Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε το εξης

βαλε σε ενα usb3 στικακι μια 1080p ταινια σε οποιαδηποτε smart κ δοκιμασε να την δεις χωρις δυνατοτητα να ρυθμισεις μπαφερινγκ

κανε επισης browsing σε εναν browser απο smart tv

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν περασει 3 smart στη κατοχη μου, ποτε δεν ειχα προβλημα με κανενα video playback ουτε το παραμικρο frame drop ( σε καλα αρχεια προφανως, μεγαλυτερα των 10γιγα). Browsing εχω κανει στο παρελθον χωρις κανενα προβλημα, το βρισκω αβολο και αδιαφορο σε τηλεοραση ακομα και με ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι. Που θες να καταληξεις;

Δημοσ.

Προφανως, δεν ειναι ο σκοπος τους να αντικαταστησουν εναν υπολογιστη. Αλλα να προσφερουν μια ολοκληρωμενη λυση all in one ειτε ως media players ειτε ως dlna streaming ειτε ως on demand streaming services ειτε ως miracast ειτε ως browsers κτλ

Δημοσ.

Τo budjet μου είναι το πολύ μέχρι 400 ευρώ βαριά βαριά. Δεν πρόκειται να κινηθώ σε κάτι περισσότερο. Σκέφτομαι για αρχή να συνδέω το λαπτοπ με τη τηλεόραση κ θα δώ στην πορεία πως θα κινηθώ. Η σύνδεση γίνεται μεσω hdmi?

Δημοσ.

Μαλλον εχεις εμπειρια απο smart των 300€... Η εχεις υπερβολικες απαιτησεις. Ο σκοπος που εξυπηρετουν ειναι να τα εχεις ολα σε ενα με ενα χειριστηριο χωρις να συνδεεις πανω 10 διαφορετικες συσκευες, 10 χειριστηρια και αλλα τοσα καλωδια. Μ αυτη τη λογικη συνδεεις εναν υπολογιστη σε μια τηλεοραση και εχεις τα παντα. Μια καλη smart τα καταφερνει πολυ καλα.

Το θέμα των πολλών χειριστηριων έχει λυθεί με το CEC που όλες οι σύγχρονες TV και media boxes υποστηρίζουν. Το TV χειριστήριο ελέγχει τα πάντα. Σκεψου ότι το mediaplayer έχω στερεώσει με δεματικό στην πλάτη της οθόνης. Δεν το βλέπω καν.

Έχω μια αρκετά ακριβή Sony Bravia και h.265 δεν υποστηρίζει. Άσε το πρόβλημα dlna/υποτιτλοι.

Νομίζω ότι ο συνδυασμός TV - ανεξάρτητο MediaBox είναι ο καλύτερος δυνατός.

Το μόνο κριτήριο (κατά την γνώμη μου πάντα) για την TV είναι αν σου αρέσει η εικόνα της.

Παίρνεις όπως είπαν αρκετοί ένα mediaplayer και σε 1-2 χρόνια οταν θα χρειάζεσαι περισσοτερη επεξ ισχύ για το (λογου χάρη) h.2xx το αλλάζεις με μικρό κόστος. Η οθόνη όμως αν σου αρέσει η εικόνα της δεν εχεις λόγο να την αλλάξεις

• Like 1
Δημοσ.

πηρα την j6200 ...εχω mac ,οποτε οι επιλογες μου ειναι καπως λιγοτερες απ οτι αν ειχα windows..τι οικονομικη επιλογη εχω??

να φανταστω εννοειτε για kodi κτλ τον mediaplayer..σωστα?

Δημοσ.

Το θέμα των πολλών χειριστηριων έχει λυθεί με το CEC που όλες οι σύγχρονες TV και media boxes υποστηρίζουν. Το TV χειριστήριο ελέγχει τα πάντα. Σκεψου ότι το mediaplayer έχω στερεώσει με δεματικό στην πλάτη της οθόνης. Δεν το βλέπω καν.

Έχω μια αρκετά ακριβή Sony Bravia και h.265 δεν υποστηρίζει. Άσε το πρόβλημα dlna/υποτιτλοι.

Νομίζω ότι ο συνδυασμός TV - ανεξάρτητο MediaBox είναι ο καλύτερος δυνατός.

Το μόνο κριτήριο (κατά την γνώμη μου πάντα) για την TV είναι αν σου αρέσει η εικόνα της.

Παίρνεις όπως είπαν αρκετοί ένα mediaplayer και σε 1-2 χρόνια οταν θα χρειάζεσαι περισσοτερη επεξ ισχύ για το (λογου χάρη) h.2xx το αλλάζεις με μικρό κόστος. Η οθόνη όμως αν σου αρέσει η εικόνα της δεν εχεις λόγο να την αλλάξεις

Και εγω εχω πολυ ακριβη bravia (αξιας πανω απο 2000€ οταν κυκλοφορισε περσι). Τωρα γουστα ειναι, εμενα δεν μ αρεσει να εχω πολλες συσκευες οταν μπορω να τα εχω ολα σ μια. Ποσο μαλλον εξτρα/περιττα καλωδια. Dlna για ταινιες; Για ποιον λογο; Αςε που κολλαει αν streamareis bluray ποιοτητες. Τα βαζεις ολα σε εξ δισκο η στικακι και τα παιζεις στον media players της. Τωρα καποιος εχει ηδη παλια τηλεοραση που δεν τα υποςτηριζει ολα αυτα και μαλιστα αν ειναι και καλο μοντελο, εννοειται βολευει εξωτερικος media player, αλλα το θεμα μιλαει για αγορα καινουριας.

πηρα την j6200 ...εχω mac ,οποτε οι επιλογες μου ειναι καπως λιγοτερες απ οτι αν ειχα windows..τι οικονομικη επιλογη εχω??

να φανταστω εννοειτε για kodi κτλ τον mediaplayer..σωστα?

Κοιτα τα raspbery αν εννοεις ν αγορασεις οικονομικο εξωτερικο player.

Η j6200 ειναι smart οποτε παιζεις οτι θες στον mediaplayer της η dlna, η συνδεεις το mac στην τηλεοραση και τα βλεπεις ολα απευθειας.

Δημοσ.

Και μόνο που η πλειοψηφία των smart tv ΔΕΝ υποστηρίζει το kodi που έχουν πλέον όλα τα νέα media player tv box, ακόμα και τα πάμφθηνα, είναι ένας τεράστιος λόγος για να πάει κάποιος σε εξωτερικό media player.

Ναι μεν οι smart δυνατότητες των νέων τηλεοράσεων έχουν βελτιωθεί , αλλά δεν μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο τις δυνατότητες των εξωτερικών media player.

Από την άλλη , όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες.Σε κάποιον μπορεί να είναι υπεραρκετές οι δυνατότητες μιας smart , και σε κάποιον άλλο όχι.

Στη δική μου τηλεόραση (Panasonic P50ST60) οι smart δυνατότητές της είναι απλά γελοίες.Μόνο τον media player χρησιμοποιώ για να κάνω streaming ταινίες από NAS, αν και σε κάποιες FullHD ταινίες με high bitrate βρίσκει ζόρια.Είτε δεν παίζει καθόλου , είτε με σπασίματα.Με ένα παλιό media pleyer που έχω (πανω από 5 χρόνια) , παίζει τα πάντα αμάσητα...

Δημοσ.

Για πες δηλαδη τι κανεις με τον media player σου που δεν μπορει να το κανει μια συγχρονη σοβαρη smart της samsung, lg η sony;

Δημοσ.

kodi ,οι περισσοτερες που δεν εχουν android δεν το εχουν καν ως app

k οσες το εχουν δεν μπορεις να πειραξεις τπτ πχ advanced settings xml κ δεν εχουν φυσικα αρκετη μνημη ,τουτεστιν αχρηστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...