμαρτυρυθω ηταν η απο κατω που ζητησε συγνωμη). Δε θελω να γινομαι περιεργη, αλλα ειναι γαιδουρια να γινεται αυτο καθε βραδυ και τετοιες ωρες. Σκεφτομαι ν αφησω ενα σημειωμα στην πορτα να μη γινονται μετακομισεις μετα τις 11 το βραδυ, κανονικα θα θελα να μιλησω σε οποιον το κανει αλλα πρεπει να κατσω εξω και να στησω καρτερι και ειναι μανουρα βραδιατικα. Υπαρχει κατι αλλο να κανω ωστε να μπει μια λογικη σ αυτο το πραγμα, κρατωντας ουδετερη σταση( οχι καμτηλια και τσακωμους)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις