nickvts13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπερα μπορω χρησιμοποιω το xposed framework και να εγκαθιστω modules με ασφαλεια στο smartphone μου ? Γιατι οταν μπαινω λεει οτι υπαρχει κινδυνος για brick και bootloop
Grim Ripper Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πρέπει να έχει γίνει root στο κινητό για αρχή. Για brick δεν ξέρω αλλά για bootloop ναι είναι πιθανό, δεν είναι και το πιο stable πράγμα το xposed framework. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτά τα modules που θες;
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για τα bootloops ευθυνονται κυριως τα modules που περνας. Αν δεν ειναι δλδ σε alpha η beta versions δε νομιζω να εχεις κανενα θεμα. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα ενα αρχειο zip το οποιο σε περιπτωση bootloop το φλασαρεις απο recovery για να σου απενεργοποιησει το xposed ετσι ωστε να μπορεσεις να bootαρεις κανονικα
nickvts13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για τα bootloops ευθυνονται κυριως τα modules που περνας. Αν δεν ειναι δλδ σε alpha η beta versions δε νομιζω να εχεις κανενα θεμα. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα ενα αρχειο zip το οποιο σε περιπτωση bootloop το φλασαρεις απο recovery για να σου απενεργοποιησει το xposed ετσι ωστε να μπορεσεις να bootαρεις κανονικα το gravity box ειναι ασφαλες δηλαδη? Πρέπει να έχει γίνει root στο κινητό για αρχή. Για brick δεν ξέρω αλλά για bootloop ναι είναι πιθανό, δεν είναι και το πιο stable πράγμα το xposed framework. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτά τα modules που θες; μμ δεν ξερω καποιον αλλο τροπο.. :/
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σε Android 5.1.1 το χρησιμοποιούσα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποια έκδοση android έχεις. Πχ σε 6.0.1 μπορεί να είναι beta το xposed
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εγω παλι ουτε brick ουτε bootloop επαθα ποτε. Αλλα οντος πρεπει να ειναι ρουταρισμενο το κινητο και πλεων υποστιριζει και Android 6.
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Περα απο την εκδοση του Android παιζει ρολο και τι rom φορας στο κινητο. πχ στο Samsung S4 αν θυμαμαι καλα ηθελε να φορας rom βασισμενη σε tw αλλιως δεν επαιζε το xposed. Το καλυτερο ειναι να μπει ο φιλος στο XDA και να δει στο thread του XPOSED αν εχει θεματα και ποια ειναι αυτα
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για τα bootloops ευθυνονται κυριως τα modules που περνας. Αν δεν ειναι δλδ σε alpha η beta versions δε νομιζω να εχεις κανενα θεμα. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα ενα αρχειο zip το οποιο σε περιπτωση bootloop το φλασαρεις απο recovery για να σου απενεργοποιησει το xposed ετσι ωστε να μπορεσεις να bootαρεις κανονικα Υπαρχει αυτο, το εχει παρει κι εμενα το ματι μου. Επισης ειχα δει καποια στιγμη πως αν θελεις να απενεργοποιησεις το Xposed κατα το boot, πατας πολλες φορες καποιο hardware button και απενεργοποιειται. Αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει κιολας σε καποια φαση που επεσα σε bootloop.
xaerialtwistx Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για τα bootloops ευθυνονται κυριως τα modules που περνας. Αν δεν ειναι δλδ σε alpha η beta versions δε νομιζω να εχεις κανενα θεμα. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα ενα αρχειο zip το οποιο σε περιπτωση bootloop το φλασαρεις απο recovery για να σου απενεργοποιησει το xposed ετσι ωστε να μπορεσεις να bootαρεις κανονικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα