george_gr1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Συνηθως οι ΓΥΦΤΟΙ οταν βαζουν τερμα μουσικες ειναι συνθημα οτι εφεραν "πραμα". Μενιδι μενω ξερω τι λεω. 1
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια, να μην ανοιγω καινουριο θεμα, εχω θεμα στην πολυκατοικια που μενω, εδω και 1 μηνα περιπου, καθε βραδυ απο τις 8-9 μεχρι τις 1-2 τα ξημερωματα ακουω στο δωματιο μου εντονα χτυπηματα σαν να καρφωνει καποιος τοιχο και γενικοτερη φασαρια τυπου μετακομισης. Δεν ξερω αν προερχονται απο τον απο πανω η τον απο κατω( ενα βραδυ που καταφερα να εντοπισω τον ηχο και να σηκωθω να διαμαρτυρυθω ηταν η απο κατω που ζητησε συγνωμη). Δε θελω να γινομαι περιεργη, αλλα ειναι γαιδουρια να γινεται αυτο καθε βραδυ και τετοιες ωρες. Σκεφτομαι ν αφησω ενα σημειωμα στην πορτα να μη γινονται μετακομισεις μετα τις 11 το βραδυ, κανονικα θα θελα να μιλησω σε οποιον το κανει αλλα πρεπει να κατσω εξω και να στησω καρτερι και ειναι μανουρα βραδιατικα. Υπαρχει κατι αλλο να κανω ωστε να μπει μια λογικη σ αυτο το πραγμα, κρατωντας ουδετερη σταση( οχι καμτηλια και τσακωμους)? ....σπάσε πλάκα να μένεις Πειραιά...;
livefreeordie Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια, να μην ανοιγω καινουριο θεμα, εχω θεμα στην πολυκατοικια που μενω, εδω και 1 μηνα περιπου, καθε βραδυ απο τις 8-9 μεχρι τις 1-2 τα ξημερωματα ακουω στο δωματιο μου εντονα χτυπηματα σαν να καρφωνει καποιος τοιχο και γενικοτερη φασαρια τυπου μετακομισης. Δεν ξερω αν προερχονται απο τον απο πανω η τον απο κατω( ενα βραδυ που καταφερα να εντοπισω τον ηχο και να σηκωθω να διαμαρτυρυθω ηταν η απο κατω που ζητησε συγνωμη). Δε θελω να γινομαι περιεργη, αλλα ειναι γαιδουρια να γινεται αυτο καθε βραδυ και τετοιες ωρες. Σκεφτομαι ν αφησω ενα σημειωμα στην πορτα να μη γινονται μετακομισεις μετα τις 11 το βραδυ, κανονικα θα θελα να μιλησω σε οποιον το κανει αλλα πρεπει να κατσω εξω και να στησω καρτερι και ειναι μανουρα βραδιατικα. Υπαρχει κατι αλλο να κανω ωστε να μπει μια λογικη σ αυτο το πραγμα, κρατωντας ουδετερη σταση( οχι καμτηλια και τσακωμους)? κοιτα αν ειναι απλως μια μετακομιση , οπου να'ναι θα σταματησει , ποσες μερες θα μετακομιζει ? οποτε ισως δε χρειαζεται να το κανεις θεμα (ακομη) εγω εχω μια γειτονισσα που οποτε τις ερχεται αρχιζει να γρατσουναει την κιθαρα 4 και 5 το πρωι αλλα επειδη δε το κανει συνεχεια δεν εχω πει κατι (ακομη)
panosno1com Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ....σπάσε πλάκα να μένεις Πειραιά...;Εργα μετρό υπονοεις?οπως καποτε που φτιαχνανε τη γεφυρα Ριου Αντιρριου και ακουγαμε "χτυπους" το βραδυ στο εξοχικο κοντα στο Δερβενι κορινθιας.. Ο μετροποντικας νομιζω ειναι στην Νικαια τωρα παντως
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ...μαλάκα σε πολυκατοικία υποννοώ που εδώ και ένα μήνα που έχει έρθει έχει μετατρέψει το διαμέρισμα σε εργοτάξιο.
hashashin Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κατι παραπανω ξερανε οι Γαλλοι και ο Σαρκοζι....Αυτη ειναι η ΜΟΝΗ λυση.
Gkostas2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ρε κοπελιά επειδή μένω και γω Κέντρο και γύρω γύρω υπάρχουν καφετέρειες, ταβέρνες κλπ μου έχει τύχει και γω να καλέσω αστυνομία... Απλά παίρνεις, λες ένα ονομα και επώνυμο (δεν το ελέγχουν καν, μπορείς να πεις και ψεύτικο), έρχονται οι μπάτσοι κάνουν συστάσεις και αν ειναι μαγαζί και έχουν γινει πάνω απο 2 φορές, κόβουν πρόστιμο. Τώρα για τους γύφτους, αν είναι απλά μόνο μια οικογένεια κάλεσε την αστυνομία να δεις πως θα αντιδράσουν... λογικά θα φοβηθούν και θα την κόψουν για έναν διάστημα την μουσική... Σε ότι αφορά τους μπάτσους, αν δεν είναι καταυλισμός μια χαρά θα πάνε. Γενικά μην το πολυσκέφτεσαι, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά σε πόλεις όπως η Αθήνα είναι συχνό φαινόμαι να έρχονται οι μπάτσοι για θέματα της γειτονιάς. 1
iordanis77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ρε κοπελιά επειδή μένω και γω Κέντρο και γύρω γύρω υπάρχουν καφετέρειες, ταβέρνες κλπ μου έχει τύχει και γω να καλέσω αστυνομία... Απλά παίρνεις, λες ένα ονομα και επώνυμο (δεν το ελέγχουν καν, μπορείς να πεις και ψεύτικο), έρχονται οι μπάτσοι κάνουν συστάσεις και αν ειναι μαγαζί και έχουν γινει πάνω απο 2 φορές, κόβουν πρόστιμο. Στις ταβερνες ναι, αλλα εδω μιλαμε για ιδιωτες οπου δε μπορουν να κοψουν προστιμα. Απευθυνεσαι στη δικαιοσυνη και καλα κρασια...
Gkostas2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Στις ταβερνες ναι, αλλα εδω μιλαμε για ιδιωτες οπου δε μπορουν να κοψουν προστιμα. Απευθυνεσαι στη δικαιοσυνη και καλα κρασια... Μπορει να σε πάει αυτόφορο αν καλέσεις 2-3 φορές πχ και ο άλλος δεν συμμορφωθεί και επειδή και οι μπάτσοι ένα είδους ρατσιμό τον έχουν με τους γύφτους και επειδή και οι γύφτοι όλο και κανά ανασφάλιστο αμάξι θα έχουν στην καλύτερη, γενικά προτιμούν να αποφεύγουν τα πολλά πολλά με την αστυνομία. Απλά το θέμα είναι να μην καταλάβουν ποιος κάλεσε τους μπάτσους, γιατί εκεί θα έχει προβλήματα η κοπέλα... Γενικά δεν χρειάζεται να φωνάζει, ας κάνει την χαζή και ας πάρει 1-2 φορές τηλ το 100 και σου λεω για το πότε το βουλώνουν (απο την στιγμή που είναι και μόνοι τους και δεν ζουν σε καταυλισμό)
insomnia888 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Απλά τα πράγματα, αν ο γείτονας κάνει θόρυβο ας πούμε σε ώρα κοινής ησυχίας και δεν μπορείς να κοιμηθείς καλεις την αστυνομία. Αν θέλουν χτυπάνε στην πόρτα του. Ο άλλος αν είναι μαθημενος δεν θα ανοίξει και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι χωρίς εισαγγελική παρέμβαση. Δεύτερη λύση: πας σε εισαγγελέα με μάρτυρα, σου δίνει εισαγγελική εντολή, την πας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα οπότε αστυνομικός περνάει από το σπίτι και αφήνει χαρτί που τους ζητάει να περάσουν από το τμήμα. Ο άλλος ρωτάει το δικηγόρο του και του λέει πολύ σωστά ότι δεν είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί. Η αστυνομία αφήνει χαρτί 3 φορές και στη συνέχεια στέλνει αναφορά στον εισαγγελέα με το αποτέλεσμα. Και δεν γίνεται τίποτα. Αυτά σας τα λέω από εμπειρία με κάτι γείτονες που δυστυχώς είναι ακόμα εδώ. Όσον αφορά γυφτους, ξέχασε το. Δεν υπολογίζουν κανέναν και θα βρεις και κανέναν μπελά.
DDevil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η θεαμτοθετρια ακομα να παρει την αστυνομια να συνεννοηθει και να της εξηγησουν? καθεται και διαβαζει το μακρυ και το κοντο που γράφουμε εδω μεσα? δεν γινονται ετσι οι δουλειες παιδια. Θέλει και λιγο ψάξιμο. Με ενα θρεντ στο ινσομνια και αραγμα στον καναπε δεν θα αλλαξει τιποτα. Εγω αναγκασα γειτονες να πάρουν την κολωνα απο το δρομο και να την βάλουν πιο μέσα. Και μου ελεγαν αρχικα οτι δρομος δεν θα γινει και οτι η κολωνα θα μεινει εκει.... μωρε θα γινει ο δρομος και θα πειτε και ενα τραγουδι. Τελικα οντως εγινε
jennyV Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η θεαμτοθετρια ακομα να παρει την αστυνομια να συνεννοηθει και να της εξηγησουν? καθεται και διαβαζει το μακρυ και το κοντο που γράφουμε εδω μεσα? δεν γινονται ετσι οι δουλειες παιδια. Θέλει και λιγο ψάξιμο. Με ενα θρεντ στο ινσομνια και αραγμα στον καναπε δεν θα αλλαξει τιποτα. Εγω αναγκασα γειτονες να πάρουν την κολωνα απο το δρομο και να την βάλουν πιο μέσα. Και μου ελεγαν αρχικα οτι δρομος δεν θα γινει και οτι η κολωνα θα μεινει εκει.... μωρε θα γινει ο δρομος και θα πειτε και ενα τραγουδι. Τελικα οντως εγινε Προς το παρόν είναι πολύ ήσυχοι. Φασαρία κάνουν, όπως ανέφερα, μόνο το σαββατοκύριακο, τον τελευταίο μήνα.Αν ξανασυμβεί θα κινηθώ αναλόγως.
DDevil Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Άντε να αρχισουν να πέφτουν τα χαρτάκια τους λυπασαι? αυτοι δεν κάνουν το ιδιο οταν βαράνε ντραγκα ντρουγκα ολη τη μέρα .... τον νοιαζει αν εσυ έχεις δουλειες και πρεπει να ξεκουραστεις ? βάρα στο ψαχνο. Ρωτα αμα παιζει να τρωνε προστιμο γιατι δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.
giwrgos555 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πως γίνεται αυτό ρε μεγάλε αφού πας ο ίδιος στον εισαγγελέα ακροάσεων για να ζητήσεις να εκδώσει έγγραφη εισαγγελική παραγγελία.Εκτός αυτού όταν φωνάζουν στο τμήμα να του κάνουν παράπονα είσαι και εσύ εκεί και ότι πεις και ότι πει καταγράφεται στο Βιβλιάριο Συμβάντων του τμήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις