Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Πηγα να αναβαθμισω σε windows 10 απο windows 7 με το Media creation tool που κατεβασα απο την σελιδα της Microsoft αλλα για καποιο λογο θελησα να διακοψω την αναβαθμιση και εδω και ωρα μου εχει κολλησει εδω: http://snag.gy/wSlAb.jpg μπορω να το κλεισω μεσα απο την διαχειριση εργασιων ή στην τελικη να κανω επανεκκινηση απο το κουμπι?ή θα γινει καμια ζημια?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Κλείστο από το Task Manager. Πάντως για Install προτείνω να κάνεις back-up τα αρχεία σου και να δημιουργήσεις ένα USB από το Media Creation Tool για clean Install.

Δημοσ.

Κλείστο από το Task Manager. Πάντως για Install προτείνω να κάνεις back-up τα αρχεία σου και να δημιουργήσεις ένα USB από το Media Creation Tool για clean Insta

Οχι θα ηθελα να εχω την επιλογη να επιστρεψω στα 7 γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν drivers των 10 για τον εκτυπωτη μου που χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα.Ο εκτυπωτης μου ειναι ενας HP Laserjet CP1025 color.

Οχι θα ηθελα να εχω την επιλογη να επιστρεψω στα 7 γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν drivers των 10 για τον εκτυπωτη μου που χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα.Ο εκτυπωτης μου ειναι ενας HP Laserjet CP1025 color.

Παρεπιπτοντως εδω και μια ωρα κανει ελεγχο για ενημερωσεις(ξεχασα να πω οτι το θεμα της πρωτης μου αναρτησης λυθηκε)και ειναι ακομα κολλημενο στο 0%.

Δημοσ.

πέρασες 10αρια τελικά η εισαι στα 7;

ειχες ενεργοποιημένες τις ενημερώσεις;

εαν οχι ειναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση ιδιαιτερα αν έχεις καιρό να περάσεις ενημερώσεις η ειναι παλιά η εκδοση των 7 που έχεις. Μου έχει τύχει να κάνει και πάνω απο 5 ώρες ενα αρχαιο λαπτοπ με Core2Duo για να βρει 250 ενημερώσεις.

Δημοσ.

πέρασες 10αρια τελικά η εισαι στα 7;

ειχες ενεργοποιημένες τις ενημερώσεις;

εαν οχι ειναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση ιδιαιτερα αν έχεις καιρό να περάσεις ενημερώσεις η ειναι παλιά η εκδοση των 7 που έχεις. Μου έχει τύχει να κάνει και πάνω απο 5 ώρες ενα αρχαιο λαπτοπ με Core2Duo για να βρει 250 ενημερώσεις.

Ειμαι ακομα στα 7.Τις ρυθμισεις στις ενημερωσεις τις εχω να γινεται αυτοματα ελεγχος αλλα ληψη και εγκατασταση να κανω εγω.Μηπως να αλλαξω κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...