Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου εχει αγοράσει το samsung galaxy core 2  και λειτουργικά δουλεύει τελεια το μόνο κακό είναι οτι οταν παει να πάρει τηλέφωνο  ενώ καλεί κάποιον την βγάζει μια κλειδαριά και την λει πάτα 2 φορές για ξεκλείδωμα πατάει φεύγει για λίγο και μετά το ξαναβγάζει, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου εχει αγοράσει το samsung galaxy core 2  και λειτουργικά δουλεύει τελεια το μόνο κακό είναι οτι οταν παει να πάρει τηλέφωνο  ενώ καλεί κάποιον την βγάζει μια κλειδαριά και την λει πάτα 2 φορές για ξεκλείδωμα πατάει φεύγει για λίγο και μετά το ξαναβγάζει, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ευχαριστώ.

Δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο.Απλα,χωρις παρεξηγηση παντα,η συσκευη ειναι τοσο σαπια που δεν εχει proximity sensor δηλαδη τον αισθητηρα που κλεινει την οθονη οταν την πλησιαζεις στο αυτι κατα τη διαρκεια μιας κλησης,γι'αυτο και κλειδωνει η οθονη ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι,το εχει και ενα pocket που εχω.

Στο core 1 που ειχα αυτο δεν το ειχε.

Εκτος αν αλλαξεις rom και βαλεις καμια custom.

Αλλα θελει ρουταρισμα και τα σχετικα.

Αστο καλυτερα οπως ειναι.

Δημοσ.

Μάλλον έτσι θα το αφήσω παιδιά κάτι τελευταίο αν το έχω έτσι θα έχω κανένα θέμα?

ΠΧ αργότερα μπορεί να μου δημιουργήσει κάτι περισσότερο στο θέμα κλήσεων να μην μπορώ να το σηκώνω οταν με παίρνουνε τηλέφωνο ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μάλλον έτσι θα το αφήσω παιδιά κάτι τελευταίο αν το έχω έτσι θα έχω κανένα θέμα?

ΠΧ αργότερα μπορεί να μου δημιουργήσει κάτι περισσότερο στο θέμα κλήσεων να μην μπορώ να το σηκώνω οταν με παίρνουνε τηλέφωνο ?

Ευχαριστώ

Οχι κανενα προβλημα.

Το pocket το εχω χρονια και ακομα δουλευει αψογα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...