heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 δεν νομιζω η συντριπτικη πλειοψηφια που χρησιμοποιει kodi να την ενδιαφερει να πειραζει το xml... οποτε δεν ειναι επιχειρημα αυτο
Nimda075 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αργα η γρηγορα θα το χρειαστουν εκτος κ αν θελουν να βλεπουν με διακοπες κ διαλειμματα
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Για πες δηλαδη τι κανεις με τον media player σου που δεν μπορει να το κανει μια συγχρονη σοβαρη smart της samsung, lg η sony; Μάλον δεν διαβάζεις τα όσα γράφω ή διαβάζεις μόνο αυτά που θες να διαβάσεις έτσι απλά για να μας την πεις... Η σύγχρονη και σοβαρή smart tv που αναφέρεις εσύ δεν έχει καμία δουλειά με την πλειοψηφία των smart tv που αναφέρω εγώ.Μιλάμε για τελείως διαφορετικά budget. Άλλωστε η συζήτηση ξεκίνησε για low budget τηλεόραση και όχι για την κατηγορία την οποία εσύ αναφέρεσαι. Επίσης, όσον αφορά τη σύγκριση του media player με τις smart δυνατότητες της τηλεόρασης μου, μιας και για αυτό θέλεις να μάθεις, όπως προανέφερα και προφανώς δεν διάβασες , η panasonic που έχω είναι περσινό ή προπέρσινο μοντέλο και μάλιστα όχι η premium σειρά που είναι η VT αλλά μιας κλάσης παρακάτω και σε πολλά high bitrate mkv κομπιάζει στο streaming εν αντιθέση με το παλιό μου media player που παίζει remux των 30Μbps αμάσητο... Το surfing επίσης στην συγκεκριμένη τηλεόραση απλά δεν υφίσταται λόγω του οτι ο επεξεργαστής είναι αργός.
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και εγραψα πιο πανω... αν η τηλεοραση ειναι παλια και δεν τα υποστηριζει ναι αξιζει να παρεις media box... επισης το θεμα ειναι φθηνη smart... οπου επισης ανεφερα οτι μια philips των 300€ μια χαρα παιζει kodi. Και οχι δεν αναφερομαι σε τηλεορασεις 2000€ προπερσινο μοντελο lg ειχα των 900€ και επαιζε τα παντα οπως επισης και αλλη μια lg μοντελο του 13 των 670€ που επισης επαιζε τα παντα χωρις προβλημα... εσυ κρινεις με βασει μιας "παλιας" panasonic που χεις που ποτε δεν φημιζονταν για τις smart δυνατοτητες τους Επεξ/σία 10 Απριλίου 2016 από heavyrain
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και εγραψα πιο πανω... αν η τηλεοραση ειναι παλια και δεν τα υποστηριζει ναι αξιζει να παρεις media box... επισης το θεμα ειναι φθηνη smart... οπου επισης ανεφερα οτι μια philips των 300€ μια χαρα παιζει kodi. Και οχι δεν αναφερομαι σε τηλεορασεις 2000€ προπερσινο μοντελο lg ειχα των 900€ και επαιζε τα παντα οπως επισης και αλλη μια lg μοντελο του 13 των 670€ που επισης επαιζε τα παντα χωρις προβλημα... εσυ κρινεις με βασει μιας "παλιας" panasonic που χεις που ποτε δεν φημιζονταν για τις smart δυνατοτητες τους Το πρόβλημά σου εσένα είναι τι κάνει το media player μου που δεν το κάνει η τηλεόρασή μου και σου απάντησα.Σε τι διαφωνείς δεν μπορώ να καταλάβω.Στο οτι υπάρχουν πάρα πολλές τηλεοράσεις που δεν παίζουν kodi ή στο οτι οι οικονομικές κατηγορίες που ψάχνει ο ts δεν έχουν smart δυνατότητες που να υπερβαίνουν τα σημερινά media player; Και 2 χρονών μοντέλο δεν το λες και παλιό.Μην τρελαθούμε.Εκτός εαν τα μπερδεύεις με τα smartphone που πολλοί τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Στις τηλεοράσεις ΔΕΝ συμβαίνει το ίδιο.Την παίρνεις για να σου κρατήσει τουλάχιστον μια 4ετία μην σου πω και περισσότερο.
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Διαφωνουμε στο οτι γενικευεις οτι οι smart δεν κανουν αυτα που κανει ενα media player κρινοντας με βαση τη δικη σου τηλεοραση....προφανως εχεις πολυ καιρο να δεις συγχρονη smart...και στο budget που ψαχνει ο TS ανεφερα philips με 300 ευρω που κανει ολα αυτα που ζηταει ο TS και κατ επεκταση κανει αυτα που θα εκανε με εναν εξτρα mediaplayer, τον οποιο δε χρειαζεται καν...
Nimda075 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ναι κ να παει να παρει φολα τιβι για να εχει, ισως μπορει υπο προυποθεσεις ναι μεν αλλα ,βασικη λειτουργικοτητα smart που δεν φτανει ουτε τα android boxes της πλακας κ για να μην πεις 2015 samsung εχω
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Διαφωνουμε στο οτι γενικευεις οτι οι smart δεν κανουν αυτα που κανει ενα media player κρινοντας με βαση τη δικη σου τηλεοραση....προφανως εχεις πολυ καιρο να δεις συγχρονη smart...και στο budget που ψαχνει ο TS ανεφερα philips με 300 ευρω κανει οτι κανει ολα αυτα που ζηταει ο TS και κατ επεκταση κανει αυτα που θα εκανε με εναν εξτρα mediaplayer.... Δηλαδή θέλεις να μας πεις οτι εαν πάρουμε τυχαία σαν δείγμα 10 τηλεοράσεις της κατηγορίας των 300 ευρώ , οι 9 στις 10 θα έχουν καλύτερες δυνατότητες από έναν σημερινό φτηνό media player. OK.Προφανώς τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα τα δεδομένα οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε να ακούμε τις συμβουλές σου....
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φιλε μου γιατι αναφερεις συνεχεια ποσοστα ποσες στις ποσες κανουν οτι κανει ενας player; ποιο το νοημα; ο ΤS ζητησε μοντελα και ανεφερα μοντελα εντος του budget του που κανουν ολα αυτα που ζηταει χωρις να χρειαστει εξωτερικο player... και εσυ συνεχιζεις να λες οτι τα περισσοτερα δεν το κανουν... και; που θες να καταληξεις; μιλας για δειγματα ερευνας...που κολλανε ολα αυτα με το θεμα; ποτε δεν διαφωνησα σ αυτο που λες για την αναλογια των μοντελων...
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φιλε μου γιατι αναφερεις συνεχεια ποσοστα ποσες στις ποσες κανουν οτι κανει ενας player; ποιο το νοημα; ο ΤS ζητησε μοντελα και ανεφερα μοντελα εντος του budget του που κανουν ολα αυτα που ζηταει χωρις να χρειαστει εξωτερικο player... και εσυ συνεχιζεις να λες οτι τα περισσπτερα δεν το κανουν... και; που θες να καταληξεις; ποτε σεν διαφωνησα σ αυτο που λες για την αναλογια των μοντελων... Οπότε άλλος είναι εδώ που γενικεύει παίρνοντας σαν παράδειγμα τη Philips των 300 ευρώ που παίζει kodi.... Εγώ δεν θέλω να καταλήξω κάπου.Απλά διαφωνώ στο οτι οι smart των 300 ευρώ έχουν τις δυνατότητες που έχει ένας σημερινός media player.Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει ΔΕΝ έχουν
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ναι κ να παει να παρει φολα τιβι για να εχει, ισως μπορει υπο προυποθεσεις ναι μεν αλλα ,βασικη λειτουργικοτητα smart που δεν φτανει ουτε τα android boxes της πλακας κ για να μην πεις 2015 samsung εχω Ενω παιρνοντας μια samsung πχ συν το player εξτρα στο budget που διαθετει δεν θα ειναι "φολα" η tv ε; Οπότε άλλος είναι εδώ που γενικεύει παίρνοντας σαν παράδειγμα τη Philips των 300 ευρώ που παίζει kodi.... Εγώ δεν θέλω να καταλήξω κάπου.Απλά διαφωνώ στο οτι οι smart των 300 ευρώ έχουν τις δυνατότητες που έχει ένας σημερινός media player.Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. ουτε σε αυτο διαφωνουμε... αλλα το budget του ειναι πολυ μικρο για να παρει και τα δυο...και σ αυτα τα λεφτα θα παρει καλυτερη τηλεοραση απ το να παρει μια "φολα" τηλεοραση που ειπε και ο αλλος συν εξτρα ενα media player..
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ουτε σε αυτο διαφωνουμε... αλλα το budget του ειναι πολυ μικρο για να παρει και τα δυο...και σ αυτα τα λεφτα θα παρει καλυτερη τηλεοραση απ το να παρει μια "φολα" τηλεοραση που ειπε και ο αλλος συν εξτρα ενα media player .. Στην κατηγορία των 300 ευρώ ή εκεί γύρω τέλος πάντων , στα πάνελ δεν νομίζω να βρίσκεις διαφορές που να φαίνονται στο μάτι.50 ευρώ πάνω 50 κάτω δεν θα πάρει καλύτερο πάνελ.Στις premium σειρές αρχίζεις και βλέπεις ουσιαστικές διαφορές.Πολλά πάνελ βγαίνουν φασόν για τις φτηνές σειρές και μπαίνουν σε αρκετά μοντέλα και διαφοροποιείται η τιμή τους με βάση τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτουν.Οπότε η προσωπική μου άποψη είναι οτι στα 300 ευρώ θα πάρει ένα μέτριο ή έστω αξιοπρεπές πάνελ. Προτιμότερο για μένα να πάρει πχ μια tv στα 260 ευρώ και ένα media player των 40 ευρώ, σύνολο 300, παρά μια tv των 300 ευρώ με τον media player που έχει πάνω και να αρκεστεί σε αυτόν.
heavyrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συμφωνω και εδω αλλα Ειδες τι λεει το θεμα; θελει γυρω στις 43 ιντσες με budget βαρια 400€ ...ποια θα παρει στα 260€ σ αυτες τις ιντσες;
Nimda075 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 του ποσταρα αυτο 6 απριλιου ,ελπιζω να το ειδε ,πολυ πανω απο αξιοπρεπες πανελ http://www.insomnia.gr/topic/605585-tvsamsung-ue40j6200awxxh-mediamarkt-349%E2%82%AC/ http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/39-43-intses/Samsung-TV-40inches-UE40J6200-UE40J6200.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα