Προς το περιεχόμενο

honor 7 ή huawei g8 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλλους,

τις επόμενες ημέρες ο αδερφός μου θέλει να προβεί στην αγορά ενός κινητού τηλεφώνου ούτε της πλάκας αλλά ούτε και hi-end. σε αναζήτηση που κάναμε καταλήξαμε στα 2 προαναφερθέντα τηλέφωνα μιάς και τα 2 έχουν premium αισθηση στο χέρι αλλά καί στην εμφάνιση. και τα 2 πληρούν τις ίντσες που τον ενδιαφέρουν (5,2-5,5) έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά (8πύρινα 3gb ram επεκτάσιμη rom, fhd οθόνες και καλές κάμερες).

η χρήση του τηλεφώνου θα είναι "απλή" all around, χωρίς σχεδόν καθόλου gaming (ίσως κάνα quizdom, candy crush) σερφάρισμα στο ίντερνετ, καμιά ταινία-βίντεο youtube (πολύ) mails και κλασσικά τηλέφvνα μηνύματα κτλ.

και τις 2 συσκευές τις βρήκαμε κάτω απο 300 ευρώ και δεδομένου οτι θα κοπεί τιμολόγια ουσιαστικά θα του κοστίσει 200 κάτι.

μπορεί κάποιος να βοηθήσει να καταλήξουμε? καλοδεχούμενες οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή συμβουλές απο κατόχους των παραπάνω συσκευών και εννοείται άν κάπoιος έχει δουλέψει η κατέχει κάπoια απο αυτές να καταθέσει τις απόψεις του/εμπειρία χρήσης κτλ.

ευχαριστώ έκ των προτέρων!

Δημοσ.

Φιλε Βασιλη πιστευω και τα 2 ειναι πολυ κοντα με μικρες διαφορες..

Εγω θα επερνα το honor 7 γτ βλεπω εχει μεγαλυτερη μπαταρια,εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη(kirin 935 αντι για 930)

Καμερες και τα 2 εχουν αρκετα καλες και οθονη πανω κατω τα ιδια πιστευω..

Θα πηγαινα σε ενα media markt και θα το επερνα στα 299

Δημοσ.

Μιχαλη ευχαριστω για την απαντηση αυτο σκεφτομαστε να κανουμε. να παμε να τα δουμε απο κοντα να τα πιασει στο χερι να δρι ποιο του κανει περισοτερο κλικ.

Με εγγυησεις δεν θα εχει καποιο θεμα ετσι;

Δημοσ.

Το honor 7 για να το εχει το media markt λογικα εχει κανονικα εγγυηση οπως κ το p8

Πιστευω για τα λεφτα τους κ μιας κ θελετε ποιοτικη κατασκευη ειναι πολυ καλες επιλογες

Υπαρχει κ το Ζ3+ που εχει πιο δυνατα χαρακτηριστικα κ πολυ καλη κατασκευη αλλα κατι διαβαζω για απουσια επισημης εγγυησης.

Αν θες ψαξτο,απλα το αναφερω..

• Like 1
Δημοσ.

το honor 7 είναι καλύτερη επιλογή από το g8

Το honor 7 για να το εχει το media markt λογικα εχει κανονικα εγγυηση οπως κ το p8

Πιστευω για τα λεφτα τους κ μιας κ θελετε ποιοτικη κατασκευη ειναι πολυ καλες επιλογες

Υπαρχει κ το Ζ3+ που εχει πιο δυνατα χαρακτηριστικα κ πολυ καλη κατασκευη αλλα κατι διαβαζω για απουσια επισημης εγγυησης.

Αν θες ψαξτο,απλα το αναφερω..

δεν μιλάει για το p8 αλλά για το g8,αν ήταν για το p8 τότε ίσως και να άξιζε λόγο κάμερας

• Like 1
Δημοσ.

Αναμεσα στα 2 δεν ξερω ποιο(προτεινω Honor 7), παντως το P8 που πηρα με αφησε απολυτα ικανοποιημενο οποτε προτεινω  Huawei.....Κινητο απολυτα λειτουργικο και αξιοπιστο χωρις να σπαω το κεφαλι μου με προβληματα

• Like 1
Δημοσ.

το honor 7 είναι καλύτερη επιλογή από το g8

δεν μιλάει για το p8 αλλά για το g8,αν ήταν για το p8 τότε ίσως και να άξιζε λόγο κάμερας

Ωπ εχεις δικιο,P8 ειδα..

Δεν αξιζει για εμενα στα 300 για snp 615

Ας βγαλει το g8 k να βαλει το P8 στο παιχνιδι

Δημοσ.

Παντως το honor7 εχει τον hisilikon kirin 935 και gpu την mali t628 mp4 οπου εχω διαβασει λενα καλα σχολια για ενα κθνητο με ουσιαδτικα χαμηλη τιμη αλλα high end χαρακτηριστικα.

οσων αφορα το p8.o kirin ειναι γρηγοροτερος του sd615 και παροτι εχουν και τα 2 3gb ram το honor ειναι ποιο γρηγορο.

που θα μπορουσαμε να παμε να το δουμε απο κοντα;

Δημοσ.

Καλα η mali t628 μονο high end χαρακτηριστικα δεν ειναι αλλα δεν ειναι κ για πεταμα ..Τεσπα

Τo honor θα το βρεις λογικα στα mediamarkt και ισως εχει κ το p8 να ριξεις μια ματια

• Like 1
Δημοσ.

μιχάλη μήν φανταστείς, δέν γνωρίζω πολλά απο hardware κινητών αλλά φαντάζομαι οτι ο επεξεργαστής και η μνήμη το κατατάσουν τρόπων τινά στα δυνατά smartphones. όπως σου ξαναείπα η χρήση θα είναι all around απλή. σε αρκετά reviews που είδα πάντως δέν είχε κάποιος θέμα στα παιχνίδια (και βαριά μάλιστα) και μου έκανε εντύπωση σε μία σύγκριση με το one plus 2 (την έκδοση με τα 4gb ram) το κοντράριζε στα ίσα και σε κάποιες περιπτώσεις όσων αφορά web browsing ήταν και ελάχιστα γρηγορότερο.

σήμερα πρώτα ο θεός θα πάμε μία βόλτα να τα δούμε απο κοντά. παρακαλώ άν κάποιος φίλος έχει κάποιο τηλέφωνο απο τα παραπάνω άς καταθέσει την άποψή του πρός βοήθειά μας. άν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάποια άλλη συσκευή με τα χαρακτηριστικά που γράφω στο πρώτο μου κείμενο επίσης ας το κάνει

Δημοσ.

κοίτα και το honor 5x. To g8 έχει τον 615 που κάποιοι αναφέρουν ότι έχει bug και βγάζει προβλήματα. To 5x έχει τον 616 και είναι και μεταλλική η κατασκευή.

Το αγόρασα για την αδερφή μου ακριβώς για την ίδια χρήση και είναι απόλυτα ικανοποιημένη. Κοιτούσα και εγω αρχικά το g8 λόγω 3 giga ram αλλά διάβασα πολλα αρνητικά. Το honor 5x έχει 2 αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα, ειδικά αν του αλλάξει τον default launcher του emui που είναι αρκετά βαρύς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...