miyake Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 350 ευρώ(ταβάνι).Εϊχα δίκαρτο αλλά επειδή με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο σε dual active, το πήρα απόφαση και θα κυκλοφορώ πλέον με 2 κινητά.Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν, ποιο μονόκαρτο να πάρω; Με σειρά προτεραιότητας :1)ταχύτητα2)κάμερα3)μπαταρίαΕυχαριστώ.
newsformobiles Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Υποθέτω μόνο Ελλάδα κοιτάς για να το λες αυτό.... Από Κίνα μπορείς στα λεφτά αυτά να πάρεις φοβερά δίκαρτα κινητά. Πχ, σαν το δικό μου που μόλις μου ήρθε, το Xiaomi Note Pro! 1
miyake Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Υποθέτω μόνο Ελλάδα κοιτάς για να το λες αυτό.... Από Κίνα μπορείς στα λεφτά αυτά να πάρεις φοβερά δίκαρτα κινητά. Πχ, σαν το δικό μου που μόλις μου ήρθε, το Xiaomi Note Pro! Κοιτάω μόνο Ελλάδα ναι. Ίσως κάποια στιγμή προσωπικά στραφώ και σε τέτοιες λύσεις αλλά τώρα δεν είναι για μένα η συσκευή.
newsformobiles Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κοιτάω μόνο Ελλάδα ναι. Ίσως κάποια στιγμή προσωπικά στραφώ και σε τέτοιες λύσεις αλλά τώρα δεν είναι για μένα η συσκευή.Τότε κοιτάς για Xiaomi Mi4c ή Lg G4 dual στο skroutz.
domino Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Υποθέτω μόνο Ελλάδα κοιτάς για να το λες αυτό.... Από Κίνα μπορείς στα λεφτά αυτά να πάρεις φοβερά δίκαρτα κινητά. Πχ, σαν το δικό μου που μόλις μου ήρθε, το Xiaomi Note Pro! αυτο εχει 4 gb ram???αληθεια??
newsformobiles Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αυτο εχει 4 gb ram???αληθεια??Ναι! Το κινητό είναι φοβερό! Μου ήρθε την παρασκευή και όλο το σκ το χαζεύω, αφού του περασα φυσικά την ελληνική ρομ! Απλά τέλειο!
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τότε κοιτάς για Xiaomi Mi4c ή Lg G4 dual στο skroutz.Θελει μονοκαρτο. Καλησπέρα. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 350 ευρώ(ταβάνι). Εϊχα δίκαρτο αλλά επειδή με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο σε dual active, το πήρα απόφαση και θα κυκλοφορώ πλέον με 2 κινητά. Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν, ποιο μονόκαρτο να πάρω; Με σειρά προτεραιότητας : 1)ταχύτητα 2)κάμερα 3)μπαταρία Ευχαριστώ. LG G4 απο μενα αλλα εχει θεματακια η μπαταρια.
leo06 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 350 ευρώ(ταβάνι). Εϊχα δίκαρτο αλλά επειδή με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο σε dual active, το πήρα απόφαση και θα κυκλοφορώ πλέον με 2 κινητά. Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν, ποιο μονόκαρτο να πάρω; Με σειρά προτεραιότητας : 1)ταχύτητα 2)κάμερα 3)μπαταρία Ευχαριστώ. 300 έχει το honor 7 http://www.skroutz.gr/s/7448262/Honor-7-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα