Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,α τιμετωπιζω το εξης προβλημα στο λαπτοπ μου.Μου κατεβηκε ενας κινεζικος ιος,αν τον εχετε ακουσει,τον οποια προσπαθησα σημερα να τον διαγραψω ακολουθωντας βιντεο στ youtube.Το βιντεο με οδηγησε στκ task manager ,οπου εγραψα msconfig και εκανε επανεκκινηση.

Το προβλημα ειναι το εξης:ανοιγοντας το λαπτοπ γενικα,εχω κωδικο προσβασης απο λογαριασμο outlook.Τωρα,μετα την επανεκκινηση,εβαλα τον γνωστο κωδικο προσβασης και δε τον δεχεται.προφανως δεν ασχολουμαστε καν με τα caps lock.

Επισης απ το κινητο αλλαξα τον κωδικο προσβασης και τον εφαρμοσα στο λαπτοπ μετα,αλλα τιποτα.

Αποτελεσμα:εχω εγκλωβιστει στην εκκινηση !!!

Καποιος να βοηθησει ασαπ,παιδια !!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,α τιμετωπιζω το εξης προβλημα στο λαπτοπ μου.Μου κατεβηκε ενας κινεζικος ιος,αν τον εχετε ακουσει,τον οποια προσπαθησα σημερα να τον διαγραψω ακολουθωντας βιντεο στ youtube.Το βιντεο με οδηγησε στκ task manager ,οπου εγραψα msconfig και εκανε επανεκκινηση.

Το προβλημα ειναι το εξης:ανοιγοντας το λαπτοπ γενικα,εχω κωδικο προσβασης απο λογαριασμο outlook.Τωρα,μετα την επανεκκινηση,εβαλα τον γνωστο κωδικο προσβασης και δε τον δεχεται.προφανως δεν ασχολουμαστε καν με τα caps lock.

Επισης απ το κινητο αλλαξα τον κωδικο προσβασης και τον εφαρμοσα στο λαπτοπ μετα,αλλα τιποτα.

Αποτελεσμα:εχω εγκλωβιστει στην εκκινηση !!!

Καποιος να βοηθησει ασαπ,παιδια !!

Ευχαριστω

·         λύση πρώτη επιδιόρθωση windows

·         λύση δεύτερη παίρνεις back up και πας για format

δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα windows που έχεις καθώς και την ονομασία του ιού 

Δημοσ.

ΚαλησπερΑ και παλι.

Windows 8.1

Ιος qqccmngr,δημιουργει φακελο με τα exe ονοματος "tencent" στο program files(x86).

Επισιορθωση με ποιο τροπο,εφοσον δεν μπορω να μπω καν στην επιφανεια εργασιας?

Ευχαριστω

Δημοσ.

ΚαλησπερΑ και παλι.

Windows 8.1

Ιος qqccmngr,δημιουργει φακελο με τα exe ονοματος "tencent" στο program files(x86).

Επισιορθωση με ποιο τροπο,εφοσον δεν μπορω να μπω καν στην επιφανεια εργασιας?

Ευχαριστω

boot από το cd και επιδιόρθωση αλλά θα πρότεινα να κατεβάσεις μια διανομή live να πάρεις τα δεδομένα σου και μετά format  

Δημοσ.

Cd windows δεν υπαρχει.Ηταν εγκατεστημενα απο την αγορα τα windows.

Οποτε-και διορθωσε με αν κανω λαθος-παιρνω την dell τηλεφωνο μηπως μου τα διαθεσουν ή ψαχνω σπασμενα.

Τωρα,επειδη δεν ειμαι full σχετικος με τα pc,θα με βοηθουσε πολυ αν μου εξηγουσες το τελευταιο με τη "live διανομη" με καποιο λινκ ή οτιδηποτε.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Cd windows δεν υπαρχει.Ηταν εγκατεστημενα απο την αγορα τα windows.

Οποτε-και διορθωσε με αν κανω λαθος-παιρνω την dell τηλεφωνο μηπως μου τα διαθεσουν ή ψαχνω σπασμενα.

Τωρα,επειδη δεν ειμαι full σχετικος με τα pc,θα με βοηθουσε πολυ αν μου εξηγουσες το τελευταιο με τη "live διανομη" με καποιο λινκ ή οτιδηποτε.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

live διανομή ενός λειτουργικού είναι όταν εισαγουμε  ένα μέσο ανάγνωσης στον υπολογιστή (cd/usb) και μπουταρωντας από εκεί να κάνουμε χρήση του υπολογιστή χωρίς να χρησιμοποιούμε το λειτουργικό που είναι ήδη εγκατεστημένο μπορείς να κατεβάσεις κάποιες διανομές Linux, windows xp mini αλλά υπάρχει και άλλη λύση απλά να βγάλεις τον δίσκο και να τον βάλεις σε άλλο υπολογιστή και να πάρεις έτσι τα αρχεία σου χωρίς να χρειαστεί να παιδευτείς με τα live cd εάν πάλι θες να το κάνεις εμπειρικά είναι εύκολο σε αυτό το βίντεο  και από εδώ μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα κάψεις σε ένα cd-usb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...