Fuel7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα προβλημα με την MicroSD του κινητου μου,η οποια έχει φάει σκάλωμα και δεν θελει να γινει format.Εχω προσπαθησει τα εξης.Η Καρτα ειναι μια Kingston 32G Micro SD HC I 10 Εχω προσπαθήσει να την κάνω Format,με τις επιλογες Fat32 Exfat32,και restore device defaults NTFS,μέσω Windows,οπου εκει μου εμφανιζει το μύνημα Mindows was Unable to complete Format. Επιπλέον έκανα τα εξης 1)Ξεκινώ να την φορμάρω στο κινητο.Το κινητο δειχνει οτι την κάνει αλλα οταν πάς να δεις,πάλι γεματη και αφορμαριστη ειναι 2)Την έβαλα σε κάμερα μέσα.Η κάμερα εδειξε οτι εκανε το φορματ αλλα οταν πηγα να δω τι εσβησε την βλέπω πάλι γεματη 3)Την εβαλα στον ανταπτορακι της και στην Θυρα του card reader του laptop εκανα φορματ κολλησε το συμπαν αλλα φορματ παλι δεν εγινε.Η καρτα το ιδιο! 4)Ενώ ήταν στην θύρα του υπολογιστη αλλαξα εις διπλουν τις θέσεις του ανταπτορα,σχετικά με το κλειδωμα ή μη,τιποτα απολύτως.Ενω δειχνει οτι εχει φορμαριστει εαν την βγαλεις και ξαναβαλερις δειχνει το ιδιο. 5)Την εβαλα σε usb reader Transcend για SDHC/SD/MMC κάρτες,και έκανα απολύτως τα ιδια που ανέφερα στα βήματα 3-4.Δυστηχως η κάρτα δεν ηθελε να φορμαριστει! 6)Προσπάθησα να την φορμαρω με τα HDDLLF 4.40, to SDFormater και το Mini Partition Tool.Σε όλα ενώ δείνει οτι η κάρτα φορμάρεται στο τέλος δεν εχει φορμαριστει κάτι και δεν έχει σβηστει κάτι Ξέρει κανεις τι μπορει να φταιει;Η καρτα εχει δουλέψει εντελώς χαλαρά σε ένα Samsung S3 Mini,και σε ένα Lumia 640. Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αν εχεις εγγυηση την χρησιμοποιείς. 99% η καρτουλα απεβίωσε.
Fuel7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αν εχεις εγγυηση την χρησιμοποιείς. 99% η καρτουλα απεβίωσε. Ποσο έχουν εγυηση αυτές οι κάρτες;Πάνω κάτω;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 συνήθως η Kingston απ όσες κάρτες έχω πάρει έχουν lifetime. μίλα με το κατάστημα αγοράς η αν το έχεις πάρει απ έξω με τον πωλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα