Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ ποιος τους νοικιάζει σπίτια!

Plot twist: το αγόρασαν! :devil:  Στην περίπτωση αυτή η τζεννυβή αυτοκτονεί

• Like 2
Δημοσ.

Μια οικογένεια είναι μόνο σε κεντρικη γειτονιά γι' αυτό κι είναι σχετικά συμμαζεμένοι. Άσε που τα πήρα και βγήκα στο μπαλκόνι (ευτυχώς δε φαίνομαι), κάποια στιγμή που μάλλον αλλάζανε cd και μπορούσα να ακουστώ φωνάζοντας "με το τηλέφωνο στο χέρι είμαι, ή το χαμηλώνεις ή καλώ αστυνομία τώρα". Αισθάνθηκα λίγο κυράτσα, άλλα έπιασε... Οπότε τι να πω ελπίζω να μη χρειαστεί να ασχοληθώ παράπανω, άλλωστε θρασυδηλοι είναι.

...ρε συ Τζενάκι, σ' έχασα :

Οπότε θα ήθελα οι απειλές που εκτοξεύονται (ότι δηλ θα καλέσουμε αστυνομία) να πραγματοποιηθούν μια φορά, μήπως και φοθηθούν, γιατί κάθε φορά έχουμε τα ίδια : το βάζουν στο τέρμα, βγαίνει κάποιος και φωνάζει, το χαμηλώνουν, το ξαναβάζουν δυνατά, ξαναβγαίνει κάποιος κ.ο.κ.

....τί φάση τελικά...;

ξέρω πως λειτουργούν και πωςσυμπεριφέρονται αν τους στριμώξεις ...εγω αν ειμουν στην θέση της ts δεν θα ανακάτευα αστυνομία γιατι ξέρω πως θα τουςμιλήσω !!

...αδερφέ, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά η ts έχει ΧΧ και εσύ ΧΥ.

αν έρθει μια φορά θα φοβηθούν οι ρόμα.μην στεναχωριέσαι ...

....είχαμε-δεν είχαμε, το ποδοσφαιροποιήσαμε κι αυτό...

Δημοσ.

....τί φάση τελικά...;

πιστευω φοβηθηκαν με το "είμαι με το τηλεφωνο στο χέρι και θα καλέσω τώρα"  και θεωρησαν ότι αυτή τη φορά θα φέρναμε όντως. Δεν ξέρω τι έγινε το έκοψαν μαχαίρι.Προφανλως το παίζουν άνετοι μέχρι να καταλάβουν ότι το εννοείς.Γι' αυτό και σκεφτομουν (ειδικά πριν που μου τρυπούσε το γυφτοτραγουδο τον εγκεφαλο) να καλέσουμε επιτέλους μια φορά αστυνομία μπας και τρομοκρατηθούν.

Δημοσ.

πιστευω φοβηθηκαν με το "είμαι με το τηλεφωνο στο χέρι και θα καλέσω τώρα" και θεωρησαν ότι αυτή τη φορά θα φέρναμε όντως. Δεν ξέρω τι έγινε το έκοψαν μαχαίρι.Προφανλως το παίζουν άνετοι μέχρι να καταλάβουν ότι το εννοείς.Γι' αυτό και σκεφτομουν (ειδικά πριν που μου τρυπούσε το γυφτοτραγουδο τον εγκεφαλο) να καλέσουμε επιτέλους μια φορά αστυνομία μπας και τρομοκρατηθούν.

....τί φάση τελικά...;

εγω ξερω αδερφέ ότι και εσύ ΧΥ που εχεις την αστυνομία θα επέρνες τηλ...
Δημοσ.

...μακάρι να είμαι εγώ απαισιόδοξος, αλλά όταν γράφεις ότι το κάνουν συνέχεια εδώ και καιρό, δεν βλέπω λόγο να βασίζεσαι ότι δεν θα έχεις τα ίδια σκηνικά από αύριο κι όλας. Αυτό εννοούσα.

• Like 1
Δημοσ.

...μακάρι να είμαι εγώ απαισιόδοξος, αλλά όταν γράφεις ότι το κάνουν συνέχεια εδώ και καιρό, δεν βλέπω λόγο να βασίζεσαι ότι δεν θα έχεις τα ίδια σκηνικά από αύριο κι όλας. Αυτό εννοούσα.

ναι το κατάλαβα κι αυτό σκεφτόμουν τώρα. Όπως κατάλαβες δε μου αρέσει να μπλέκομαι με αυτα, ούτε να φωνάζω αστυνομία αλλά αν και το άλλο σ/κ έχουμε πάλι τσιγγάνικη βραδια με τα ίδια ντεσιμπελ(ευτυχώς μέσα στη βδομάδα είναι ήσυχοι, γι' αυτο πιθανόν κι οι υπόλοιποι κάνουν υπομονή) ε, τι να κάνω, θα το κάνω κι αυτο, άλλωστε απ ότι κατάλαβα ανώδυνο είναι, δε φαίνομαι πουθενά και το πολύ πολύ (αν και το απεύχομαι) να μην πιάσει.

Δημοσ.

εγω ξερω αδελφέ ότι και εσύ ΧΥ που εχεις την αστυνομία θα επέρνες τηλ...

....τότε απ' τη μια δεν διάβασες καν καλά τί πρότεινα στην ts - απ' την άλλη βγάζεις συμπεράσματα για το τί θα έκανα εγώ χωρίς να έχω μιλήσει για 'μένα.

Αλλά επειδή προφανώς γενικά δεν με διαβάζεις καλά (και παρεξηγείσαι κι όλας), να τονίσω ότι αυτό που είπα είναι :

ΕΣΥ, είσαι άντρας και σε παίρνει να πας να τους μιλήσεις.

Αυτή είναι ΓΥΝΑΙΚΑ όμως και είναι σχεδόν αστείο να προτείνεις να το κάνει, όταν το φύλο της παθαίνει ψιλοεγκεφαλικό στη θέα και μόνο πχ σκαθαριών.

ναι το κατάλαβα κι αυτό σκεφτόμουν τώρα. Όπως κατάλαβες δε μου αρέσει να μπλέκομαι με αυτα, ούτε να φωνάζω αστυνομία αλλά αν και το άλλο σ/κ έχουμε πάλι τσιγγάνικη βραδια με τα ίδια ντεσιμπελ(ευτυχώς μέσα στη βδομάδα είναι ήσυχοι, γι' αυτο πιθανόν κι οι υπόλοιποι κάνουν υπομονή) ε, τι να κάνω, θα το κάνω κι αυτο, άλλωστε απ ότι κατάλαβα ανώδυνο είναι, δε φαίνομαι πουθενά και το πολύ πολύ (αν και το απεύχομαι) να μην πιάσει.

....αν θες την γνώμη μου, Ο,ΤΙ κι αν κάνεις ΟΤΑΝ (με μαθηματική ακρίβεια) ξαναέχετε τζερτζελέδες από τους Ρομά, να μιλήσεις σε όσους περισσότερους της πολυκατοικίας και της γειτονιάς γίνεται, ΜΠΑΣ και κάνετε κάτι (είτε ως ομάδα να πάτε στους Ρομά - είτε ως ομάδα να πάτε σε τμήμα) από ΚΟΙΝΟΥ.

Το "κακό" είναι να ξεκινήσεις κάτι ΜΟΝΗ, και να "φαίνεσαι" ΜΟΝΗ. Μέσα σε μια ομάδα, είναι αλλιώς η αντιμετώπιση που θα έχετε και από μπατσόνια και από τσιγγάνια.

Δημοσ.

....τότε απ' τη μια δεν διάβασες καν καλά τί πρότεινα στην ts - απ' την άλλη βγάζεις συμπεράσματα για το τί θα έκανα εγώ χωρίς να έχω μιλήσει για 'μένα.

Αλλά επειδή προφανώς γενικά δεν με διαβάζεις καλά (και παρεξηγείσαι κι όλας), να τονίσω ότι αυτό που είπα είναι :

ΕΣΥ, είσαι άντρας και σε παίρνει να πας να τους μιλήσεις.

Αυτή είναι ΓΥΝΑΙΚΑ όμως και είναι σχεδόν αστείο να προτείνεις να το κάνει, όταν το φύλο της παθαίνει ψιλοεγκεφαλικό στη θέα και μόνο πχ σκαθαριών.

Μαλλον εσύ δεν με διαβάζεις καλα.. εγω δεν της πρότεινα τιποτα,,φιλος τα πράγματα ειναι απλά όπως τα προανέφερα πριν,τωρα αν εσυ εχεις ποιο πολυ εμπειρία πανω στους συγκεκριμένους ανθρώπους πάω πάσο ...sorry που ειμαι απόλυτος αλλα ειναι στην καθημερινότητα μου και τους γνωρίζω πολυ καλα 30 χρόνια τωρα..!!
Δημοσ.

Μαλλον εσύ δεν με διαβάζεις καλα εγω δεν της πρότεινα τιποτα,,φιλος τα πράγματα ειναι απλά όπως τα προανέφερα πριν,τωρα αν εσυ εχεις ποιο πολυ εμπειρία πανω στους συγκεκριμένους ανθρώπους πάω πάσο ...sorry που ειμαι απόλυτος αλλα ειναι στην καθημερινότητα μου και τους γνωρίζω πολυ καλα 30 χρόνια τωρα..!!

...πρώτον πουθενά δεν αμφισβήτησα ότι "έχεις πολλή εμπειρία" με Ρομά - ούτε υπαινίχθηκα ότι την....έχω μεγαλύτερη.

Δεύτερον, αν εσύ έχεις 30χρονη στους Ρομά, εγώ έχω 40χρονη στο διάβασμα και μου κάθεται κάπως να μου λες ότι εγώ είμαι που δεν σε διαβάζω καλά, όταν έχεις γράψει

εγω αν ειμουν στην θέση της ts δεν θα ανακάτευα αστυνομία γιατι ξέρω πως θα τουςμιλήσω 

(απ' τη μια, διότι απ' την άλλη -> )

αν δεν βάλουν μυαλό παρε την αστυνομία ..αν έρθει μια φορά θα φοβηθούν οι ρομα μην στεναχωριέσαι ... 

...δηλαδή, προτείνεις (εμμέσως) από την μια "να τους μιλήσει", καθώς λες "τί θα έκανες εσύ".

[Και ΟΚ, άντε να δεχτώ ότι ενδέχεται τώρα να πεις "δεν εννοούσα τί να κάνει - εννοούσα τί θα έκανα εγώ" (....πράγμα που σε τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι δεν φταίω εγώ για αυτά που γράφεις, διότι άλλο το "εγώ στη θέση σου" και ΑΛΛΟ το "εγώ σε τέτοια κατάσταση").

(...άσε που στην τελική, δεν βλέπω καν τί νόημα έχει να αναφέρεις τί θα έκανες εσύ, όταν αυτό που ενδιαφέρει είναι το τί να προτείνουμε ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην Tζένη για να κάνει...)].

Και από την άλλη, της λες ευθέως να πάρει τηλ. ("....διότι θα φοβηθούν" κτλ).

Ε πώς ρε αδερφέ "δεν της πρότεινες τίποτα" λοιπόν....;

Τέλος, μπορεί για εσένα τα πράγματα να "είναι απλά" - και μπορεί και στην πράξη να αποδειχτούν το ίδιο "απλά".

Μη σου πω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, μετά την....αποψινή "κατινιά" της Τζένης να έχει ληξει δια παντός το θέμα - μόνο που πιστεύω ότι ΑΥΤΟ το ενδεχόμενο έχει λιγότερες πιθανότητες από το να μας χαρίσουν αύριο τα χρέη ο Σόιμπλες και η παρέα του. 

(...πράγμα που θα τα έκανε ΑΚΟΜΗ πιο απλά τα πράγματα...)

Έλα όμως που ενώ αυτή είναι η δική σου εμπειρία/η δική σου λογική, εγώ έχω άλλη;

Και θα της πω "Τζένη, ΔΕΝ είναι απλά τα πράγματα, γι' αυτό θέλει οργάνωση ΜΠΑΣ και πετύχετε κάτι"...;

Δημοσ.

Έμαθα από συγγενή πως δίπλα του νοίκιασαν σπίτι ρομά, γιατί τον ιδιοκτήτη τον πληρώνει το κράτος.
Κάτι με επιδοτήσεις ενοικίου παίζει αλλά δεν ξέρω τι.

(Με κάθε επιφύλαξη)

Δημοσ.

Πολύ πιθανό, τόσα επιδόματα παίρνουν ήδη γιατί όχι άλλο ένα?

Ολοι οσοι λετε θα φοβηθουν την αστυνομια, τι ακριβως νομιζετε οτι θα φοβηθουν? Αφου η αστυνομια δεν μπορει να τους κανει απολυτως τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...πρώτον πουθενά δεν αμφισβήτησα ότι "έχεις πολλή εμπειρία" με Ρομά - ούτε υπαινίχθηκα ότι την....έχω μεγαλύτερη.

Δεύτερον, αν εσύ έχεις 30χρονη στους Ρομά, εγώ έχω 40χρονη στο διάβασμα και μου κάθεται κάπως να μου λες ότι εγώ είμαι που δεν σε διαβάζω καλά, όταν έχεις γράψει

(απ' τη μια, διότι απ' την άλλη -> )

...δηλαδή, προτείνεις (εμμέσως) από την μια "να τους μιλήσει", καθώς λες "τί θα έκανες εσύ".

[Και ΟΚ, άντε να δεχτώ ότι ενδέχεται τώρα να πεις "δεν εννοούσα τί να κάνει - εννοούσα τί θα έκανα εγώ" (....πράγμα που σε τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι δεν φταίω εγώ για αυτά που γράφεις, διότι άλλο το "εγώ στη θέση σου" και ΑΛΛΟ το "εγώ σε τέτοια κατάσταση").

(...άσε που στην τελική, δεν βλέπω καν τί νόημα έχει να αναφέρεις τί θα έκανες εσύ, όταν αυτό που ενδιαφέρει είναι το τί να προτείνουμε ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην Tζένη για να κάνει...)].

Και από την άλλη, της λες ευθέως να πάρει τηλ. ("....διότι θα φοβηθούν" κτλ).

Ε πώς ρε αδερφέ "δεν της πρότεινες τίποτα" λοιπόν....;

Τέλος, μπορεί για εσένα τα πράγματα να "είναι απλά" - και μπορεί και στην πράξη να αποδειχτούν το ίδιο "απλά".

Μη σου πω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, μετά την....αποψινή "κατινιά" της Τζένης να έχει ληξει δια παντός το θέμα - μόνο που πιστεύω ότι ΑΥΤΟ το ενδεχόμενο έχει λιγότερες πιθανότητες από το να μας χαρίσουν αύριο τα χρέη ο Σόιμπλες και η παρέα του.

(...πράγμα που θα τα έκανε ΑΚΟΜΗ πιο απλά τα πράγματα...)

Έλα όμως που ενώ αυτή είναι η δική σου εμπειρία/η δική σου λογική, εγώ έχω άλλη;

Και θα της πω "Τζένη, ΔΕΝ είναι απλά τα πράγματα, γι' αυτό θέλει οργάνωση ΜΠΑΣ και πετύχετε κάτι"...;

φιλε ...δεν το παίζω κάτι...Ούτε είπα στην κοπέλα να πάει να τους το παίξει τσαμπουκας !!ειπα τι θα έκανα εγω (γιατι τους ξερω)με νευριάζει ότι όλοι έχουμε απο μια γνώμη χωρις όμως να έχουμε και τοις παραστάσεις .απλα λέμε για να πούμε κάτι....δεν πιστεύω ότι θέλει καμία τρομερή οργάνωση για αυτο πρόβλημα ..σου ξαναλέω ότι ειναι μεμονωμένοι(μια οικογένεια ) το πρόβλημα ειναι οταν ειναι πολλοί....

Πολύ πιθανό, τόσα επιδόματα παίρνουν ήδη γιατί όχι άλλο ένα?

Ολοι οσοι λετε θα φοβηθουν την αστυνομια, τι ακριβως νομιζετε οτι θα φοβηθουν? Αφου η αστυνομια δεν μπορει να τους κανει απολυτως τιποτα.

μια χαρά θα φοβηθούν γιατι ειναι σε μια γειτονιά μόνοι τους.. με αυτήν την λογική. δεν μπορεί να κάνει αστυνομία τιποτα σε κανέναν..τι διαφορά έχουν αυτοί απο τους άλλους...;; Επεξ/σία από girologos
Δημοσ.

Plot twist: το αγόρασαν! :devil:  Στην περίπτωση αυτή η τζεννυβή αυτοκτονεί

Η αυτοκτονία δεν είναι λύση!  :shock:

Έτσι κι αλλιώς αν τους φέρει την αστυνομία δεν την βλέπω να ζει για πολύ καιρό  :P

• Like 1
Δημοσ.

φιλε ...δεν το παίζω κάτι...Ούτε είπα στην κοπέλα να πάει να τους το παίξει τσαμπουκας !!ειπα τι θα έκανα εγω (γιατι τους ξερω)με νευριάζει ότι όλοι έχουμε απο μια γνώμη χωρις όμως να έχουμε και τοις παραστάσεις .απλα λέμε για να πούμε κάτι....δεν πιστεύω ότι θέλει καμία τρομερή οργάνωση για αυτο πρόβλημα ..σου ξαναλέω ότι ειναι μεμονωμένοι(μια οικογένεια ) το πρόβλημα ειναι οταν ειναι πολλοί....

μια χαρά θα φοβηθούν γιατι ειναι σε μια γειτονιά μόνοι τους.. με αυτήν την λογική. δεν μπορεί να κάνει αστυνομία τιποτα σε κανέναν..τι διαφορά έχουν αυτοί απο τους άλλους...;;

....δεν υποστήριξα ότι το παίζεις κάτι πάντως.

Ούτε υποστήριξα ότι της είπες να τσαμπουκαλευτεί.

Αυτό που είπα ήταν "καλό είναι να προτείνουμε ΣΤΟΥΣ ΑΛ.ΛΟΥΣ λύσεις που ταιριάζουν σε αυτούς".

Όσο για την άποψή μου ότι "καλύτερα να πάει με γείτονες πχ στο τμήμα", φαντάζομαι ότι είναι καταννοητό το ότι πιστεύω/προβλέπω ότι ΔΕΝ θα γίνει κάτι αν "πάρει ένα τηλ το 100" (λόγω των δικών μου εμπειριών) και προκειμένου να της δώσω από τώρα μια πιο ολοκληρωμένη λύση της λέω αυτό που της λέω.

Είναι φυσικά ελεύθερη αν θέλει να δοκιμάσει την επόμενη φορά πρώτα να πάρει τηλ. , κι όταν δει ότι δεν γίνεται κάτι, να προχωρήσει και παρακάτω. Μόνο που (πιστεύω) ότι αυτά τα "λίγο-λίγο" θα δώσουν περισσότερο "αέρα" στους μαλάκες θορυβοποιούς (άσε που ενδεχομένως θα απογοητεύσουν και την ίδια όταν πχ δεν θα δει περιπολικό να έρχεται / να γίνεται δουλειά).

Αν μαζευτούνε μερικοί (αρκετοί) γειτόνοι, θα τους κόψουν πιο εύκολα (μάλλον, ίσως, ΠΙΘΑΝΩΣ) την φόρα, μέσα από κάτι "ομαδικό"...

Κατά τ' άλλα, είναι ενοχλητικό να θεωρείς ότι ΕΣΥ κατέχεις "την απόλυτη τσιγγανοαλήθεια" και όποιος άλλος πει κάτι διαφορετκό "το λέει απλά για να το πει". ΟΣΗ κι αν είναι αδερφέ "η εμπειρία σου".

Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις πόσους τυχόν "έχουν από πίσω τους οι συγκεκριμένοι" και έχεις κολλήσει στο "μια οικογένεια είναι μωρέ...".

Τέλος, περί αστυνομίας, έχεις πολύ...."περίεργη" άποψη για το τί μπορούν/δεν μπορούν να κάνουν στην τελική (πέραν από κλασσικές "συστάσεις"). Διότι, όπως είπε και η Ιδομενέας "το πολύ ένα αυτόφωρο και ουστ", είναι η συνήθης πρακτική για "οχλαγωγία". Εκτός κι αν νομίζεις ότι "θα τους κρατήσουν μέσα και θα τους δέρνουν μια βδομάδα μέχρι να βάλουν μυαλό"...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...