johny999 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου εχει αγοράσει το samsung galaxy core 2 και λειτουργικά δουλεύει τελεια το μόνο κακό είναι οτι οταν παει να πάρει τηλέφωνο ενώ καλεί κάποιον την βγάζει μια κλειδαριά και την λει πάτα 2 φορές για ξεκλείδωμα πατάει φεύγει για λίγο και μετά το ξαναβγάζει, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου εχει αγοράσει το samsung galaxy core 2 και λειτουργικά δουλεύει τελεια το μόνο κακό είναι οτι οταν παει να πάρει τηλέφωνο ενώ καλεί κάποιον την βγάζει μια κλειδαριά και την λει πάτα 2 φορές για ξεκλείδωμα πατάει φεύγει για λίγο και μετά το ξαναβγάζει, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ευχαριστώ. Δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο.Απλα,χωρις παρεξηγηση παντα,η συσκευη ειναι τοσο σαπια που δεν εχει proximity sensor δηλαδη τον αισθητηρα που κλεινει την οθονη οταν την πλησιαζεις στο αυτι κατα τη διαρκεια μιας κλησης,γι'αυτο και κλειδωνει η οθονη ετσι 1
panos- Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μάλλον είναι έτσι το λειτουργικό, ή μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο αισθητήρας.
johny999 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ετσι ειναι,το εχει και ενα pocket που εχω. Στο core 1 που ειχα αυτο δεν το ειχε. Εκτος αν αλλαξεις rom και βαλεις καμια custom. Αλλα θελει ρουταρισμα και τα σχετικα. Αστο καλυτερα οπως ειναι.
panos- Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το 1 νομίζω πως είχε αισθητήρα ενώ το 2 δεν έχει σίγουρα.
johny999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μάλλον έτσι θα το αφήσω παιδιά κάτι τελευταίο αν το έχω έτσι θα έχω κανένα θέμα? ΠΧ αργότερα μπορεί να μου δημιουργήσει κάτι περισσότερο στο θέμα κλήσεων να μην μπορώ να το σηκώνω οταν με παίρνουνε τηλέφωνο ? Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μάλλον έτσι θα το αφήσω παιδιά κάτι τελευταίο αν το έχω έτσι θα έχω κανένα θέμα? ΠΧ αργότερα μπορεί να μου δημιουργήσει κάτι περισσότερο στο θέμα κλήσεων να μην μπορώ να το σηκώνω οταν με παίρνουνε τηλέφωνο ? Ευχαριστώ Οχι κανενα προβλημα.Το pocket το εχω χρονια και ακομα δουλευει αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα