Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω κάποιος να μου εξηγήσει τη διαδικασία για κλήση στην αστυνομία για φασαρία. Που παίρνω τηλέφωνο (100 ή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής), και που ακριβώς (στη γραμματεία, στο τμήμα ασφαλείας, κι αν θα παραμείνω ανώνυμη. Για να εξηγούμαι, τα τελευταία χρόνια έχουν μετακομίσει στο ημιυπόγειο της διπλανής πολυκατοικίας ρομά. Σε γενικές γραμμές ότι προβλήματα υπήρχαν (φασαρίας, βρωμιάς) περιορίστηκαν με συστάσεις απο τους γείτονες, αλλά τελευταία κάθε σ/κ απόγευμα, έχουν μάζωξη στο δρόμο μπροστα στο σπίτι και βάζουν έξω τη μουσική στο τέρμα για μερικές ώρες από τις 4 και μετά. Κι όταν λέω στο τέρμα, εννοώ στο τέρμα ενισχυμένου ηχοσυστήματος, που στον 3 όροφο διπλανής πολυκατοικίας με κλειστές πόρτες το ακούω σα να το έχω βάλει εγώ δυνατά. Οπότε θα ήθελα οι απειλές που εκτοξεύονται (ότι δηλ θα καλέσουμε αστυνομία) να πραγματοποιηθούν μια φορά, μήπως και φοθηθούν, γιατί κάθε φορά έχουμε τα ίδια : το βάζουν στο τέρμα, βγαίνει κάποιος και φωνάζει, το χαμηλώνουν, το ξαναβάζουν δυνατά, ξαναβγαίνει κάποιος κ.ο.κ. Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι μυγιάγγικτη που δεν μπορώ να ανεχθώ το θόρυβο, ξέρω ότι δε ζω μόνη μου και δεν έχω θέμα ακόμα και τέτοια εξωπραγματική ένταση πχ 1 φορά το μήνα αλλά όχι κάθε σ/κ και για πόσες ώρες. Κι εννοείται δε θέλω να φτάσω στα άκρα, μια σύσταση να γίνει.

Δημοσ.

Αν εχεις γυφτους γειτονες και το μονο προβλημα που σου δημιουργουν ειναι φασαρια τις Κυριακες τα απογευματα, ουτε του παππα μη το πεις.

Και μεταξυ μας, πιστευω αντεχεται η φασαρια αν ειναι μονο μια φορα τη βδομαδα για λιγες ωρες.

Να σου λεω εγω ιστοριες με "μπαλαμους" γειτονες που να μην παιρνουν χαμπαρι απο ωρες κοινης ησυχιας, να σου γινει η τριχα καγκελο. Και φυσικα να μη βγαινει ακρη με τιποτα.

Και αστυνομια να τους φερεις anyway τιποτα δε μπορει να τους κανει εκτος απο καμια παρατηρηση να περναει η ωρα.

• Like 6
Δημοσ.

Το θέμα είναι μη φοβηθεί η αστυνομία τους Ρομά

Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.

TS, δοκίμασε να πας ευγενικά σε καμιά γύφτισσα και να της πεις ότι έχεις μωρό που θέλει να κοιμηθεί ή τίποτα τέτοιο. Μόνο με το καλό ίσως βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Αν εχεις γυφτους γειτονες και το μονο προβλημα που σου δημιουργουν ειναι φασαρια τις Κυριακες τα απογευματα, ουτε του παππα μη το πεις.

Και μεταξυ μας, πιστευω αντεχεται η φασαρια αν ειναι μονο μια φορα τη βδομαδα για λιγες ωρες.

Να σου λεω εγω ιστοριες με "μπαλαμους" γειτονες που να μην παιρνουν χαμπαρι απο ωρες κοινης ησυχιας, να σου γινει η τριχα καγκελο. Και φυσικα να μη βγαινει ακρη με τιποτα.

Και αστυνομια να τους φερεις anyway τιποτα δε μπορει να τους κανει εκτος απο καμια παρατηρηση να περναει η ωρα.

Κοίτα απο τις ιστορίες που έχω διαβάσει, καταλαβαίνω ότι όντως μια χαρά είμαι. Πιο πολύ θέλω να τους κόψω τη φόρα, γιατί μ' αυτούς παραδόξως βγαίνει άκρη φτάνει να φοβηθούν. Η ένταση είναι εξωπραγματική, το εννοώ, δε μιλάω για συνηθισμένη υψηλή ένταση, πρώτη φορά το βλέπω αυτό.Και δεν είμαι η μόνη που παραπονιέμαι, όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα. Το σκέφτομαι φυσικά, δεν είμαι καν σίγουρη ότι θα το κάνω απλά ήθελα να ξέρω τη διαδικασία. Σα δικλείδα ασφαλείας πιο πολύ, γιατί συνηθώς μετά μεθάνε, μαλώνουν και γίνεται ένα μπάχαλο.

Δημοσ.

Απορώ ποιος τους νοικιάζει σπίτια!

Ως γνωστόν κάνουν ουρές οι σοβαροί ενδιαφερόμενοι για τις ημιυπόγες.

• Like 6
Δημοσ.

Ως γνωστόν κάνουν ουρές οι σοβαροί ενδιαφερόμενοι για τις ημιυπόγες.

Κάν'το αποθήκη, νοίκιασέ το πολύ χαμηλά ή και τζάμπα, κάψ'το...:D

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα απο τις ιστορίες που έχω διαβάσει, καταλαβαίνω ότι όντως μια χαρά είμαι. Πιο πολύ θέλω να τους κόψω τη φόρα, γιατί μ' αυτούς παραδόξως βγαίνει άκρη φτάνει να φοβηθούν. Η ένταση είναι εξωπραγματική, το εννοώ, δε μιλάω για συνηθισμένη υψηλή ένταση, πρώτη φορά το βλέπω αυτό.Και δεν είμαι η μόνη που παραπονιέμαι, όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα. Το σκέφτομαι φυσικά, δεν είμαι καν σίγουρη ότι θα το κάνω απλά ήθελα να ξέρω τη διαδικασία. Σα δικλείδα ασφαλείας πιο πολύ, γιατί συνηθώς μετά μεθάνε, μαλώνουν και γίνεται ένα μπάχαλο.

Ακομα αν θα φωναξεις την αστυνομια περιμενεις? σε βλεπω ετοιμοπολεμη. :cry:

Δημοσ.

Απορώ ποιος τους νοικιάζει σπίτια!

έλα μου ντε; και μάλιστα το σπίτι είχε ανακαινιστεί πριν το νοικιάσουν και σε 5 μήνες το είχαν διαλύσει. έσπασαν τα τζάμια, τα πλακακια της αυλίτσας, στο τέλος έβγαλαν τα κουφωματα (μάλλον τα πούλησαν) και κλείνουν με κουβέρτες. Αναρωτιέμαι τι μπήκε ο ιδιοκτήτης στον κόπο, αφού θα το νοίκιαζε σε Ρομά. Ας το έκανε αποθήκη. Πιο λογικό

• Like 3
Δημοσ.

καλέστε τό 100 κ απορώ πώς μέχρι τώρα δέν τό εχετε κάνει ... θά γίνουν απλά  κάποιες συστάσεις  αλλά θά σφίξουν λίγο οι @.ώλοι τους ... απορώ ποιός μπαγλαμάς τούς νοίκιασε  τό σπίτι ...καλά αυτός περιμένει νά πάρει τά νοίκια του από αυτούς ????  κ νά πληρώνουν ρεύμα - νερό .... χαχαχαχαχαχα :shock:

καλύτερα πηγαίνετε στόν εισαγγελέα υπηρεσίας μαζί μέ τούς αλλους πού ενοχλούνται κ θά δείς σίγουρα πιό δυναμικά αποτελέσματα ( ειχε παρόμοιο θέμα γνωστός μου  κ μόνο ετσι βρήκε λύση )

Δημοσ.

Ακομα αν θα φωναξεις την αστυνομια περιμενεις? σε βλεπω ετοιμοπολεμη. :cry:

χαχαχαχα ε τι να κάνω είμαι καλός άνθρωπος! :-D Ασε που δε νομίζω να απειλούμαστε άμεσα, συνήθως οι ... κυρίες μαλώνουν μεταξύ τους και μπαίνουν στη μέση οι άντρες να τις χωρίσουν. Απλά καμιά φορά θα φτάσω στο αμήν, αν δε με προλάβει κάποιος άλλος δηλαδή.

Δημοσ.

έλα μου ντε; και μάλιστα το σπίτι είχε ανακαινιστεί πριν το νοικιάσουν και σε 5 μήνες το είχαν διαλύσει. έσπασαν τα τζάμια, τα πλακακια της αυλίτσας, στο τέλος έβγαλαν τα κουφωματα (μάλλον τα πούλησαν) και κλείνουν με κουβέρτες. Αναρωτιέμαι τι μπήκε ο ιδιοκτήτης στον κόπο, αφού θα το νοίκιαζε σε Ρομά. Ας το έκανε αποθήκη. Πιο λογικό

Από τη μία ποιος τους τα νοικιάζει κι από την άλλη τι τα θέλουν οι ίδιοι τα σπίτια; Αλλιώς έχουν μάθει οι άνθρωποι!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα το τηλεφωνο του μπαγλαμα που τους νοικιασε το σπιτι ποιος το εχει?

χαχαχαχα ε τι να κάνω είμαι καλός άνθρωπος! :-D Ασε που δε νομίζω να απειλούμαστε άμεσα, συνήθως οι ... κυρίες μαλώνουν μεταξύ τους και μπαίνουν στη μέση οι άντρες να τις χωρίσουν. Απλά καμιά φορά θα φτάσω στο αμήν, αν δε με προλάβει κάποιος άλλος δηλαδή.

Οταν ο αλλος σε αδικει και εσυ δεν κανεις τιποτα δεν λεγεσαι καλος ανθρωπος αλλιως λέγεσαι.

Βρειτε το τηλεφωνο του ιδιοκτητη και αφου εχει φθορες το σπιτι μπορει να τους πεταξει άνετα απο εκει μαζι με μερικές συστάσεις απο την αστυνομια θα πάρουν πουλο γρηγορα.

Το δικο μου συμβολαιο γραφει οτι οποιος δεν σεβεται και δημιουργει φασαριες και προσβαλλει τα χρηστα ηθη ακομα και εθιμα αυτων που μενουν ειναι λογος αποβολης απο το σπιτι. Τι κανετε τοσο καιρο τους κοιτατε?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...