skyrian1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εχω ps3 με software version 4.78 και δεν μου παιζει το Resistance 2 ενω σε αλλο ps3 με διαφορετικο software version το παιζει Τι πρεπει να κανω (παιζει να βαλω software version μικροτερη) ?
JohnJohn3484 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεται να βάλεις μικρότερο firmware (όχι ότι μπορείς, με επίσημους τρόπους τουλάχιστον). Το ps3 σου γενικά παίζει άλλα παιχνίδια; Μήπως έχει θέμα to bluray drive;
skyrian1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αυτο ειναι το παραξενο παιζει ολα τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει εκτος απο αυτο
AntiCambeR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δοκίμασες να πατήσεις check for update στο εικονίδιο του game μήπως υπάρχει update και ξεκολλήσει? Το software version του PS3 δεν έχει σχέση με του game.Σε περίπτωση που game απαιτεί update δεν σε αφήνει να το ξεκινήσεις. Ειχα PS3 αρκετά χρόνια και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και άλλα προβλήματα που έχω διαβάσει. Στοιχειωμένα ειναι τα PS3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα