GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αποφασισα να ανοιξω των 2 χρονων power bank μου το οποιο δεν χρησιμοποιω καθολου μιας και δεν χρειαζεται! Φοραει μια μπαταρια 18650-2000mah. Ερωτηση: μπορω να την αναβαθμισω σε μια των 5000mah για αυξημενη ωρα φορτισης? Edit: απο βδομαδα θα παραγγειλω μερικα πραγματα απο gearbest οποτε λεω να βαλω και μια 18650 στο καλαθι!
hackerW32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 παρε ενα κανονικα power bank, μην παιζεις με αυτα, να κανει κανα μπαμ και να τρεχεις μετα. επισης δεν θα χωραει μια τοσο μεγαλη εκει μεσα, εκτως εαν θες να εχεις καλώδια να κρέμονται.
alkis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δες διαστάσεις, αν χωράει μεγαλύτερη, αν ναι δε θα υπάρχει κάποιο θεμα... οσο για τα μπαμ και τα ξεμπαμ υπαρχει παντα η αστοχιας μπαταριας και καινουργιο να ειναι.
nikos903 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μην πειράξεις τίποτα ψηφίζω εγώ, με μια 18650 όπως και να έχει μια φόρτιση δεν την ολοκληρώνει αυτό (4.2 βόλτ στα 2000mah + μετατροπή στα 5V) άρα άστο όπως έχει και όσο δουλέψει δούλεψε. Και απο οσο ξέρω 5000mah μπαταρίες σε 18650 δεν υπάρχουν, μέχρι 3600mah πρέπει να είναι αλλά οι πωλητές τις ονομάζουν όπως θέλουν για να πουλήσουν...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εμαθα αρκετα, απο οσο ξερω οι διαστασεις 18650 ειναι ιδιες. Δεν με ενδιαφερει αν θα κανει κανα μπαμ, ουτως ή αλλιως αχρηστο μου ηταν. Θα προσπαθησω να βαλω μια θεωρητικη 5000mah και θα το χρησιμοποιω με xiaomi led!
thunderstorm Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαίνω, εφόσον εχει ήδη 18650 τι πειράζει να την αλλάξει κ να βάλει μια μεγαλύτερη 18650? Οι διαστάσεις κ τα V είναι τα ίδια... Όπως το βλέπω εγώ ούτε μπαμ, ούτε τπτ. Απλά προσοχή στην μπαταρία που θα αγοράσεις. Κυκλοφορεί πολύ μούφα
The_Judas Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαίνω, εφόσον εχει ήδη 18650 τι πειράζει να την αλλάξει κ να βάλει μια μεγαλύτερη 18650? Οι διαστάσεις κ τα V είναι τα ίδια... Όπως το βλέπω εγώ ούτε μπαμ, ούτε τπτ. Απλά προσοχή στην μπαταρία που θα αγοράσεις. Κυκλοφορεί πολύ μούφα 2000mah είναι η μπαταρία.
hackerW32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 18650 ειναι ο τυπος της μπαταριας, αυτο που ειπε ειναι να βγαλει τα 2000mah και να βαλει 5000mah, ιδιου τυπου μπαταριας με μεγαλητερη χωριτικοτητα. δεν ηξερα οτι το 18650 ειναι τυπος μπαταριας, νόμιζα οτι ελεγες για 18650mah, οποτε ειναι πολυ πιθανό να λειτουργησει χωρις πυροτεχνήματα
vdeseris Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μεχρι 3500mah υπαρχουν μπαταριες. Αν παρεις 5000mah το πιο πιθανο ειναι να ειναι 1000mah πραγματικα. 1
nikos903 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εμαθα αρκετα, απο οσο ξερω οι διαστασεις 18650 ειναι ιδιες. Δεν με ενδιαφερει αν θα κανει κανα μπαμ, ουτως ή αλλιως αχρηστο μου ηταν. Θα προσπαθησω να βαλω μια θεωρητικη 5000mah και θα το χρησιμοποιω με xiaomi led! Το πρώτο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει θα έπρεπε να ήταν να μην κάνει μπάμ κατ εμέ: link βαλε αυτοκινητου Με step up κινέζικο δεν πάει αυτοκινήτου, 7805 πρέπει να θέλει :p Μέγιστη μόντα Δεν καταλαβαίνω, εφόσον εχει ήδη 18650 τι πειράζει να την αλλάξει κ να βάλει μια μεγαλύτερη 18650? Οι διαστάσεις κ τα V είναι τα ίδια... Όπως το βλέπω εγώ ούτε μπαμ, ούτε τπτ. Απλά προσοχή στην μπαταρία που θα αγοράσεις. Κυκλοφορεί πολύ μούφα Γιατί όπως είπες και εσύ και ο vdeseris κυκλοφορεί πολύ μούφα (πολύ όμως, πάρα πολύ), το πιο πιθανό είναι να του δώσουν άθλια μπαταρία, στην τελική δηλαδή να καταλήξει με χειρότερη μπαταρία απο αυτήν που είχε. Μετά οι κολλήσεις, η μπαταρία θέλει ηλεκτρόποντα, με κολλητήρι δεν... Αν κάνει κόλληση κάπως και φύγει λίγο στο μέλλον και κάνει βραχυκύκλωμα στο σώμα της μπαταρίας με το + θα γίνει Λας Bέγλας το πλαστικό του power bank και δεν ξέρω τι άλλο.... Αν παρ όλα αυτά θέλει να το επιχειρήσει ο TS καλύτερα να βγάλει την παλιά και να βάλει ένα τέτοιο στην θέση της: link Μετά σιλικόνη και χοντρά καλώδια και είναι κομπλέ (θεωρητικά ). Good luck anyway....
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μμμ, υποπτες μπαταριες! Οι ultrafire ειναι καλες? Τωρα θα παρω για να κανω 2 diy τροφοδοτικα ενα 5v και ενα 12v. Οποτε καλυτερα να διαλεξω σωστες μπαταριες οικονομικες και να κρατησουν πολυ. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες καλες? Ειμαι καινουριος στις 18650 και υπαρχουν τοσα που τα ψιλοχανω! Το 5v θα χρησιμοποιηθει για xiaomi led και το 12v για να οδηγησει μισο μετρο 4.8w= 2.4w λεντοταινεια!
thunderstorm Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 @ The_Judas Ναι φίλε μου 2000 είναι και? Όσο τα volt είναι σχεδόν τα ίδια δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος φοβος Φυσικά σε αυτά που είπε ο nikos έχει δίκιο αλλά τα θεωρώ αυτονόητα.... Ultrafire, samsung, xtar... Από μάρκες όσες θες! Κ από μαϊμού το ίδιο. Στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες κ για τις 18650 κ για το πως να αποφύγεις τις μαϊμού. Επίσης τρελαίνομαι να μάθω πώς θα φτιάξεις την 12v :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα