Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Χρειάζομαι την βοήθεια σας!! Θέλω να βλέπω σειρές και ταινίες online απ' το android κινητό. Το έψαξα λιγο και ανακάλειψα το Kodi από το play store,άκουσα οτι είναι καλό και έχει και ελληνικούς υπότιτλους,φαίνεται όμως πολυ πολύπλοκο. Ξέρει κανείς πως δουλεύει?Και αν όντως είναι καλό?  :-) Αν γνωρίζετε κάποιο θα ήθελα να το ακούσω!  :-) 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

σαν media player ναι, ειναι λιγο πολυπλοκο αλλα δεν εχει τρομερη δυσκολια.

μαθαινεις να κατεβαζεις και να περνας plugins καθως και το πως πειραζεις τις ρυθμισεις του καθενος, και απο εκει και περα κανεις τα παντα. οδηγιες μπορεις να βρεις εδω (και για τους ελληνικους υποτιτλους)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ!Με βοήθησε αφάνταστα οδηγός αυτός! Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη..θέλω να βλέπω μια συγκεκριμένη σειρά και δεν ξέρω αν υπάρχει.. Κάποιο πρόσθετο για σειρές γνωρίζετε?

Δημοσ.

Εγω βλεπω Online απο συγκεκριμένα site που εχουν Ελληνικα.

Εσυ ποια σειρα θες να δεις?

Δημοσ.

Εγω βλεπω Online απο συγκεκριμένα site που εχουν Ελληνικα.

Εσυ ποια σειρα θες να δεις?

saruman123 κι εγώ από site βλέπω ταινίες ή σειρες αλλα από το κινητό δεν ανοίγει την σελιδα (δεν ξέρω γιατί) γι αυτό ψαχνω για εφαρμογή.Η σειρά λέγεται Quantico.

Δοκιμασε το easy kodi setup απο το play store... Θα σε βοηθησει...

Ευχαριστώ tsilitheo1! Θα το δοκιμασω!  :-D

Δημοσ.

saruman123 κι εγώ από site βλέπω ταινίες ή σειρες αλλα από το κινητό δεν ανοίγει την σελιδα (δεν ξέρω γιατί) γι αυτό ψαχνω για εφαρμογή.Η σειρά λέγεται Quantico

Αλλαξε browser και να υποστηριζει adobe flash player(Dolphin - Best Web Browser).

Για streaming live επισης ειναι καλος ο Puffin Web Browser.

Βλεπεις κατι οικειο στης φωτο?? :-D

post-330623-0-80765900-1459754660_thumb.png

post-330623-0-18615700-1459754698_thumb.pngpost-330623-0-45309700-1459754761_thumb.png

Δημοσ.

saruman123 κι εγώ από site βλέπω ταινίες ή σειρες αλλα από το κινητό δεν ανοίγει την σελιδα (δεν ξέρω γιατί) γι αυτό ψαχνω για εφαρμογή.Η σειρά λέγεται Quantico.

Ευχαριστώ tsilitheo1! Θα το δοκιμασω!  :-D

Αυτη τη στιγγμη το καλυτερο plugin για ταινιες και σειρες ειναι το exodus. Αν δεν το εχει ηδη εγκατεστημενο απο το tvaddons πας στις εφαρμογες και στο addon installer/featured και το βρισκεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξε browser και να υποστηριζει adobe flash player(Dolphin - Best Web Browser).

Για streaming live επισης ειναι καλος ο Puffin Web Browser.

Βλεπεις κατι οικειο στης φωτο?? :-D

attachicon.gif2016_04_04_10.20.29.png

attachicon.gif2016_04_04_10.21.54.pngattachicon.gif2016_04_04_10.22.24.png

ναι αυτο είναι στς φωτο..θα το δοκιμάσω κι αυτό με το browser! Ευχαριστώ για την βοήθεια!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...