jennyV Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Βασικα το τηλεφωνο του μπαγλαμα που τους νοικιασε το σπιτι ποιος το εχει? Οταν ο αλλος σε αδικει και εσυ δεν κανεις τιποτα δεν λεγεσαι καλος ανθρωπος αλλιως λέγεσαι. Βρειτε το τηλεφωνο του ιδιοκτητη και αφου εχει φθορες το σπιτι μπορει να τους πεταξει άνετα απο εκει μαζι με μερικές συστάσεις απο την αστυνομια θα πάρουν πουλο γρηγορα οι κωλογυφτοι. Όταν είχαν πρωτοέρθει, αυτό έκαναν οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας,αλλά δεν τον ένοιαζε. Προφανώς είναι Ρομά που έρχονται απο εξωτερικό για να μαζεύουν σίδερα. Σίγουρα πλήρωνουν ενοίκιο γιατί μια φορά ο ιδιοκτήτης πέρασε με το αυτοκίνητο, πήρε τα λεφτα χωρίς καν να κατέβει κι έφυγε κατευθείαν.Μένει επαρχία και δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει. Εν πάσει περιπτώσει, μόνο αυτό το πρόβλημα υπάρχει, τα υπόλοιπα περιορίστηκαν, οπότε δε θέλω (και προφανώς και η υπόλοιπη γειτονιά, αφού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα) να υπερβάλλουμε.Αλλά αν συνεχιστεί τι άλλο να κάνω; 1
DDevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ενταξει τοτε αμα δεν θες να υπερβάλλεις κάτσε να ακους την μουσικουλα.
d_gkal Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αν εισαι στο ενοικιο, αλλαξε σπιτι. Ξερω,δυσκολο αλλα θα βρεις την υγεια σου
jennyV Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αν εισαι στο ενοικιο, αλλαξε σπιτι. Ξερω,δυσκολο αλλα θα βρεις την υγεια σου μπα δικό μας δυστυχώς.Αλλιώς δε θα το συζητούσα καν
DrLo Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Απορώ ποιος τους νοικιάζει σπίτια! Μπορεί να αγοράστηκε πρόσφατα από κανένα προσφυγικό fund. 5
DDevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 μπα δικό μας δυστυχώς.Αλλιώς δε θα το συζητούσα καν Το ξέρεις οτι αμα συνεχιζουν να έχουν δυνατα μουσικη ειναι διοικητικο προστιμο? καλα πας καλα? θα φυγεις απο το σπιτι σου επειδη ο βλαμμενος έβαλε στο τερμα τη μουσικη? Νομιζω το προστιμο παει στον ιδιοκτητη. Οποτε μια χαρα θα αρχισει να τον ενδιαφερει. Ξαναρωταω τηλέφωνο του ιδιοκτητη υπάρχει? δεν το έγραψα τυχαια. Θα πρέπει να ενημερωθει τι γινεται στο σπιτι του. Πες του φιλε μου εγω σε ενημερωσα αμα τον δεις και ειναι αρνητικος και σου αρχισει μαγκιες και μαλακιες και α ου ... απο εδω και στο εξης θα αρχισουν να πέφτουν τα χαρτάκια. Δεν θα κατσω να παιξω αλλο.
jennyV Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το ξέρεις οτι αμα συνεχιζουν να έχουν δυνατα μουσικη ειναι διοικητικο προστιμο? καλα πας καλα? θα φυγεις απο το σπιτι σου επειδη ο βλαμμενος έβαλε στο τερμα τη μουσικη? το σπίτι είναι κληρονομιά, παλιό(ούτε ασανσέρ δεν έχει), όχι και στην καλύτερη γειτονιά κι ούτε καν πλήρως ανακαίνισμένο,και υπολογίζαμε να το νοικιάσουμε αν τα καταφέρουμε και να φύγουμε ,αλλά με την κρίση το αναβάλλαμε επ αόριστον.Αυτο θέλω να κάνω αν συνεχιστεί, να καλέσω αστυνομία διεκδικώντας το δίκιο μου όσες φορές χρειαστεί,αλλά κανείς δε μου απαντησε στο αρχικό ερώτημα. Ποια διαδικασία ακολουθώ; απλά παίρνω το 100 κι αναφερω πρόβλημα φασαρίας;
memtsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αστυνομια μηδεν μη το σκεφτεσαι καν μονο αν βαλεις φυτιλια στον ιδιοκτητη του σπιτιου για φθορες κλπ οπως ειπαν πιο πανω αντε και για να ελαφρυνουμε λιγο 1
DDevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Η αστυνομια θα ερθει μια φορά να κανει συσταση την επομενη θα έρθει να κοψει το ραβασάκι. Αμα θες παιρνουμε εμεις το 100 για σενα πάντως να ρωτησουμε .... και μπαινω ξανα σε λιγο να σου πω οκ? 2
memtsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 το σπίτι είναι κληρονομιά, παλιό(ούτε ασανσέρ δεν έχει), όχι και στην καλύτερη γειτονιά κι ούτε καν πλήρως ανακαίνισμένο,και υπολογίζαμε να το νοικιάσουμε αν τα καταφέρουμε και να φύγουμε ,αλλά με την κρίση το αναβάλλαμε επ αόριστον.Αυτο θέλω να κάνω αν συνεχιστεί, να καλέσω αστυνομία διεκδικώντας το δίκιο μου όσες φορές χρειαστεί,αλλά κανείς δε μου απαντησε στο αρχικό ερώτημα. Ποια διαδικασία ακολουθώ; απλά παίρνω το 100 κι αναφερω πρόβλημα φασαρίας; ναι το 100 παιρνεις τους λες "για διαταραξη κοινης ησυχιας" σου ζητανε τη διευθυνση ΣΟΥ και τη διευθυνση του προβληματικου σπιτιου και μετα δε γινεται τιποτα στην καλυτερη αν τους τα ζαλισεις τα μπατσα μπορει να περασουν καμια βολτα. αλλα ποτε πριν τις 11 12 το βραδυ 2
Tigran Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εμείς είχαμε μπαρ κάτω από το σπίτι (πολυκατοικία) και σχεδόν κάθε βράδυ είχε δυνατή μουσική. Κάναν παράπονα οι ένοικοι, κάναν και οι γείτονες, αλλά τίποτα απολύτως. Λίγο πριν φτάσει η αστυνομία κατέβαζαν τη μουσική (προφανώς έπεφτε σύρμα), περνούσε το περιπολικό και μετά από λίγο ξανανέβαζαν. Άλλες φορές κατέβαιναν οι αστυνόμοι, εξαφανίζονταν μέσα κανά τεταρτάκι (εκείνο το διάστημα ψιλοχαμήλωνε η μουσική, αλλά όχι τελείως) και μετά έφευγαν και ξανά τα ίδια. (Προφανώς τους κερνούσαν ποτάκι). Τελικά κλείσανε γιατί χρωστούσαν της Μιχαλούς και ησυχάσαμε 1
jennyV Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Η αστυνομια θα ερθει μια φορά να κανει συσταση την επομενη θα έρθει να κοψει το ραβασάκι. Αμα θες παιρνουμε εμεις το 100 για σενα πάντως να ρωτησουμε .... και μπαινω ξανα σε λιγο να σου πω οκ? χαχαχα ευχαριστώ πολύ δε χρειαζεται να μπεις σε τόσο κόπο. Απλα ήθελα να μάθω τη διαδικασία αν κάποιος ήξερε, αν είναι παίρνω και μονη μου! σε ευχαριστώ πάντως! 1
DDevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ξερεις αυτα αμα δεν τα πληρώσεις πανε εφορια μετα κατευθειαν. Οποτε χεστηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις