Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....δεν υποστήριξα ότι το παίζεις κάτι πάντως.

Ούτε υποστήριξα ότι της είπες να τσαμπουκαλευτεί.

Αυτό που είπα ήταν "καλό είναι να προτείνουμε ΣΤΟΥΣ ΑΛ.ΛΟΥΣ λύσεις που ταιριάζουν σε αυτούς".

Όσο για την άποψή μου ότι "καλύτερα να πάει με γείτονες πχ στο τμήμα", φαντάζομαι ότι είναι καταννοητό το ότι πιστεύω/προβλέπω ότι ΔΕΝ θα γίνει κάτι αν "πάρει ένα τηλ το 100" (λόγω των δικών μου εμπειριών) και προκειμένου να της δώσω από τώρα μια πιο ολοκληρωμένη λύση της λέω αυτό που της λέω.

Είναι φυσικά ελεύθερη αν θέλει να δοκιμάσει την επόμενη φορά πρώτα να πάρει τηλ. , κι όταν δει ότι δεν γίνεται κάτι, να προχωρήσει και παρακάτω. Μόνο που (πιστεύω) ότι αυτά τα "λίγο-λίγο" θα δώσουν περισσότερο "αέρα" στους μαλάκες θορυβοποιούς (άσε που ενδεχομένως θα απογοητεύσουν και την ίδια όταν πχ δεν θα δει περιπολικό να έρχεται / να γίνεται δουλειά).

Αν μαζευτούνε μερικοί (αρκετοί) γειτόνοι, θα τους κόψουν πιο εύκολα (μάλλον, ίσως, ΠΙΘΑΝΩΣ) την φόρα, μέσα από κάτι "ομαδικό"...

Κατά τ' άλλα, είναι ενοχλητικό να θεωρείς ότι ΕΣΥ κατέχεις "την απόλυτη τσιγγανοαλήθεια" και όποιος άλλος πει κάτι διαφορετκό "το λέει απλά για να το πει". ΟΣΗ κι αν είναι αδερφέ "η εμπειρία σου".

Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις πόσους τυχόν "έχουν από πίσω τους οι συγκεκριμένοι" και έχεις κολλήσει στο "μια οικογένεια είναι μωρέ...".

Τέλος, περί αστυνομίας, έχεις πολύ...."περίεργη" άποψη για το τί μπορούν/δεν μπορούν να κάνουν στην τελική (πέραν από κλασσικές "συστάσεις"). Διότι, όπως είπε και η Ιδομενέας "το πολύ ένα αυτόφωρο και ουστ", είναι η συνήθης πρακτική για "οχλαγωγία". Εκτός κι αν νομίζεις ότι "θα τους κρατήσουν μέσα και θα τους δέρνουν μια βδομάδα μέχρι να βάλουν μυαλό"...

προτείνω ακριβώς αυτο που ταιριάζει στην ts να πάρει δηλαδή την αστυνομία γιατι με μια σύσταση θα φοβηθούν ..ειναι μια οικογένεια ρομα μεμονωμένη σε μια γειτονιά αν η ts έμενε σε μια γειτονιά με πολλούς ρομα θα της πρότεινα να μετακομίσει

ΑΠΛΑ....

ΤΩΡΑ..περί αστυνομίας μια χαρά άποψη εχω .ο ρομα αν εχει κάνει έστω και μια μαλάκια γενικώς παρανομία ,έστω και να μην εχει άδεια,ασφάλεια στο αμάξι δεν θα ρισκάρει ούτε να πάει αυτόφωρο γιατι μετά θα φάει δικαστήρια .τι δεν κατάλαβενετε;;

τέλος παντόν πολυ το κουρασαμε...

Δημοσ.

Χτυπα τους την πορτα και πες τους ευγενικα να το γυρισουν απο Τερλεγκα σε Αγγελοπουλο γιατι το παιδι θελει να κοιμηθει.

• Like 2
Δημοσ.

ΤΩΡΑ..περί αστυνομίας μια χαρά άποψη εχω .ο ρομα αν εχει κάνει έστω και μια μαλάκια γενικώς παρανομία ,έστω και να μην εχει άδεια,ασφάλεια στο αμάξι δεν θα ρισκάρει ούτε να πάει αυτόφωρο γιατι μετά θα φάει δικαστήρια .τι δεν κατάλαβενετε;;

.....ναι, βέβαια, Ο Ρομά (...τη στιγμή που η Τζένη μιλάει για "ΜΑΖΩΞΗ στον δρόμο"...) που είναι γενικώς ΤΟΣΟ χεσμένος πάνω του και έχει αναλόγως λερωμένη τη φωλιά του, "βάζει στο τέρμα ενισχυμένο ηχοσύστημα που ακούγεται στον 3ο διπλανής πολυκατοικίας λες και το έχει βάλει η ίδια" λες και δεν έχει ξανακούσει ότι όταν κάποιος κάνει τέτοια φασαρία, ο κόσμος καλεί την αστυνομία (με κίνδυνο να τον μπουζουριάσουν "για αδειοασφάλεια αυτοκινήτου"...).

Ξέρεις τί δεν καταλαβαίνω; Γιατί το συνεχίζουμε μιας και πράγματι το κουράσαμε.

Τζενάκι, την επόμενη φορά χτύπα ένα εκατό και πε μας τί παίχτηκε.

Δημοσ.

.....ναι, βέβαια, Ο Ρομά (...τη στιγμή που η Τζένη μιλάει για "ΜΑΖΩΞΗ στον δρόμο"...) που είναι γενικώς ΤΟΣΟ χεσμένος πάνω του και έχει αναλόγως λερωμένη τη φωλιά του, "βάζει στο τέρμα ενισχυμένο ηχοσύστημα που ακούγεται στον 3ο διπλανής πολυκατοικίας λες και το έχει βάλει η ίδια" λες και δεν έχει ξανακούσει ότι όταν κάποιος κάνει τέτοια φασαρία, ο κόσμος καλεί την αστυνομία (με κίνδυνο να τον μπουζουριάσουν "για αδειοασφάλεια αυτοκινήτου"...).

Ξέρεις τί δεν καταλαβαίνω; Γιατί το συνεχίζουμε μιας και πράγματι το κουράσαμε.

Τζενάκι, την επόμενη φορά χτύπα ένα εκατό και πε μας τί παίχτηκε.

ναι φιλε μου γιατι σου φενεται περίεργο ;;αν τους ήξερες δεν θα σου φαινόταν...

σε δικαιολογώ γιατι δεν εχεις ιδέα πως λειτουργούν...

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα έμπαινα στον κόπο να καλέσω αστυνομία για δυνατό ήχο, καθώς στην περιοχή μου πλέον μόνο αν γίνει φόνος σε σπίτι θα περάσουνε. Ούτε για διάρρηξη δεν έρχονται. Στο μεν τμήμα όσες φορές έτυχε να πάω είτε να ρωτήσω για μήνυση είτε για δήλωση συμβάντος, στις 4 φορές τις 2 με έδιωξαν γιατί έλεγαν οτι έχουνε άλλα (προσαγωγές και κάτι τέτοια).

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να να κάνεις είναι:

Μετακινείς τα ηχεία σου στο μπαλκόνι.

Βάζεις να παίζει στο full το τελευταίο Gorgoroth.

Revenge :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα, καλό. Το πρόστιμο δεν πρόκειται να το πληρώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι παίζει στο Ζεφύρι και τα Λιόσια, από εδώ στο Θριάσιο ούτε με φόνο δεν τους πειράζουν. 'Ενας γνωστός γύφτος είχε καθαρίσει μια γρια λίγο πιό κάτω για να την κλέψει και ενώ ξέρουν ποιός είναι δεν του κάνουν τίποτα.

Δημοσ.

Χαχαχα, καλό. Το πρόστιμο δεν πρόκειται να το πληρώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι παίζει στο Ζεφύρι και τα Λιόσια, από εδώ στο Θριάσιο ούτε με φόνο δεν τους πειράζουν. 'Ενας γνωστός γύφτος είχε καθαρίσει μια γρια λίγο πιό κάτω για να την κλέψει και ενώ ξέρουν ποιός είναι δεν του κάνουν τίποτα.

να διαβάζεις τι γράφω...εκεί ειναι η νέα ζωή (Ασπρόπυργος)..δηλαδή getto ίσως ο χειρότερος καταυλισμός ...εκεί απλά δεν μπορείς να κανεις σχεδόν τιποτα.....εκεί που μένει η ts ειναι διαφορετικά !!!

ΥΓ:οι άγριοι ρομα δεν θα πάνε ποτε να μέινουνε σε μια γειτονιά ξεκαρφωτοι ..αυτοί που πάνε συνήθως ειναι ποιο μαζεμένοι ..

Δημοσ.

Το νόημα είναι πως η αστυνομία δεν τους πειράζει. Ο,τι και να κάνουν. Δεν τους πειράζει κανείς.

Fun fact: σε μια εταιρεία που ήμουν είχαν κλέψει οι γύφτοι εμπόρευμα. Από τότε, ο διευθυντής έκανε συμφωνία να δίνει στους γύφτους 500 ευρώ το μήνα για να μην τον κλέβουν. Συν τον κωδικό του WiFi. Μετά από λίγο καιρό ξαναέκλεψαν πράγματα, φώναξε τον γύφτο ο διευθυντής και είπε πως το έκανε άλλος και να του πληρώνει κι αυτού προστασία. Καλό?

Δημοσ.

το νόημα ειναι τότε ότι αστυνομία δεν πειράζει κανέναν..μάλλον ο γυφτοι βρήκαν και γαμω τα κορόιδα για αυτο και το συνέχισαν και το σφύριξαν και σε άλλους..

Δημοσ.

Η αστυνομία δεν πειράζει τους γύφτους. Εσένα, εμένα, τον Μπάμπη θα τον τσακίσουν αν κάνει παρανομία. Τους γύφτους όχι. 'Εχουν άσυλο, πωστολένε.

• Like 2
Δημοσ.

δεν διαφωνώ ότι λίγο πολυ έχουν άσυλο ..αλλα σε gettoποιημενες περιοχές οχι σε μεμονωμένα περιστατικά όπου ειναι η φίλη μας... τέλος παντόν πιστεύω ότι αν ασχοληθούν οι μπάτσοι στην περίπτωση της φίλης θα βγάλει άκρη...

Δημοσ.

...AN θυμάμαι καλά, σε "ανώνυμη καταγγελία"  και δη τηλεφωνική δεν θα κουνήσουν δάχτυλο οι μπάτσοι. Αν επίσης θυμάμαι καλά, δεν αρκεί καν "να δώσεις ένα ονοματεπώνυμο/διεύθυνση" αλλά πρέπει να πας από τμήμα να κάνεις σχετικό έγγραφο "παράπονο".

Εξατάται (λολ...) φυσικά και από τί ακριβώς ρόλο βαράνε στο τμήμα της περιοχής, αυτοί που το επανδρώνουνε.

Πόσο μάλλον, όταν θα τους πεις πως το ζήτημα αφορά Ρομά (....και δη αλλοδαπούς, αν σε κατάλαβα καλά), καθώς πολύ δύσκολα βάζουνε το κεφάλι τους στον ντορβά οι μπάτσοι, όταν αφορά τους συγκεκριμένους (...και αναρωτιέται κανείς αν είναι τελικά να μην τους αδικεί, με το γενικό χάλι που επικρατεί σε κράτος και σχετικές υπηρεσίες).

Συν όπως λες μιλάμε για περιπτώσεις όπου μεθοκοπάνε και αρπάζονται.........Ποιός τρελλός μπάτσος θα τρέξει;

ΙΣΩΣ η μόνη περίπτωση πάντως να βγάλετε καμμιά άκρη, να είναι να μαζωχτείτε η πλειονότητα (έστω) των περίοικων και να σκάσετε παρέα σε αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν αναιρεί το ότι οι μπάτσοι πιθανώς θα συνεχίσουν να κλάνουνε πατάτες, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι τόσο εύκολο να κλάσουν κι εσάς συλλήβδην, όπως πιθανότατα θα κάνουν αν εσύ κάνεις "ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου".

Οπότε ξεκίνα επαφές με τους γύρω σου, μπας και όσοι συμφωνήσουν να πάτε ομάδα αποτελέσει αριθμό της προκοπής (κατά πάσα πιθανότητα κλασμένοι θα είναι και η πλειοψηφία των γειτόνων σου, σχετικά με την προοπτική τέτοιας κίνησης....).

Εναλλακτικά, κι αντί αν το κουράζεις (για 'σένα) μέσα από φόρουμ, πάρε ένα τηλ. στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής σου και πες τους ακριβώς το ζόρι σου και ζήτα "να γίνει κάτι" και εκείνοι θα σου πουν τί μπορούν/τί δεν μπορούν/τί θέλουν από εσένα.

Τμημα ασφαλειας γιατι?Η διαταραξη ειναι θεμα ενστολων αστυνομικων οχι ασφαλιτων.Δηλαδη  αν παρει στο τμημα ασφαλειας θα της δωσουν το τηλ του Αστ.Τμηματος και θα της πουν παρε εκει τηλεφωνο.

Δημοσ.

Η αστυνομία δεν πειράζει τους γύφτους. Εσένα, εμένα, τον Μπάμπη θα τον τσακίσουν αν κάνει παρανομία. Τους γύφτους όχι. 'Εχουν άσυλο, πωστολένε.

Οι γυφτοι δεν ειναι στο απυροβλητο...

Απλα κρατανε το στομα τους κλειστο και εχουν την υποστηριξη απο τους δικους τους.Φαντασου σε ενα περιστατικο ρουτινας(πχ κλοπη) να εχεις να κανεις με δεκαδες ψευδομαρτυρες,ανθρωπους που θα πουλησουν τρελα και μικρους μεγαλους που ειναι ετοιμοι να βιοπραγησουν οταν τους παιρνει.Βγαλε ακρη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...