pikachukaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εχω ενα TD-W8980 και ενταξει πανω του πεφτουν πολλες συσκευες κινητα ταμπλετ ενα κουτι IPTV το θεμα ειναι οτι αν μεινει ανοιχτο για 3-5 μερες αρχιζει και κολλαει και φτιαχνει μονο με Reboot τι μπορει να φταιει λες και μαζευει cache το router και θελει reboot για να καθαρισει μου θυμιζει....μπορει να γινει κατι καποια επιλογη ξερει κανεις?? Ευχαριστω!
dbconan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλημερα..Μαλλον (λαθη) μαζευει η γραμμη σου και καποια στιγμη τελειωνει και ετσι φτανει στο reboot.... Aν κραταει και 3 με 4 μερες μην το πεις και πουθενα,αλλοι τους το κανει καθε μιση ωρα.... Βαλε μια φωτο με τα status της γραμμης σου να δουμε...
pikachukaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλημερα..Μαλλον (λαθη) μαζευει η γραμμη σου και καποια στιγμη τελειωνει και ετσι φτανει στο reboot.... Aν κραταει και 3 με 4 μερες μην το πεις και πουθενα,αλλοι τους το κανει καθε μιση ωρα.... Βαλε μια φωτο με τα status της γραμμης σου να δουμε... Δεν φαινεται να μαζευει σφαλματα εκτος αν το Errors Pkts δεν ειναι αυτο....
dbconan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Tυχερε και εσυ σαν το δικο μου μοντεμ εχεις,δεν δειχνει σχεδον τιποτα απο στατιστικα γραμμης.... Πρεπει να εχεις και νεο firmware να του περασεις ,και μπορει να στρωσει... Επισης δες μια Σε αυτο το πεδιο τι εχεις τσεκαρισμενο.. Ασε μονο το Enable Bit Swap Η βαλτα εναλαξ να δεις τι κανει..θελει ψαξιμο...και χρονο.. Επειτα δες μια στο πεδιο system log και πατα το system απο τις επιλογες η και απο ολες και δες εκει τι σου γραφει..Βγαζει εκει τι κανει και τι ζητα το μοντεμ κατα την διαρκεια της μερας....Βαλε καμια φωτο να δουμε ,πανω κατω..
pikachukaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Βλεπω οτι εχεις Adsl2 και εγω autosync λες να εχει να κανει τπτ αυτο???
dbconan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 VDSL2 εχω εγω....Βαλε το στο adsl2 χειροκινητα,να ειναι στανταρτ εκει κλειδωμενο,μην τυχον... απλα στο system log και στο log type,πατα μια και διαλεξε το system σκετο και βαλε την φωτο.... Aυτο το SET TIME STATUS TO 1 {INSIDE} κατι μου κανει.. Δες μια εδω https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://forum.tp-link.com/showthread.php%3F80980-Frequent-disconnections-with-TD-W8980-while-downloading&prev=search Εχουν το ιδιο θεμα με εσενα,και τους λενε να κλεισει κατι....δοκιμασε το,απλα αν υπαρχει νεο firmware αλλαξε το πρωτα..(ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΝΤΑ)
pikachukaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 VDSL2 εχω εγω....Βαλε το στο adsl2 χειροκινητα,να ειναι στανταρτ εκει κλειδωμενο,μην τυχον... απλα στο system log και στο log type,πατα μια και διαλεξε το system σκετο και βαλε την φωτο.... Μονο αυτα τα δυο εχει οχι system.... Το ειδα το αρθρο λεει να κλεισουν το Unpnp
dbconan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μονο αυτα τα δυο εχει οχι system.... Περιεργο..αφου βγαζει system,επρεπε να βγαζει....τι να πω...δεν ξερω κατι παραπανω...ΔΟΚΙΜΑΣΕ νεο firmware (αλλα να εισαι βεβαιως για το σωστο και με καλωδιο παντα)
pikachukaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Περιεργο..αφου βγαζει system,επρεπε να βγαζει....τι να πω...δεν ξερω κατι παραπανω...ΔΟΚΙΜΑΣΕ νεο firmware (αλλα να εισαι βεβαιως για το σωστο και με καλωδιο παντα) Στο τελευταιο ειμαι δεν εχει αλλο....και δεν βγαινει και απο αυτα τα custom FW Τεσπα επαιζα τοση ωρα μονο με Ayto sync παιζει το ιντερνετ παρολο που και στα αλλα συνδεεται δεν εχω ιντερνετ...για το log που λες βγαζει τελικα system απλα το ειχα καθαρισει γιαυτο και εκει μεσα βγαζει μονο αυτο με το time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα